- Reaction score
- 139.928
![370858_f2ffcf210b1225898bbbcd2ebe403517.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2022/05/371532_f2ffcf210b1225898bbbcd2ebe403517.jpg)
Δεν καταλαβαινω τι λες περι "παλιου ΠΑΣΟΚ" κτλ.... set = no feedback, no capacitor in the signal path & stage linear class A with interstages linking the (few) stages...Ε, τώρα μου ξεφεύγεις χα χα. Το παλιά το ορθόδοξο (Πασόκ) SET εννοώ, εαν ήταν να διαλέξω.
Και τα δυο εντάξει.
Ρουφαει subannanes ξεφλουδιστες...
Τί σημαίνει αυτό;αχ1δ1@
Αμελέτητα ......κύριε ! Αμελετητα .Ποιον εβρισα ποτε εγω? Ποτε κανεναν ανθρωπο... Τα αρχ1δ1@ μονο αποκαλεσα "αρχ1δ1@"... Δεν απηυθυνα χαρακτηρισμο σε οποιονδηποτε.... Το arh1d1 το λες αυτο που ειναι....
Δεν υπαρχει αλλωστε τροπος να του αλλαξεις ουτε την φυση, ουτε το πως λεγεται απο ολον τον κοσμο....
νΑι αυτό εννοω.... ξέχνα την αναφορά στο Πασόκ χα χα..... το ορθοδοξο ΣΕΤ όπως το περιγράφεις (περιέργραψες και σε αλλά ποστ σου) εσυ.Δεν καταλαβαινω τι λες περι "παλιου ΠΑΣΟΚ" κτλ.... set = no feedback, no capacitor in the signal path & stage linear class A with interstages linking the (few) stages...
Aπο εκει και επειτα "κρεμεσαι απο τα αχ1δ1@ των ΜΤΧ... Η ΤLA εδω και πολλα χρονια φτιαχνει τους καλυτερους ΜΤΧ στον κοσμο...
Ρουφαει subannanes ξεφλουδιστες...
Mονον αυτο ειναι η εμπειρια που "διαλυει" τα παντα.... Ο Αυτοκρατορας του ηχου και δεν γινεται αλλοιως (το τελειο)...νΑι αυτό εννοω.... ξέχνα την αναφορά στο Πασόκ χα χα..... το ορθοδοξο ΣΕΤ όπως το περιγράφεις (περιέργραψες και σε αλλά ποστ σου) εσυ.
Ta αrh1d1a οταν δεν εχουν "σφαχτει" ειναι "μελετημενα" (αποβληματα) αγαπητε μου...Αμελέτητα ......κύριε ! Αμελετητα .
Εσυ πρόσεχε είσαι top στην λίστα για μπινελίκια.Σοφές κουβέντες σοβαρών ανδρών.
Να μια τέτοια νύφη ψάχνει ο Κος Χρήστος για το παιδί. χα χα.Μόλις έφυγα από ένα γλέντι γάμου στην Περαία όπου μεταξύ των άλλων έπαιξε κι αυτό:
Η νύφη με την κουμπάρα και υψωμένη γροθιά φωνάζαν " ...kill, kill eeoooeeeooo... victory, victory ...eeoooeeeooo"
Αυτά είναι !!!
Δεν "τσακώνομαι" για τα βινύλια σήμερα!
Καταλαβαίνεις υποθέτω οτι αυτή τη φορά δεν θα επανέλθεις, ε;Απο @rh1d1@ γεματοος ο τοπος... Μονον στο AV Site ομως πακοσμιως!