Παντοφλα

Reaction score
2.518
Η αλήθεια είναι πως πρόβλημα δεν είχα ποτέ με τη σύζυγο σχετικά με τα ηχεία ή ενισχυτές κλπ.
Πάντα με ρώταγε αν όντως χρειάζομαι τις αλλαγές μιάς και τα συζητάμε αυτά, μέχρι ενός σημείου βέβαια.
Εκεί που πάτησε πόδι και μου το ξέκιψε εντελώς και δε μπορώ να πω ότι έχει κι άδικο, είναι στην εγκατάσταση δεύτερου PB16. Εκεί τέλειωσε το παραμύθι. Το ένα το βολέψαμε, το δεύτερο...
Μάλιστα μαθαίνει και το μωρό ότι δεν πειράζουμε τα παιχνίδια του μπαμπά. :)

gonis

Luger
Reaction score
12.112
Γνωστος που διανύει την 7η δεκαετία της ζωης του έτρωγε παντόφλα μέχρι προσφατα από την μάνα του:roflmao::roflmao:
Πεθανε η γριά και ελπιζει σε ηχητική αναβάθμιση 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.851
50 mil ήταν η αγωγή, 15 του επδίκασε. Αλλά επειδή την βρήκαν και ένοχη και σε άλλα (σε όλα δηλαδή) μπορεί απο αυτό να βγάλει και άλλες αγωγές εναντίον της αυτός. Το έβλεπα για χαλάρωση. Πολύ πλάκα, ιδίως η διαφωνία των ψυχιάτρων. Είχε εναν εντελώς τρελό χα χα η μεριά της Herd που πλήρως αποδόμησε την κατάθεσή του ένας άλλος σοβαρός Πανεπιστημίου που είχε ο Ντέπ. Δες την κατάθεση του πρώτου, θα πεθάνεις στο γέλιο μιλάμε. Τι κωμωδίες και σινεμά. Θα πεθάνεις στο γέλιο.

Δικαιώθηκε ο ντεπ, καλή φάση.
Βέβαια θα πάρει 15 και θα δώσει 2, άρα στην τσέπη 13 μύρια:

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων κι αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το σώμα των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Reaction score
19.386

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων κι αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το σώμα των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.
Τα 2 τα πήρε λόγω δηλώσεων νομίζω του ατζέντη του, που μάλλον είχε την άδεια του να τις κάνει. Άδεια ξε-άδεια ο Ντέπ δεν νομίζω να τον κυνηγήσει για να πάρει τα 2 mil (που επιδικάστηκαν στην Herd). Κανονικά μπορεί, σύμφωνα με την απόφαση και άντε να βγάλει άκρη ο ατζέντης του. Αλλα ο Ντέπ δεν νομίζω να το κάνει. Δεν το έκανε για τα χρήματα αλλά για την φήμη του και για να μπορεί να αρχίσει ξανά να δουλεύει. Αυτής της αναγνώρισαν δόλο κανονικό σε όλα τα counts. Είναι και άλλα που του ανοίγουν τον δρόμο (τώρα με τον δόλο) να της κάνει και άλλες αγωγές μέχρι αυτή να πεθάνει απο βαθια γεράματα. Αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά. Αυτή έχει καταστραφεί (όχι ότι ήταν ποτέ καμια ηθοποιός) αλλά το Χόλιφουντ όταν σε προσλαμάνει βάζει μέχρι και ειδικούς ανθρώπους να μετρήσουν την αποδοχή που έχεις στα social media αλλά και παντού. Ο κόσμος δεν την θέλει πλέον με αυτα που αποκαλύφθηκαν στην δίκη οπότε ...
Η American Civil rights Association , έχει γίνει ρεζίλι γιατί στηριξαν Herd και μάλλον της γραψανε και τη διάσημη δήλωση για κακοποίηση μέχρι και σεξουαλική (με μπουκάλι που λέει και ο Αβεσσαλώμ χα χα).
Το κακό είναι οτι ούτε αυτή πρ΄πει να είναι το πρόσωπο - πρότυπο της κακοποίησης των γυναικών , ούτε αυτός το πρότυπο ενος άνδρα κακοποιητή. Λάθος υπόθεση για να στηριχτεί κάποιο ή κάποια κινήματα στον αγώνα τους δήθεν για το καλό στο θέμα της κακοποίησης.
Εδω με τα Χαι Φαι πιο μεγάλη ελπίδα έχουμε να γίνουμε πρότυπο κακαοποίησης εμείς, απο ότι η Herd. :D

