- Reaction score
- 19.550
Εγω πάντως όποτε κινδύνευσα να πατήσω κάποιον άνθρωπο με το αυτοκίνητο, φορούσε in ear ακουστικά.
Θέλει μεγάλη προσοχή όταν...οδηγούμε.Πρέπει να προσέχουμε και δια λογαριασμό των πεζών που απαντάμε.Εγω πάντως όποτε κινδύνευσα να πατήσω κάποιον άνθρωπο με το αυτοκίνητο, φορούσε in ear ακουστικά.
Γι'αυτό είναι δω οι φίλοι, για να βάλουν ένα χεράκι να επιλύσουν τα θέματα που έχεις.Υπάρχουν πολλά θέματα για επίλυση.
Προφανώς δεν είναι να σέρνεται το τουιτερ στο πάτωμα, άρα βάλε αγγελία την οθόνη και πας υποχρεωτικά σε ηχοπερατή. Το έξοδο είναι μικρό, και η δυνατότητα dsp διόρθωσης που έχουν ενσωματωμένη τα ηχεία, αρκεί για να ισοσταθμιστεί άριστα το κεντρικό ηχείο σε ένα πρισετ ώστε να παίζει όπως πρέπει πίσω από την οθόνη.1. Το κεντρικό θάχει το τουήτερ 15 εκ από το πάτωμα και θα είναι 60 εκ χαμηλότερα από το λεφυ-ράιτ. Δεν έχω ηχοπερατή οθόνη.
Νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα αυτό.2. Νομίζω ότι οι δορυφόροι -προς το παρόν?-είναι μόνο με το τουήτερ βηρυλίου.
Αυτό είναι γεγονός.3. Ο Έλκο Γκρίμης καλό και άγιο παιδί αλλά ότι φτιάχνει το πουλάει σε τιμές πολύτιμων λίθων.
Μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής οφείλει πάντα να έχει ο οδηγός έναντι των πεζών...Μα για αυτό δεν τους πάτησα, γιατί προσέχω.
Το θέμα είναι αυτοί τι κάνουν για να προστατευτούν. Εγω στην θέση τους αυτό θα κοιτούσα και όχι να αφήσω την ζωή μου να εξάρτάται απο τον οδηγό που μπορεί σαν εμένα να είναι καλός και προσεκτικός, αλλά κάπιος άλλος δεν θα είναι. Στο κάτω κάτω εαν κάποιος χάσει την ζωή του ή τραυματιστεί το κόστος είναι απείρως μεγαλύτερο απο αυτό που θα πληρώσει ο οδηγός του οχήματος που τον χτύπησε. Τι θα πεί μετά (άσε που θα φταίει κιόλας), ¨έπρεπε να προσέχει ο οδηγός, εγω δεν φταίω ?"
Πρώτη υποχρέωσή μας είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας και όχιι να το περιμένουμε απο άλλους.
Μα για αυτό δεν τους πάτησα, γιατί προσέχω.Θέλει μεγάλη προσοχή όταν...οδηγούμε.Πρέπει να προσέχουμε και δια λογαριασμό των πεζών που απαντάμε.
Γλυκο κερασακι του κουταλιου με σαρδελιτσα παστη Μυτιληνης΄΄Κρέπα αλμυρή με σπανάκι και γλυκιά με νουτέλα...Έφτασιεεε !...΄΄
΄΄Εμείς οι λυχνιόφιλοι έχουμε ιδιαίτερες ευαισθησίες...Τα νήματα των λυχνιών μπορεί να κατασκευάζονται με πρώτη ύλη σπάνιες γαίες συλλεγόμενες από ανήλικα υποσιτιζόμενα παιδάκια με κίνδυνο της ζωής τους σε ορυχεία της Κεντρικής Αφρικής,αλλά ...πρώτα η Μουσική...΄΄ΩΜΑϊγκαντ....
Μήπως ο ήχος ήταν ΧΩΜΑ?"Τι κατάσταση είν'αυτή...Εγώ να τους λέω ότι το ΩΜΑ παραπέμπει στα λαμπάτα σώματα κι εκείνοι να μου λένε για πώμα και πτώμα..."
Περιέργως το τηλεκοντρόλ δεν κάλυπτε και τους...ανελκυστήρες καλωδίων.
Σίγουρα πάντως όχι η...τιμή τους.Μήπως ο ήχος ήταν ΧΩΜΑ?
Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα...Μόνο το ΩΜΑ να μην είναι υποκοριστικό του...λιώμα.Κάθε λυχνία έχει ένα ποσοστό ανάδρασης (απο μόνη της) απο την κατασκευή της.
Θέλετε link και για αυτό ? Είναι στο χαμένο φλασάκι και αυτό.