Δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε. . .
Ξέρω έναν που δεν πίνει μπύρα , μπρρρρ, άπαπα
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε. . .
Ξέρω έναν που δεν πίνει μπύρα , μπρρρρ, άπαπα
Ωχ υπάρχει και άλλοςΔεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε
Μα υπάρχει, απλώς δε "φαίνεται" πολύ στο "μάτι".Διαφωνώ επίσης με την "καθόλου" manual παρέμβαση στα σαμπς.
Α, ναι.Επιτέλους.
Όχι ακριβώς όπως έπαιζε, είναι ας πούμε πιο μπιτάδικο τώρα, χτυπάει γερά όμως, όπως ήδη έγραψα:βρε moby παιζ όπως επαιζ ????
Όσο για αυτό:Βαράει κανονικά στο στομάχι. Ίσως μάλιστα να βαράει και περισσότερο από πριν. Το είχα άγχος αυτό, αλλά έβαλα Μόμπι και το χαμόγελο ήταν δυνατό, όπως και η γροθιά στο στομάχι, όλα καλά.
Έβαλα, βέβαια, γυρνάει μια χαρά ο δίσκος, δουλεύει, όλα καλά, αν και άκουγα ρουν εκείνη την ώρα.Κανα βίνυλιο έβαλες;
29 μνήμες έχει, να έχουμε να διαλέγουμε καμπύλες ανάλογα με το πως ξυπνήσαμε το πρωίΣτα σοβαρά, αρέσει δεν αρέσει η καμπυλη μέχρι που είναι και αδιάφορο. Αν την βαρεθεί με ένα κουμπί γυρίζει στη παλιά και τελειώνει το παραμύθι. Δεν παντρεύεται τίποτα ο άνθρωπος.
Παρά μια για κάθε μέρα του μήνα - εξαιρείται ο Φεβρουάριος...29 μνήμες έχει, να έχουμε να διαλέγουμε καμπύλες ανάλογα με το πως ξυπνήσαμε το πρωί
Τώρα πέρασες από το Harman πρότυπο στο κλασσικό Bruel & Kjaer...Μα υπάρχει, απλώς δε "φαίνεται" πολύ στο "μάτι".
Έτσι κι αλλιώς, δεν ήθελαν καμία τρομερή διόρθωση τα σαμπ, απλώς μείωσα πολύ το εύρος της διόρθωσης.
Χιντ: try it.
Α, ναι.
Έχει έρθει εντελώς στα "νερά σου" η ισορροπία στο μπάσο.
Και τα μεσαία, κάτι βγιολια που ακούς, νομίζω θα σοκαριστείς από την αμεσότητα που βγάζει. Έχει ανέβει εκεί.
Δεν γίνεται παραπάνω κλίση στο ταργκετ κερβ (~6dB έχει), με τόσο μικρό εύρος διαθέσιμο στο EQ, αλλά έτσι, έχει εκτοξευθεί το δυναμικό εύρος και η αληθοφάνεια στα μεσαία..
Αυτά έπρεπε να τα έχεις χρησιμοποιήσει ήδη.θα χρησιμοποιηθούν τα ρυθμιστικά τονικότητας στις πλάτες των ηχείων
Σωστά.Τώρα πέρασες από το Harman πρότυπο στο κλασσικό Bruel & Kjaer...
Ήμουν βέβαιος.o υποφαινόμενος πάντως χαίρεται γι αυτήν την εξέλιξη.
Ακριβώς.Είμαι βέβαιος ότι θ'ακούγεται με ακόμα μεγαλύτερη φυσικότητα
Το έχω παρακολουθήσει έκπληκτος.και ο ίδιος έχω εξελίξει τα setup κατά τρόπον ώστε να ... μη χρειάζεται πλέον για την ενδεδειγμένη καμπύλη - στόχο σχεδόν καθόλου EQ, ακόμα και στις πρώτες οκτάβες.
Σωστά.Αυτά έπρεπε να τα έχεις χρησιμοποιήσει ήδη.