Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.921

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.223
Εγώ πάντως θα έτρωγα μόνο το γύρω γύρω από την πίτα.
Όλη η μαγκιά της πίτας είναι το φύλλο. Η γέμιση πρέπει να είναι λίγη ώστε το κομμάτι να μην είναι χοντρό.

Όταν βλέπω παχιά κομμάτια σε πίτα, παστίτσιο, μουσακά (αυτόν δεν τον τρώω γενικά) κλπ αρνούμαι να φάω.

Για να το περιγράψω πιο καλά, πρέπει ένα κομμάτι συγκεκριμένου βάρους να έχει το μεγαλύτερο δυνατό εμβαδό ώστε να έχει περισσότερη ξεροψημένη επιφάνεια και λίγα ζουμιά μέσα. Έτσι όμως στο ίδιο ταψί φτιάχνεις τη μισή ποσότητα οπότε θέλει διπλή δουλειά.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.846
Για να το περιγράψω πιο καλά, πρέπει να έχεις σπουδάσει μαθηματικός με PHD στην τριγωνομετρία και μεταπτυχιακό στη διαχείριση υλικών πόρων για να φτιάξεις μια πίτα της προκοπής.
Σε καταλαβαίνω φίλε μου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.921
Λάθος. :p

Εγώ σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός με ειδικότητα στην Οδοποιία. Και κάνω κριτική σε πίτες (και πίπες). :lol:
Εγω πάντως σπούδασα μαγειρική με εξειδίκευση στη μπάμια :biggrin:
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ο @xfader που δεν ασκεί το επάγγελμα ή εσύ που το ασκείς. :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.223
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ο @xfader που δεν ασκεί το επάγγελμα ή εσύ που το ασκείς. :tongue:

Μπορείς να με φανταστείς να επιβλέπω τα μαστόρια να φτιάχνουν δρόμους και να πρέπει να συνεννοηθώ μαζί τους;
Ή να δουλεύω σε γραφείο με ωράριο μαζί με άλλους και να θέλουν μετά να πάμε για μπίρες;

Εγώ όχι! :lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.699
Ή να δουλεύω σε γραφείο με ωράριο μαζί με άλλους και να θέλουν μετά να πάμε για μπίρες στο μαγαζί που δλέυει ο bretsos και να μας σιάχνει υπέροχους μεζέδες.

Εγώ όχι! :lol:
Το έκανα λίγο πχιο εφιαλτικό :biggrin:

Reaction score
2.610

Reaction score
20.120
Άγνωστη λέξη?
Ε ?

Προετοιμασία απάρσεως δεν έγραψες ? :) (Είναι συνήθως ναυτικός όρος και δεν τον χρησιμοποιούν πολλοί, εως κανένας)

Νόμιζα ήσουν Ναυτικό, που τα "σφυράγαμε" και είπα να στα θυμίσω για νοσταλγικούς λόγους . :)

ΟΚ άκυρον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.699
Ε ?

Προετοιμασία απάρσεως δεν έγραψες ? :) (Είναι συνήθως ναυτικός όρος και δεν τον χρησιμοποιούν πολλοί, εως κανένας)

Νόμιζα ήσουν Ναυτικό, που τα "σφυράγαμε" και είπα να στα θυμίσω για νοσταλγικούς λόγους . :)

ΟΚ άκυρον.
Ναυτικό έκανα και εγώ, υπηρεσία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.484
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14