- Reaction score
- 139.829
Το έργο πάντως αυτό του σατί είναι πολύ αγαπημένο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ξέρει ο Μάρκου, δε γίνεται.
Πάρε κανά σοβαρό ηχείο πρώτα ,και μετά πάρε ότι μηχάνημα θέλεις.Θα αγοραζα τα τρια μηχανηματα που εβαλα παραπανω και ΤΕΛΟΣ ναι κ. τζονυ![]()
Αστονε μωρέ τον περίεργο , ότι θυμάται χαίρεται.Το έργο πάντως αυτό του σατί είναι πολύ αγαπημένο.
Αυτό το μονότονο, το άχρωμο σφυρί, που σβήνει η νότα σε ms, το λέτε μπάσο δηλαδή ?Ξεκινάει από σφυράκι και γίνεται σφυρί . Μετά γίνεται βαριά , μετά βαριοπούλα.
Τέλος γίνεται ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ που γκρεμίζει ΜΠΕΤΑ.
Ωχ συγνώμη . Το δικό μου τα κάνει αυτά . Του Νίκου είναι κοντά , λόγω μεγέθους.
Χρήστο, ακόμα και το minidsp κάνει πολύ καλή δουλειά. Το peq του μετρημένα κάνει δουλειά και τη περασμένη εβδομάδα πειραματιστηκα λίγο με τα room modes. Άρχισα να φέρνω στα ίσια +- 3db τη περιοχή 40-50 Hz που μέχρι τότε έπεφτε απότομα από τους 50,άρα κάνει μια χαρά δουλίτσα.Nικο αν μπορουσα να αγορασω το EQ δεν θελω τιπτα αλλο θα το εσιαχνα να πεζ οπως θελω ΕΓΩ
Εχω παει μρε στον κ. Μαρκου εγραψα και ριβιου εκθιαστικοτατο αψογος αλλα δεν εχει EQ MANLEY
![]()
Massive Passive Stereo EQ — Manley Laboratories, Inc.
The Manley Massive Passive EQ: Colossal, timbre-twisting passive equalization using metal-film resistors, film capacitors, and hand-wound inductors to organically sculpt the tone from subtle to vivid.www.manley.com
![]()
Εμένα μου λες? 1100€ μόνο για ένα ιντερκονεκτ, η μ@λακια είχε χτυπήσει ταβάνι.πετρελαιοπηγηςγια να μη μου την πει ο κ. Μαρκου
Μα μρε Κωστα να αγορασω το 2006 1000 ευρα καλωδια ηχειων ποσο μ.........ς δεν παει αλλο
Μη τολμησεις Κ. Μαρκου να πεις τιπτα γιατιΝα βαλω και ενα αλλο Μουσικον Τεμαχιον να παρηγορηθω
Το ξερς κ. Μαρκου;;; και ορχηστρικο μη παθεις καμμια μελανχολια μονο με το πιανο
Κάθε άλλο παρά μονότονο είναι, αλλά ο χωρος με ταλαιπωρεί(μικρός και τετράγωνος).. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τις μετρήσεις μου. Δεν θέλω να πω εντυπώσεις από ακροάσεις που έκανα με σιδέρωμα της καμπύλης προκειμένου να ακολουθήσω τη target curve, γιατί και μου επισημάνθηκε και κατανοώ ότι έχει πολλά λάθη αυτή η προσέγγιση.Αυτό το μονότονο, το άχρωμο σφυρί, που σβήνει η νότα σε ms, το λέτε μπάσο δηλαδή ?![]()
![]()
Άσε τον Άστρονοτ να απαντήσει, εσυ τι χώνεσαι ? Χώνεσαι μετά, όταν τον πειράξω στο 2ο στάδιο του καταχθόνιου σχεδίου μου να του σπείρω την αμφιβολία.Μην έχει και λάθος πρότυπα ο άνθρωπος με τους σφυρομπασοκέφαλους όλους σας εδω μέσα, που έχει μπλέξει χα χα.
Εχεις ακούσει ντράμς από κοντά ποτέ σου?Αυτό το μονότονο, το άχρωμο σφυρί, που σβήνει η νότα σε ms, το λέτε μπάσο δηλαδή ?![]()
![]()
Το μικρό κα τεράγωνο δωμάτιο. Μάλιστα η κατάρα χα χα. Να σου πω την γνώμη μου την αισιόδοξη (μπορεί να την ξέρεις βέβαια γιατι εσυ ξέρεις πολλά) αλλά .... επιγραμματικά.Χρήστο, ακόμα και το minidsp κάνει πολύ καλή δουλειά. Το peq του μετρημένα κάνει δουλειά και τη περασμένη εβδομάδα πειραματιστηκα λίγο με τα room modes. Άρχισα να φέρνω στα ίσια +- 3db τη περιοχή 40-50 Hz που μέχρι τότε έπεφτε απότομα από τους 50,άρα κάνει μια χαρά δουλίτσα.
