- Reaction score
- 19.394
Διάβασα κάπου και μου παν ότι έχανε επικοινωνία το μικρόφωνο και δεν ακουγοταν τίποτα και νευρίασε και κάτι τέτοιο , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...
Διάβασα κάπου και μου παν ότι έχανε επικοινωνία το μικρόφωνο και δεν ακουγοταν τίποτα και νευρίασε και κάτι τέτοιο , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...
Ο,τι καλύτερο οι συναυλίες.....πολυ λιγες συναυλιες θυμαμαι (εχω παρευρεθει σε μερικες εκατονταδες).
τις προαλες ομως θυμηθηκα οτι δεν μου αρεσουν οι συναυλιες....
Αγαπητέ Peter Murphy, δεν είμαστε ιθαγενείς
Χθες το βράδυ στο Release Festival ζήσαμε από κοντά την αποκαθήλωση ενός ροκ θεού. Ο Peter Murphy ήταν κατώτερος των περιστάσεων.www.oneman.gr
Πόσα λεφτά έκανε το εισιτήριο ?και μια άλλη άποψη για προχτές
Που να ξέρω, ρώτα αυτούς που πήρανεΠόσα λεφτά έκανε το εισιτήριο ?
Το Full metal ticket ?
Εντάξει μωρέ ευχαριστήθηκαν τουλάχιστον τους άλλους, που παίζανε λέει σαν cd.Που να ξέρω, ρώτα αυτούς που πήγανε
Μεχρι εκει θυμαμαι.. μετα αποσπασματικα..Ο,τι καλύτερο οι συναυλίες..
Αλλά όχι σαν χθες.. κρίμα.
Μια φωτογραφία από τους dEUS έτσι για την φαση View attachment 254381
Ανταπόκριση από τη συναυλία στην Κύπρο, δεν ξέρω εάν θα βρείτε/εάν υπάρχει. Πάντως, ήταν πολύ καλοί κι εδώ. Πρώτη φορά στο νησί, υποσχέθηκαν (κλασσικά) ότι θα επιστρέψουν, έπαιξαν 1.5 ώρα αντί για 2 που έπαιξαν στην Αθήνα, δεν έπαιξαν το "Battle Hymns" και το "Blood of my enemies" ( ), στο τέλος όμως - κι αυτό είναι που μετράει - όλοι έφυγαν εξόχως ικανοποιημένοι από την πρώτη metal συναυλία του καλοκαιριού. Άντε κι εις ανώτερα!!!Release Athens: Σάρωσαν την Αθήνα Manowar και Rotting Christ - Οι μεγάλες εκπλήξεις με Καζάκο και James Cosmo
Η heavy metal βραδιά στο Φάληρο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Μanowar διέλυσαν τα μυαλά του κοινού τα οποία είχαν φροντίσει ήδη να ξετινάξουν οι Rotting Christ.www.news247.gr
...νταξ', τι να λέμε τώρα...