- Reaction score
- 6.838
Άστα αυτά εσύ και κανόνισε συνδρομή. Με το avsite περνάει ο χρόνος μας πολύ όμορφαΚαταλαβαίνεις υποθέτω οτι αυτή τη φορά δεν θα επανέλθεις, ε;
Δεν μπορεί, όσο κολλημένος και να είσαι θα το έχεις πιάσει.![]()
![Red heart :heart: ❤](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2764.png)
Άστα αυτά εσύ και κανόνισε συνδρομή. Με το avsite περνάει ο χρόνος μας πολύ όμορφαΚαταλαβαίνεις υποθέτω οτι αυτή τη φορά δεν θα επανέλθεις, ε;
Δεν μπορεί, όσο κολλημένος και να είσαι θα το έχεις πιάσει.![]()
χαρές φαντάζομαι τα συμπεθέρια ε?Μόλις έφυγα από ένα γλέντι γάμου στην Περαία όπου μεταξύ των άλλων έπαιξε κι αυτό:
Η νύφη με την κουμπάρα και υψωμένη γροθιά φωνάζαν " ...kill, kill eeoooeeeooo... victory, victory ...eeoooeeeooo"
Αυτά είναι !!!
Δεν "τσακώνομαι" για τα βινύλια σήμερα!
Θα πάνε στη συναυλία των Manowar, σε ένα μήνα;Μόλις έφυγα από ένα γλέντι γάμου στην Περαία όπου μεταξύ των άλλων έπαιξε κι αυτό:
Η νύφη με την κουμπάρα και υψωμένη γροθιά φωνάζαν " ...kill, kill eeoooeeeooo... victory, victory ...eeoooeeeooo"
Αυτά είναι !!!
Δεν "τσακώνομαι" για τα βινύλια σήμερα!
όλα οκ! σιγά... 2-3 μεταλ μέσα σε όλα τα είδη μουσικής που πέρασαν...χαρές φαντάζομαι τα συμπεθέρια ε?![]()
ε ναι σιγά....ανάμεσα από τα παραδοσιακά... κολλάνε μια χαράόλα οκ! σιγά... 2-3 μεταλ μέσα σε όλα τα είδη μουσικής που πέρασαν...
Τόσα @rh1d1@ μαζεμένα, του κερατά, κάποτε θα βλέπαμε και τις @rh1d0tr1hes...Απο @rh1d1@ γεματοος ο τοπος... Μονον στο AV Site ομως πακοσμιως!
Όταν ειναι να έρθεις Αθήνα, πάρε μαζι και ένα λαμπατο, πήγαινε στου Μάρκου,άκου τι έχει φτιαξει,(χεσε το δικό μου,δεκάρα δε δίνω για να το εκθειασω),πάρε ένα σφυρί και άρχισε να κανιβαλίζεις το λαμπατο. Τι λαμπάτα βατ, τσαμπουκαδες και κολοκύθια τούμπανα. Ωμή βία.Νικο ηρεμησε μη αυθαδιαζεις εχει και προτερηματα η λυχνια
σε εφαγαν οι δοκτορεςειναι καλα παιδια εγω τους εχω αδυναμια
![]()
Το μπάσο σου εσένα φαντάζομαι ότι είναι σφυρί που λένε ε ? Και με λίγα βατ όταν παίζεις σφυρί είναι ? Όταν παίζεις με πιο πολλά βατ γίνεται ακόμη πιο σφυρί ή παραμένει το ίδιο περίπου ?Όταν ειναι να έρθεις Αθήνα, πάρε μαζι και ένα λαμπατο, πήγαινε στου Μάρκου,άκου τι έχει φτιαξει,(χεσε το δικό μου,δεκάρα δε δίνω για να το εκθειασω),πάρε ένα σφυρί και άρχισε να κανιβαλίζεις το λαμπατο. Τι λαμπάτα βατ, τσαμπουκαδες και κολοκύθια τούμπανα. Ωμή βία.
Ελπίζω να έχει όρεξη ο Μάρκου για να στο βάλει να παίξει και με παθητικά κροσοβερ.
Ξεκινάει από σφυράκι και γίνεται σφυρί . Μετά γίνεται βαριά , μετά βαριοπούλα.Το μπάσο σου εσένα φαντάζομαι ότι είναι σφυρί που λένε ε ? Και με λίγα βατ όταν παίζεις σφυρί είναι ? Όταν παίζεις με πιο πολλά βατ γίνεται ακόμη πιο σφυρί ή παραμένει το ίδιο περίπου ?
Εμείς που παίζαμε κάποτε μπάλα στους "παλιούς χαϊενταδες", έτσι νιώθουμε.Μα ποσες μ@λ@κ#ς εκανα οταν ειχα το χρημα