Eλληνικος θριαμβος στην εκθεση του Μοναχου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.757
Ώπα, μπάστα!!!
Όταν βάζεις πολύ φούμο σε μια τόση δα προτασούλα, τα νοήματα χαλαρώνουν;)
Πόνεσες ή πόνεσαν>8-)
Αλληλοπονεθήκαμε και αλληλοπονέσαμε ...Άμα βγάλεις άκρη από αυτό,όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα έχουν σημασία. :wink:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.940
Δεν μπορει να ειναι πολεμος μεταξυ μαθηματικων και μουσικης;)
Το θεμα ειναι τεραστιο πως και γιατι, αν μπορεσω αυριο θα προσπαθησω να το αναπτυξω;)
Καλά με αυτά που λες, βλέπω να σε κόβει ο Κος Χρήστος @christos77 τον Ιούλιο στις εξέτάσεις. :D Τώρα δεν μιλάει, για να μην τστιστείς και δεν εμφανιστείς στις εξετάσεις.:D
:drinks::party:

Reaction score
19.849
Δεν μπορει να ειναι πολεμος μεταξυ μαθηματικων και μουσικης;)
Το θεμα ειναι τεραστιο πως και γιατι, αν μπορεσω αυριο θα προσπαθησω να το αναπτυξω;)

:drinks::party:
Δεν νομίζω να έχεις καταλάβει που αναφέρεται. Πρίν αναφερθείς περίμενε πόστ μου στο νήμα να σου εξηγήσω σε τρείς μόνο προτάσεις ποιό είναι το θέμα, ωστε να τα συμεπριλάβεις όλα σε μια ενδεχόμενη ανάλυση σου. Τώρα δεν μπορώ.

Reaction score
6.835
Ο μακαρίτης Ωνάσης είχε δηλώσει ότι αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες τότε όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία...Όποιος θέλει μπορεί να κάνει αναγωγή σε οποιοδήποτε αγαθό της αρεσκείας και του δικού του...πόνου.

Ο ίδιος είμαι πάντως χορτάτος από...πονεμένες αγάπες.:wink:
Χαίρομαι φίλος. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτό!!
Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν και σένα και να μην μας τρελαίνουν με τα πολυκάναλα τα σινεματζίδικα και τα 632 σαμπς;):p

Reaction score
6.835
Την σοφία μιας γυναίκας ανω των 16 ετών, δεν την φτάνουν 10 ζωές άνδρα χα χα. Λίγο με την εξέλιξη τους μετά αργότερα, έχουν πρόβλημα αλλά και για αυτό υπάρχουν ψυχολογικοί και βιολογικοί εν μέρη λόγοι. :D
Εντάξει, εδώ πρέπει να μείνουμε σε αυτο που τόνισε πριν ο Bhutia ε σόρυ, ο Ωνάσης μέσω του γκουρού.
Όλα για αυτές❤❤❤

Reaction score
19.849
Εντάξει, εδώ πρέπει να μείνουμε σε αυτο που τόνισε πριν ο Bhutia ε σόρυ, ο Ωνάσης μέσω του γκουρού.
Όλα για αυτές❤❤❤
Ποιός Ωνάσης βρε συ . Εδω thva talking. xa xa
Πω ρε φίλε!! Τι βάσανα έχτε δώ πέρα???
Εκεί (εδω) οδηγεί το κρέας φίλε μου. :D

Reaction score
19.849
Έκατσα και διάβασα λίγο, σηκώνω τα χεράκια ψηλά...
Δεν μου φαίνεται για συνέπεια κρεατοφαγίας;)
Έλα βρε λίγο πλάκα είναι στο extreme της. Μην αγχώνεσαι. Blowing some steam. Θα λήξει. Μετά business as usual.

Reaction score
12.362
@thva Μια χαρά όγκο βγάζουν, απλά δεν υπερβαλουν. Για αρκετό καιρό είχα το σύστημα χωρίς να ξέρω να το χρησιμοποιήσω και η αλήθεια είναι ότι ψαρωνα σε ακροάσεις άλλων συστημάτων. Μη σου πω μάλιστα ότι κι εγώ νόμιζα ότι οι bryston ήταν "στεγνοι". Καμία σχέση. Μια χαρά όγκο αποδίδουν στο μπάσο, έχουν όμως τρομερό έλεγχο. Ειδικά τώρα που έχουν τον απόλυτο έλεγχο των μεγαφώνων, είναι απλά απολαυστικοτατοι. Καμία σχέση με σφυρί.
Από την άλλη, δεν αντέχω τις ουρές ούτε των λαμπατων, ούτε των ενισχυτικών γενικότερα που δεν έχουν επαρκή έλεγχο.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.394
Έχω ένα πρόβλημα στον χώρο μου που όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να το λύσω.
Ομοϊδεάτες μου και συμφορουμίτες, το πρόβλημα έχει ως εξής:

έχω έναν χώρο, έχω πετύχει να παίζουν θαυμάσια τα ηχεία μου μέσα σε αυτόν, αλλά στα χαμηλά έχω ένα θέμα, και ότι και αν έχω κάνει, όση προσπάθεια και αν έχει γίνει στο να αδειάσει ο χώρος, να αλλάξω διατάξεις, αλλαγή δομικών υλικών, αφαίρεση κουρτίνων στα παράθυρα, αντικατάσταση της ξύλινης πόρτας με γυάλινη με αλουμινένια κάσα, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να πάω το RT60 στα πολυπόθητα 2s από τα 1.1s που είναι εκ φύσεως στον χώρο μου.
Δεν έχω διαφορά στον χρόνο στο φάσμα 20Hz - 120Hz, αλλά δεν λέει ο άτιμος να ανέβει πάνω από τα 1.5s.

Κανείς καμμιά ιδέα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.364
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng