vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.750
ποιος αλλος θα παει σημερα ΟΑΚΑ Iron Maiden;
Παρών!ποιος αλλος θα παει σημερα ΟΑΚΑ Iron Maiden;
+1Παρών!
Τα έχωσε σε θεατή με καπνογόνο ο Ντίκινσον
Ο Μπρους Ντίκινσον είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τα καπνογόνα, τις φωτοβολίδες και τα… διάφορα, που ανάβουν οι φανατικοί οπαδοί της θρυλικής μπάντας στις συναυλίες της. Ζητάει, λοιπόν, συνήθως ευγενικά να μην ανάβει κανένας τίποτα, γιατί, επηρεάζει και την απόδοσή του καθώς τραγουδάει τα άκρως απαιτητικά τραγούδια του. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, κάποιοι δεν… χαμπάριασαν και άναψαν καπνογόνα. Με έναν εξ αυτών, ο Ντίκινσον δεν κρατήθηκε και άνοιξε έξαλλος διάλογο.
Συγκεκριμένα, οπαδός της μπάντας άναψε καπνογόνο, με τον Μπρους Ντίκινσον στη διάρκεια του «The Number of the Beast» να τον βρίζει. Οργισμένος, δε, ο frontman των Βρετανών έφυγε από τη σκηνή και δεν τραγούδησε το πρώτο κουπλέ του θρυλικού τραγουδιού! Στη συνέχεια επέστρεψε και δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του, με πολλές χειρονομίες, ολοκλήρωσε το τραγούδι.
Κάποιος άναψε πυρσό μπροστά του και εκνευρίστηκε και τον άρχισε στα "f@#k you'.. Το έχω έχω καταγράψει και σε βίντεο.Κατάλαβε κάποιος τι έγινε χτες στην αρχή του "Number..." και τσαντίστηκε ο Bruce;
Και εγώ ήμουν εκεί.. (αν και το είδα λιγο καθυστερημένα)ποιος αλλος θα παει σημερα ΟΑΚΑ Iron Maiden;
Πω ρε φίλε άλλη συναυλία είδαμε, από εξέδρα δε λέει τίποτα μπροστά σε αυτόΚάποιος άναψε πυρσό μπροστά του και εκνευρίστηκε και τον άρχισε στα "f@#k you'.. Το έχω έχω καταγράψει και σε βίντεο.
Εδώ που τα λέμε μεγάλη μ@λ@κια αυτοί οι πυρσοί. Δίπλα μου ένας άναψε πάνω από 10, μπουκώσαμε.
Κατά τα άλλα πολύ καλή η συναυλία.
View attachment 257921
View attachment 257922
View attachment 257923
View attachment 257924
View attachment 257925
Standing B. Ο ήχος ήταν καλός το μπάσο το ένιωθες στο στήθος . Καλός παλμός....και αρκετό σπρώξιμο... . Α, και πολύ ορθοστασία.Πω ρε φίλε άλλη συναυλία είδαμε, από εξέδρα δε λέει τίποτα μπροστά σε αυτό
Εντωμεταξύ χωριά το θέαμα και ήχος στο πλάι είναι γτπκ , αλλά 170 άνθρωπος στην αρένα μια μασχάλη και ένα αρχιδι θα έβλεπα
Εκει που ημανε λίγο από όλα , λίγο μπάσο λίγες φωνές λίγα όλα , τεσπα την επόμενη φορά η όρθιος η στο πέταλο (δε θα βλέπω που δε θα βλέπω , αλλά θα ακούω καλύτερα)Standing B. Ο ήχος ήταν καλός το μπάσο το ένιωθες στο στήθος . Καλός παλμός....και αρκετό σπρώξιμο... . Α, και πολύ ορθοστασία.