JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Nαι καλά , εγώ πάντωςσήμερα χτύπησα 119 db με αυτό εύκολα .
Το ένα ηχείο ε?
Το ένα ηχείο ε?
Ποιος ειν' τούτος πάλι και γιατί λέει αυτα τα βαθυστόχαστα :ο θείος από το Brooklyn
Είναι λοιπόν τόσο απλό, μπορώ κι εγώ στο σπίτι, μιλάτε καλέ, τι μας κρύβουν;;; Κ@λ@-Άτμος απατεώνεςΑν πάρεις το stereo και βάλεις τα reverbs, κάνεις mastering και ανεβάσεις στάθμες "σαν το Atmos", θα ακούς σαν να ήταν Atmos.
Ποιος ειν' τούτος πάλι και γιατί λέει αυτα τα βαθυστόχαστα :
Είναι λοιπόν τόσο απλό, μπορώ κι εγώ στο σπίτι, μιλάτε καλέ, τι μας κρύβουν;;; Κ@λ@-Άτμος απατεώνες
'Οχι, αλήθεια τώρα για ποιον λέτε;
Εγώ λέω να πάρω καλτσοδέτες και να δέσω τα μπατζάκια του παντελονιού μου.Το κράνος σου να φοράς. Τις ωτοασπίδες άσε τις στην άκρη, δεν θα σου χρειαστούν.
ιδια πολη...αλλος οικοδεσποτης... (@Kotsidis John )καλτσοδέτες
Και το home cinema ειναι, αλλα το ξυλωσαμε εγκαιρως!Τελικά προχωράμε μπροστά η ζωή εξελίσσεται έτσι και ο ήχος. Και εμένα μου αρέσει το δικάναλο όπως και το πολυκάναλο. Ωστόσο το πολυκάναλο είναι το μέλλον για dedicated φροντισμένους χώρους και όχι και ας θέλουμε να μένουμε στα παλιά.
Φέρε κάνα καλώδιο να ακούσουμε.Όχι τίποτ'άλλο, έχω περιέργεια να ακούσω τα βιολιά όταν πετάνε!!!
Ρε πλάκα κάνεις; έχω ρουν, μέσω του οποίου δουλεύω και τινταλ και κιομπουζ, όλα δουλεύουν. Απ'το κινητό.TIDAL δεν έχεις πτωχέ?
Lifetime έχω το roon.Καλά ρε μην κάνεις έτσι , ένα αστείο έκανα.