- Reaction score
- 84.881
Όπως;αυτό στο οποίο έχω αναφερθεί είναι ότι δεν μου αρέσουν κάποια που μετράνε καλά.
Όπως;αυτό στο οποίο έχω αναφερθεί είναι ότι δεν μου αρέσουν κάποια που μετράνε καλά.
Το να ΄΄έχεις΄΄ μια κατάσταση με το αυτί είναι τόσο χρήσιμο όσο το να διευθύνεις κατοικίδια να ποζάρουν...Είναι μεν αξιόλογο αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα για τις δραστηριότητες των υπολοίπων...Τώρα εσύ νομίζεις ότι γνώριζα τις μετρήσεις του Aria???
Απλά το άκουσα και μου φάνηκε ισσοροπημένο!
Σας έχω με το αυτί γατάκια!!!
Για τα καλώδια δεν λέει τίποτα!Εδώ ο Amir μας λέει ότι δεν μπορούν να μετρηθούν όλα στον ήχο.
Στους ενισχυτές το ποσοστό απόδοσης που μπορεί να μετρηθεί (λέει) είναι 80%-90%. Οπότε μας λέει επίσης ότι υπάρχει και ένα 10%-20% που πρέπει να ακούσεις για να έχεις πλήρη εικόνα.
Το ποσοστό αυτό στα ηχεία πάει στο 20%-30% για πλήρη εικόνα της απόδοσης.
Στα ακουστικά πάμε στο 30%-50%.
Δηλαδή, εδώ μας λέει πως (δεν ξέρω αν το έχει γράψει και παλαιότερα), η ακρόαση είναι μέχρι και απαραίτητη ανά περιπτώσεις ακροατών, ακόμα και αν κοιτάνε τα δεδομένα.
View attachment 255522
το ξέρουμε αυτό....αλλά όταν κάτι πάει τραμπάλα...δεν σώζεται από τις ''χροιές''Εδώ ο Amir μας λέει ότι δεν μπορούν να μετρηθούν όλα στον ήχο.
Στους ενισχυτές το ποσοστό απόδοσης που μπορεί να μετρηθεί (λέει) είναι 80%-90%. Οπότε μας λέει επίσης ότι υπάρχει και ένα 10%-20% που πρέπει να ακούσεις για να έχεις πλήρη εικόνα.
Το ποσοστό αυτό στα ηχεία πάει στο 20%-30% για πλήρη εικόνα της απόδοσης.
Στα ακουστικά πάμε στο 30%-50%.
Δηλαδή, εδώ μας λέει πως (δεν ξέρω αν το έχει γράψει και παλαιότερα), η ακρόαση είναι μέχρι και απαραίτητη ανά περιπτώσεις ακροατών, ακόμα και αν κοιτάνε τα δεδομένα.
View attachment 255522
Όχι άλλα από τα λεγόμενα του βγαίνει επίσης το συμπέρασμα πως δύο ενισχυτές ή ηχεία μπορούν να μετράνε ίδια και να παίζουν διαφορετικά.Για τα καλώδια δεν λέει τίποτα!
ένα παράδειγμα που μου είχε μείνει ήταν τα D&D σε ριβιού του ΈρινΌχι άλλα από τα λεγόμενα του βγαίνει επίσης το συμπέρασμα πως δύο ενισχυτές ή ηχεία μπορούν να μετράνε ίδια και να παίζουν διαφορετικά.
Discuss.... που λεν και στο χωριό μου
τα συγκεκριμένα είχαν απ όσο θυμάμαι θα τα... τσεκάρω μετά....από τα 200hz... πάνω από 3% sta 96dbΗ ευαισθησία του ανθρώπινου αυτιού σε παραμορφώσεις ,είναι σχετικά περιορισμένη.
Παραμορφώσεις κάτω από 1% δεν είναι ακουστές. Ιδιαίτερα σε συχνότητες , που είναι έξω από την ζώνη υψηλής ευαισθησίας της ανθρώπινης ακοής. Δλδ μεσαίες συχνότητες κατά βάσει . Από 300 μέχρι κάπου 4000 κύκλους .
Οποιαδήποτε συχνότητα αναπαράγεται εκτός από αυτό το εύρος , με όση παραμόρφωση και αν είναι φορτωμένη είναι δύσκολα αντιληπτή η παραμόρφωση. Δεν μιλάω βέβαια για ποσοστά 10% , αυτά είναι μάλλον πάντα ακουστά.
ή ... δεν έχουμε ακόμη βρει τις μετρήσεις που λείπουν για πλήρη συνολική αξιολόγηση...Εδώ ο Amir μας λέει ότι δεν μπορούν να μετρηθούν όλα στον ήχο.