Δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε. . .
Ξέρω έναν που δεν πίνει μπύρα , μπρρρρ, άπαπα![]()
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f615.png)
Δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε. . .
Ξέρω έναν που δεν πίνει μπύρα , μπρρρρ, άπαπα![]()
Ωχ υπάρχει και άλλοςΔεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε![]()
Μα υπάρχει, απλώς δε "φαίνεται" πολύ στο "μάτι".Διαφωνώ επίσης με την "καθόλου" manual παρέμβαση στα σαμπς.
Α, ναι.Επιτέλους.![]()
Όχι ακριβώς όπως έπαιζε, είναι ας πούμε πιο μπιτάδικο τώρα, χτυπάει γερά όμως, όπως ήδη έγραψα:βρε moby παιζ όπως επαιζ ????
Όσο για αυτό:Βαράει κανονικά στο στομάχι. Ίσως μάλιστα να βαράει και περισσότερο από πριν. Το είχα άγχος αυτό, αλλά έβαλα Μόμπι και το χαμόγελο ήταν δυνατό, όπως και η γροθιά στο στομάχι, όλα καλά.![]()
Έβαλα, βέβαια, γυρνάει μια χαρά ο δίσκος, δουλεύει, όλα καλά, αν και άκουγα ρουν εκείνη την ώρα.Κανα βίνυλιο έβαλες;
29 μνήμες έχει, να έχουμε να διαλέγουμε καμπύλες ανάλογα με το πως ξυπνήσαμε το πρωίΣτα σοβαρά, αρέσει δεν αρέσει η καμπυλη μέχρι που είναι και αδιάφορο. Αν την βαρεθεί με ένα κουμπί γυρίζει στη παλιά και τελειώνει το παραμύθι. Δεν παντρεύεται τίποτα ο άνθρωπος.
Παρά μια για κάθε μέρα του μήνα - εξαιρείται ο Φεβρουάριος...29 μνήμες έχει, να έχουμε να διαλέγουμε καμπύλες ανάλογα με το πως ξυπνήσαμε το πρωί
Τώρα πέρασες από το Harman πρότυπο στο κλασσικό Bruel & Kjaer...Μα υπάρχει, απλώς δε "φαίνεται" πολύ στο "μάτι".
Έτσι κι αλλιώς, δεν ήθελαν καμία τρομερή διόρθωση τα σαμπ, απλώς μείωσα πολύ το εύρος της διόρθωσης.
Χιντ: try it.
Α, ναι.
Έχει έρθει εντελώς στα "νερά σου" η ισορροπία στο μπάσο.
Και τα μεσαία, κάτι βγιολια που ακούς, νομίζω θα σοκαριστείς από την αμεσότητα που βγάζει. Έχει ανέβει εκεί.
Δεν γίνεται παραπάνω κλίση στο ταργκετ κερβ (~6dB έχει), με τόσο μικρό εύρος διαθέσιμο στο EQ, αλλά έτσι, έχει εκτοξευθεί το δυναμικό εύρος και η αληθοφάνεια στα μεσαία..![]()
Αυτά έπρεπε να τα έχεις χρησιμοποιήσει ήδη.θα χρησιμοποιηθούν τα ρυθμιστικά τονικότητας στις πλάτες των ηχείων
Σωστά.Τώρα πέρασες από το Harman πρότυπο στο κλασσικό Bruel & Kjaer...
Ήμουν βέβαιος.o υποφαινόμενος πάντως χαίρεται γι αυτήν την εξέλιξη.
Ακριβώς.Είμαι βέβαιος ότι θ'ακούγεται με ακόμα μεγαλύτερη φυσικότητα
Το έχω παρακολουθήσει έκπληκτος.και ο ίδιος έχω εξελίξει τα setup κατά τρόπον ώστε να ... μη χρειάζεται πλέον για την ενδεδειγμένη καμπύλη - στόχο σχεδόν καθόλου EQ, ακόμα και στις πρώτες οκτάβες.![]()
Σωστά.Αυτά έπρεπε να τα έχεις χρησιμοποιήσει ήδη.