Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.801
-
Αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους.Η παντόφλα δεν έχει να κάνει με το χρήμα. Η παντόφλα είναι ακατανίκητη!
Οποιος λεει οτι δεν την φοβάται, ψεύδεται. Ξέρω επιχειρηματίες με 1,5 εκ κατά μέσο όρο ετησίως κέρδη από μερίσματα, τρόμος και φόβος στην επιχείρηση, και Παναγίες στο σπίτι...
... QED.
@Abessalom ...δεν ειναι της εποχης ή του υφολογικου μου, μου ζητησε ευγενικοτατα δε λεω, το we can work it outς... τελικα ηταν μοδα ή ψαγμενη ?!
ότι η παντόφλα σε ωθεί να γίνεις καλοδιολάγνος δεν έχει ξαναπαίξει στο forumΕγώ είχα φτιάξει ένα ρακ. Ντούικο τελείως. Από την αύλα δεν είχα υπομονή για να ρίξω βερνίκια. Είδε και αποείδε με ξόρκισε να μην γυρίσω σπίτι χωρίς ρακ που να ξεσκονίζεται εύκολα. Πήρα ένα καλό. Χάσαμε μεσαία περιοχή.
Πολλή ησυχία βρε παιδί μου. Εξαφανίστηκε ο όγκος. Σιγά σιγά τώρα με τα καλώδια το σιάχνουμε. Αυτά
Μα είναι ηχητικό και εμφανισιακο κόσμημα. Εγώ δεν τις τα είχα δείξει μέχρι που τα έβγαλα από τις κούτες.Εγώ πάντως που έφερα τα tannoy gold 8 στη Μύκονο, εμαθα στη γυναίκα μου πως ανοίγουν και γουστάρει.. ακούει μουσικούλα.
Βέβαια πριν έρθουν, πήγε να γκρινιάξει. Αλλά άλλαξε γνώμη στη στιγμή.. θέλουν το κουμπί τους..
Απάτησε την με subs...48 νούμερο παντόφλα εδώ . Παίζει να με συγχωρέσει αν την απατησω, σίγουρα δε θα με συγχωρέσει να φέρω ξανά towers στο σαλόνι. Εδώ θέμα θα έχω και σε dedicated χώρο γιατί θα ακούγονται πολύ, θα κάνουν πολλά λεφτά, θα είναι σαν όρθια φέρετρα, θα, θα,θα...
Για σαμπγουφερς δε συζητάμε, όταν είδε το 15αρη παίζει να επαθε ισχαιμικό επεισόδιο! Τώρα με τα δύο 12αρια που είναι και σε δικό μου χώρο κάθε φορά που μπαίνει στο δωμάτιο μουρμουραει...
Μέχρι και στο σινεμά έχουμε γκρίνια αν τα σαμπς παίζνε δυνατά !
Το μόνο που την έχει γλυτώσει είναι το sonos