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
προχθές που επέστρεψε....έπιασε τον ασβό να παίζει με το μέτρο (το είχα ξεχάσει ο παπ@ρας) και του ρωτούσε τι με είδε να κάνω....τα ξέρασε όλα το κwλόπιδο ότι σκαρφάλωνα στην καρέκλα, ότι τον έβαζα να κρατάει την μια άκρη στον καναπέ.....κλπ κλπ

γκεστάπο και έτσι....κ@ριόλες γυναίκες....λες και τις ζητάμε δανεικά
Ελα μωρε, μικρο το κακο. Προς στιγμην νομισα οτι πηρες το μετρο για να μετρησεις το... πουλι του.:roflmao::roflmao:
Οσο και να το μετρας δε μεγαλωνει παντως...ιδιως το δικο σου πρεπει να στησουμε τηλεσκοπιο απ τον Αρη για να φανει... :) :) :) :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Ελα μωρε, μικρο το κακο. Προς στιγμην νομισα οτι πηρες το μετρο για να μετρησεις το... πουλι του.:roflmao::roflmao:
Οσο και να το μετρας δε μεγαλωνει παντως...ιδιως το δικο σου πρεπει να στησουμε τηλεσκοπιο απ τον Αρη για να φανει... :) :) :) :)
Ροζυ μου....τι σεξιστικά είναι αυτά?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
Αχμ.. μια αλλη ειχε πχιασει τον βραχιονα απο το αντιβαρο... (Για να τον τοποθετησει πανω στο δισκο.. )🐒
Μια αλλη μου ειχε πει "οι death in june ειναι φασιστες... (Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..) " .. απαντησα ενα "ε ναι, αλλα οχι και τοσο" 🐒

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Απονες παιδι μου....δεν χαιρονται με τις χαρες μας.....ζηλια ειναι καταβαθος που μας βλεπουν να καυλαντιζουμε με τα μωρα μας και οχι με αυτες....ξερεις τι σου ειναι αυτες????

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.618
Πού το ξέρει ρε 666; :rolleyes::roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
ξερεις τι σου ειναι αυτες????
... Ποτε δεν κσερεις, το μονο σιγουρο.:boast:
Αν και δεν εχει τυχει (και ούτε προκειται) να συμβιώσω ποτε.(για να μην επεκτεινομαι -χιουμοριστικα ή/και μη- θα πω δεοντολογικοι οι λογοι).

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά στην τζαμαϊκανή εκδοχή της αγγλικής το νόημα είναι "μή, γυναίκα, μή κλαίς (απ' τα γελια)" :p
...fixed

Reaction score
19.386

Nαι ο δικηγόρος του έκανε τις δηλώσεις, όχι ο ατζέντης του. Λάθος θυμόμουν.

Reaction score
3.080
Τα τσοκαρα της δεκαετίας 80 πρέπει να πονούσαν. Τότε ήμουν μικρός και σαν παιδί έπαιζα με το φυσοκαλαμο. Ήμουν 4ο όροφο και οποτε περνούσε ένας φούστης, ήταν με αυτά τα ξύλινα τσόκαρα και ο ήχος τους ακουγόταν σε όλο το τετράγωνο. Και βζιιιν...

Reaction score
142
η καλυτερη λυση ειναι χωρος αποκλειστικα για να ακους μουσικη οπως εχω εγω:Dβαραω οσο θελω οποτε θελω και ακουω οτι θελω.αλλα δεν εχουν ολοι οι χομπιστες αυτη την δυνατοτητα.μετα προκυπτει αλλο προβλημα σου κανει παραπονα οτι πας και κλεινεσαι μονος σου εκει (το συνεχεια θα ειναι σε νορμαλ συνθηκες 1-2 ωρες λιγο χαλαρωση μετα την δουλεια🤣🤣🤣 )και ειμαι μονη μου συνεχεια...ασε δεν βρισκεις ακρη απο οπου και να το πιασεις.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.508
Σταύρο σου διέφυγε ο Πλάστης , ο γνωστός στις δύο μορφές του , λεπτός μακρύς ,κοντός χοντρός.
Δεν έχω διαθέσιμη φωτό.
Μια φίλη μου είχε κάνει κάτι πάρα πολύ άσκημο.
Είχε πάρει έναν πλάστη, όχι ξύλινο, πλαστικό. Αυτός γέμιζε από μια τρύπα με νερό.
Όταν ο άντρας της έβγαινε βόλτα βράδι, τον έβαζε κάτω από τη βρύση και την άνοιγε να στάζει.
Καταλαβαίνεις τώρα, όσο πιο πολύ αργούσε ο φουκαράς, τόσο πιο βαρύς ήταν ο πλάστης. :biggrin:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243