- Reaction score
- 19.554
Ελέφαντες θα τρομάξουμε ?
Ωραίο, σαν πολλαπλασιαστής αυτοκινήτου δεν είναι ? (με το καλώδιο) φαντάσου τον.Τόσες διακρίσεις που έχει μαζέψει η τρινοβ, στις εκθέσεις πλέον μπορεί να κατεβαίνει με ένα κάδρο, με φωτογραφία ενός μικροφώνου τους, τίποτε άλλο δε χρειάζεται.
View attachment 252498
Πως να παίζουν καλά αυτά τα ηχεία ? Πρώτα απόλα τα έχουν όλα εις διπλούν εκτός απο το τουίτερ, δηλαδή τους λείπει ενα τουίτερ.Πληροφορίες αναφέρουν ότι «καράφλες audiophile “ ήρθαν στη Σαλαμίνα να τσεκάρουν τα μικροδυναμικά
Άντε και ένας μουσάτος..!!
Ξέχασες να βάλεις emoticon ότι αστειεύεσαι!Πρώτα απόλα τα έχουν όλα εις διπλούν εκτός απο το τουίτερ, δηλαδή τους λείπει ενα τουίτερ.
Μη δίνεις σημασία σε ανοησιες.Δεν γνωρίζω την προέλευση των φημών για κακή απόδοση στο setup Grimm
Καλώς διαθέτουν μονό tweeter και μάλιστα ως κέντρο για τη συμμετρική τοποθέτηση των υπόλοιπων μεγαφώνων πάνω στην πρόσοψη...Είναι παραλλαγή D'Apolito διάταξης...Πως να παίζουν καλά αυτά τα ηχεία ? Πρώτα απόλα τα έχουν όλα εις διπλούν εκτός απο το τουίτερ, δηλαδή τους λείπει ενα τουίτερ.
Προτείνω το ίδιο και για όποτε θ'αναφέρεται διθυραμβικά σε διάφορες ΄΄super-duper΄΄ μονοτελικές λυχνίες.Ξέχασες να βάλεις emoticon ότι αστειεύεσαι!
Επίτηδες δεν το έβαλα για να μην στερήσω την δυνατότητα και περιορίσω την ευχέρεια ορίων για αστεισμό, καλύτερου αποτελέσματος, απο τον @kanakiani αλλά και απο τους υπολοίπους. (όπως καλή ώρα του Bhutia που μου απάντησε σοβαρά χα χα. Bhutia εγω διαφωνώ με την αρχή αυτή, πιστεύω ότι έχει σοβαρά προβλήματα (όχι γελάκι) ... αλλά του Kanakiani ακριβώς επειδή είναι ο Kanakiani, για αυτόν δεν ισχύει τέτοιο πράγμα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη μόνο (την δήθεν κιόλας) πιστή εφαρμογή στις αρχές του audio, για να καταλάβουν την σημασία της τέχνης. Είναι σε άλλο επίπεδο, απο μόνοι τους.Ξέχασες να βάλεις emoticon ότι αστειεύεσαι!
Φαίνεται αρκετά καινοτόμο (ως σύνολο) και πολύ ενδιαφέρον. Δεν βρήκα αναφορά σε διάμετρο γούφερς. Ξέρουμε?Concept 50
Μήπως τα άκουσες, νά'γραφες εντυπώσεις?setup Grimm
Αυτό τώρα,Μεγάφωνο Arya Air Blade
Ε, είμαι και εγω αμόρφωτος των θετικών επιστημών, δεν τα γράφω και τέλεια, είσαι και εσυ των θετικών δεν τα καταλαβαίνεις και εσυ καλά.... προσπαθούμε.Με το συντακτικό κάπου το χάνεις ή μου φαίνεται?
Εγω τις διακινώ και υποδαυλίζω. Όπως και για το όνομα. Grim δηλαδή απαίσιος, βλοσυρός, δυσοίωνος, κατσούφης.εν γνωρίζω την προέλευση των φημών για κακή απόδοση στο setup Grimm
Επιτελους πεστα Μεσιε Μπουτια γιατι καποιος που γραφει εδω ειναι αντιριξιας ονοματα δε λεωκαι δεν τον αρεΖουν λεει τρομαρα τουΠώς ακούγονταν τα JBL Everest...Αυτά τα ηχεία έχουν τρόπο να λυγίζουν ακόμα και τον πιο σκληροπυρηνικό ορθολογιστή...
Ακόμα και όταν η όλη διευθέτηση στο setup με τον χώρο στερούν κάποια στοιχεία από τη ΄΄βιβλιογραφική΄΄ τονική ισορροπία ή τη στερεοφωνική απεικόνιση,ο ρυθμός με τις δυναμικές αντιθέσεις χορταίνουν τον επισκέπτη...