bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.370
ένα ενδιαφέρον υπάρχει εδώ απο τη bryton
gardia r300 radar
gardia r300 radar
Κανενός οι επιδόσεις δεν είναι για "διαφήμιση"! Καλά να περνάμε, να ακούμε κι ένα καλό λόγο, μια πρόταση βελτίωσης κτλ και μια χαρά είμαστε!Off topic, αλλά ποιός είπε ότι δεν ποδηλατώ ωρέ;
Επειδή ξαναέκανα private το Strava; Αφού δεν τρώω μπάμιες, οι επιδόσεις μου δεν είναι για "διαφήμιση"![]()
Προφανώς έτσι είναι και αστειεύομαι, δεν κάνω πρωταθλητισμό και ούτε με νοιάζει "τι θα πει ο κόσμος".Κανενός οι επιδόσεις δεν είναι για "διαφήμιση"! Καλά να περνάμε, να ακούμε κι ένα καλό λόγο, μια πρόταση βελτίωσης κτλ και μια χαρά είμαστε!
Απλά ξέρεις τι παρατήρησα; Πως έστω και λίγο, σε επηρεάζει. Και νομίζω το γνωρίζουμε όλοι, ό,τι και να λέμε. Π.χ. τώρα τελευταία προσπαθώ να τραβήξω τη γυναίκα να έρχεται μαζί μου καμιά φορά. Και μια δυο φορές τη βδομάδα που έρχεται, πότε της κάνω παρέα και πάμε χαλαρά, πότε πηγαίνω μπρος πίσω τύπου "interval training", ό,τι να'ναι.
Σωστά, κι εγώ γι'αυτό στο δικό μου έγραψα:@symos & @bretsos για αυτό έγραψα στο ποιηματάκι "συναγωνιστείς" κι όχι "ανταγωνιστείς".
Τα loops είναι μόνο στο μυαλό μας.![]()
Ο Νικ είναι το νεοανερχόμενο αστέρι της ομάδας κάνουμε μαζί προπόνηση δεν πιάνεται τον τελευταίο χρόνο και ανεβάζει συνέχεια. Ακόμη τον έχεις έπιασε ευνοικό σήμερα αλλά το μέλλον του ανήκει (25 χρονών). Στο Γρεβενίτι πάτησε τον Γεράκη στην τελευταία ανηφόρα ρίχνοντας του 2 λεπτά ενώ πήγαιναν μαζί όλον τον αγώνα οκ 47 ο Γεράκης αλλά και τούμπανο ακόμη. Αυτά πολύ καλός ο Νίκ τον περιμένω για μεγάλα πράγματα... αν αλλάξει και ποδήλατο ειδικά (specialized roubaix με ανάρτηση στο τιμόνι τερμα όρθια θέση οδήγησης...) τώρα για μένα... αργά και σταθερά δεν είμαι και κροκ...Με τους θυελλώδεις ανέμους τις τελευταίες μέρες, έχουν αγριέψει όλοι.
Με ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι έχασα το κομ στο μπράλο, τότε που είχα πααίνει με το Σάκη.
Άνεμος ανέβηκε ο τύπος, τα σάρωσε όλα τα κομ, λογικά πρέπει να είναι και δυνατός γιατί έχει διάρκεια το παλικάρι View attachment 258164 View attachment 258165
Σάκη ζούμε, στη δεκάδα να σε δούμε!!![]()
Όχι ρε, μακριά από το χώμα, είναι βρώμικο. Δεν θα είσαι γυαλιστερός πλέον!Λέω να πααίνω από σιγά σιγά Χώμα.
Έχω καιρό που το ψάχνω και νομίζω πως κατέληξα στο Scott scale 930