Παντοφλα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.726
Ούτε ο εντοιχισμός σώζει. Σου λέει εκεί θα μπορούσα να είχα κρεμάσει αυτόν ή τον άλλο πίνακα (και μπορεί και να το κάνει κιόλας, χωρίς να δέχτει ότι επηρρεάζεται ο ήχος και καλή τύχη να το κάνεις rebute αυτό). :D
Βάζεις εσύ το εντοιχιζόμενο και ας κρεμάσει ότι θέλει. 😎

Reaction score
19.386
Βάζεις εσύ το εντοιχιζόμενο και ας κρεμάσει ότι θέλει. 😎
Ξέρεις ότι οι μεγάλοι πίνακες έχουν απο πίσω ξύλινο πλαισιο σταυρό αλλά και με νεύρα για δέσιμο ε ? :D

alexis

Reaction score
30.726
Ξέρεις ότι οι μεγάλοι πίνακες έχουν απο πίσω ξύλινο πλαισιο σταυρό αλλά και με νεύρα για δέσιμο ε ? :D
So what..

alexis

Reaction score
30.726
Υου tell me. Δε ενοχλεί ο καμβάς και τα ξύλα. ?
Για κραδασμούς λες; Τα ακριβά in-wall subs δεν δίνουν κραδασμούς στον σκελετό της βάσης στήριξης.

Reaction score
19.386
Για κραδασμούς λες; Τα ακριβά in-wall subs δεν δίνουν κραδασμούς στον σκελετό της βάσης.
Λέω να έχεις τα ηχεία σου εντοιχισμένα και να σου βάλει απο πάνω (και) απο τα μεγάφωνα ... ένα πίνακα για να τα κρύψει χα χα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.929
Μα μπορούν να έχουν μπροστά ηχοπερατό ύφασμα (καμβά) που τυπώνεις και ό,τι θέλεις. Έτσι έχω κάνει εγώ κάδρα για απορρόφηση (υποτίθεται).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Έχω κάνει δώρο σε σύζυγο φίλου μία παντόφλα.

Το highlight της ιστορίας ήταν η απορία στο βλέμμα της πωλήτριας στο κατάστημα που μπήκα για να αγοράσω το δώρο, όταν άκουσε αυτά μου τα λόγια:

"Χρειάζομαι μια παντόφλα, ό,τι πιο σκληρό έχετε σε πάτο, όσο μεγαλύτερο νούμερο γίνεται. Μία αρκεί."

Κάπου πρέπει να έχω κρατήσει το ζευγάρι της, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει, σε εμάς είναι άχρηστη. :)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
@Anakin ,εχει στο youtube το βιντεο με την Ανιτα Πανια και τον τυπο με τα μηχανηματα...αλλα δεν το βρισκω... 🐒

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
... έπρεπε να το ειχα κανει poll..ή pole (danzing).🙈🙉🙊
Αβγδ, ποσο κοστίζει η μετατροπη νηματως σε poll?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
..εχω πει σε κοπελα "μπορεις να μου ριξεις το πικαπ στο πατωμα, αλλα δεν μου αρεσουν οι ασκησεις ψυχραιμιας, αν αυτος ειναι ο στοχος" (ή καπως ετσι, δεν θυμαμαι το υπολοιπο κονσεπτ, μπορει να ηταν κατι σε φαση "τι θα εκανες αμα σου πεταγα/εσπαγα τους δισκους"). 🐒
... βεβαια μου εχουν πει διαφορα κατα καιρους , (οπως και εγω) αλλα καταφερνω να ξεχνω.

Last edited:

Reaction score
2.518
Η αλήθεια είναι πως πρόβλημα δεν είχα ποτέ με τη σύζυγο σχετικά με τα ηχεία ή ενισχυτές κλπ.
Πάντα με ρώταγε αν όντως χρειάζομαι τις αλλαγές μιάς και τα συζητάμε αυτά, μέχρι ενός σημείου βέβαια.
Εκεί που πάτησε πόδι και μου το ξέκιψε εντελώς και δε μπορώ να πω ότι έχει κι άδικο, είναι στην εγκατάσταση δεύτερου PB16. Εκεί τέλειωσε το παραμύθι. Το ένα το βολέψαμε, το δεύτερο...
Μάλιστα μαθαίνει και το μωρό ότι δεν πειράζουμε τα παιχνίδια του μπαμπά. :)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243