Εμένα μου λες? 1100€ μόνο για ένα ιντερκονεκτ, η μ@λακια είχε χτυπήσει ταβάνι.
Κάθε άλλο παρά μονότονο είναι, αλλά ο χωρος με ταλαιπωρεί(μικρός και τετράγωνος).. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τις μετρήσεις μου. Δεν θέλω να πω εντυπώσεις από ακροάσεις που έκανα με σιδέρωμα της καμπύλης προκειμένου να ακολουθήσω τη target curve, γιατί και μου επισημάνθηκε και κατανοώ ότι έχει πολλά λάθη αυτή η προσέγγιση.
Πραγματικά όμως, χαίρομαι για την επιλογή που έκανα, ειδικά τώρα που ξέρω ότι το ηχείο κατεβαίνει αρκετά χαμηλά και δεν είναι βλαμμένο. Κάποτε βέβαια, θα μπουν και subs.
Πες τα στους ντράμερ αυτά να γελάνε.Εχεις ακούσει ντράμς από κοντά ποτέ σου?
Ξέρεις πόσο γρήγορα σβήνει η μποτιά?
Κόντρα μπάσσο , το ίδιο .
Τα αληθινά όργανα παίζουν πολύ γρήγορα και σχεδόν υπεραποσβαίνουν θα μπορούσε να πεί κανείς.
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΆ που τους προσδίδουν κάποια αργόσυρτα λαμπάτα ή κάποια ηχεία κουδουνίστρες.
Άμπι ρόουντ , what a shithole.Ωραία Βίρνα ,πήγαινε να ακούσεις σε ένα studio πόσο γρήγορα σβήνουν τα μπάσσα.
Πήγαινε στα ABBEY ROAD που έχουν και τα αγαπημένα του ear b&w 801 , παθητικά , άλλη μία αγάπη του ear.
Τα έχω ακούσει , και μου έκανε εντύπωση , το πόσο γρήγορα έσβηναν τα μπάσσα.
Το ωραίο και καλό μπάσσο σβήνει αργά, σταδιακά και στο άπειρο. Επίσης δεν το ακούς. Επίσης δεν είναι σφυρί.What the f.ck shithead?![]()
Εγω δεν γνωρίζω αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας. Αλλά λογικό είναι εαν ενδιαφέρεσαι για το προιόν (και δεις ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητες μετρησεις απο κάπου ή κάπου που εμπιστεύεσαι) να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να τους πείς, μπορώ να δω τις μετρήσεις ?Ερώτηση καθώς μπλέξαμε με τα της 7ης τέχνης, επι του θέματος, ανεξάρτητες εργαστηριακές μετρήσεις των ΤLA υπάρχουν; Έχω 2-3 απορίες. Δεν μιλάω για λογοτεχνικά review με αναφορές σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική, σκηνοθεσία, ποίηση κλπ
Ποιό είαι το θέμα ?. Να χαζεύουμε μηχανήματα πανακριβα που δεν πρόκειται να αγοράσουμε και να τα κρνουμε ? Μάλιστα.το νήμα της χαράς είναι εδώ:
Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου
Να το δει ο κύριος Κώστας και ο κύριος Δημήτρης και το κρητικό πλέον κατεστημένο, να μου πουν αν χρειάζομαι κάποιες διορθώσεις ή όχι. Η δυτική πλευρά. Η βόρεια πλευρά. Ανατολική πλευρά. Ταβάνι Νοτιοανατολική πλευρά Δεν με αφήνει το σύστημα να ανεβάσω άλλες φωτογραφίες. Ευτυχώς έχω...www.avsite.gr
Ας μην τα κάνουμε όλα τα τελευταία θέματα ίδια!!! μείνετε στο θέμα!!!![]()
Na το κοιτάξεις αυτό ! .Το ωραίο και καλό μπάσσο σβήνει αργά, σταδιακά και στο άπειρο. Επίσης δεν το ακούς. Επίσης δεν είναι σφυρί.
Εαν το κόβεις για να μην συμπέσει με άλλα όργανα και να βγεί αποδεκτό αποτέλεσμα λόγω της δυσκολίας αναπαραγωγικών μέσων, εγγραφής, προβληματικών χώρων που ξέρουν ΄ότι ακούμε, ή για να κάνουν τις μίξεις τους είναι άλλο θέμα.
ειναι εντελως το αντιθετο (οσον αφορα τα S.E.T) βεβαια...Οι λάμπες δεν μπορούν τα σφυριά. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Ναι η αντίληψη μου είναι διαφορετική απο το 97 % του κόσμου. Διαπιστωμένο. Παρακαλώ χώρο στην μειονότητα, δείχνει πολιτισμό.Na το κοιτάξεις αυτό ! .
Εχς θέμα με την αντίληψη του μπάσσου και γενικότερα των χαμηλών συχνοτήτων .