Audio Science Review YouTube Channel

Reaction score
19.386
Όλα είναι voiced. (και παλιά και τώρα).
Απλώς τώρα είναι πιο εύκολο και φθηνό να είναι voiced.
Μη μου λένε εμε΄να για μετρήσεις μόνο και παραμύθια. Εγω προσωπικά τα ακούω βερεσέ.
Κάποιες μετρήσεις χρησημοποιούνται σαν εργαλείο , κα΄ποιες όντως έχουν το νοήμα που πρέπει να εχουν και έχουν μεγαλύτερο correlation με αυτό που ακούμε. Άλλες δεν έχουν, άλλες δεν ξέρουμε τι κάνουν, άλλες δεν τις έχουμε ανακαλύψει ακόμη, και αλλές τους έχουμε αποδώσει λάθος correlation.

Κια θα κάτσω εγω να διβάζω 20 χρόνια τον κάθε πικραμένο και ριβιουερ αντικειμενικό ή όχι ή να κάνω διδακτορικό για να πα΄ρω κάτι που μπορεί και να μην μου αρέσει ? (ακριβό, φτηνό δεν έχει σημασία) Ασε το bias που σου δημιουργούν όλες οι πλευρές.

Πιο εύκολο είναι να παώ να ακούσω αφου φυσικά ναι να έχω κάνει μια βασική έρευνα πρώτα. Θα ξεκολήσω λίγο απο το σπιτι και θα ξεβολευτώ να τρέχω αλλά το πολυ σε ενα 6 μηνο θα έχω βρεί κάπως κάτι που το θεωρω καλό στα αυτιά μου. χα χα.

Σε πολυκάναλο θα το έκανα. γιατί εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν είναι δυο ηχεία που ακούς (και πάλι δυσκολο)

Last edited:

Reaction score
397
Αυτό που κάνει ο Amir, και ο κάθε Amir που ασχολείται με ήχο δεν είναι επιστήμη, είναι μηχανική (engineering). Επιστήμη σε αυτά τα πεδία κάνουν οι φυσικοί. Υπο αυτή την έννοια το όνομα της σελίδας είναι λάθος αν και φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν γιατί μπήκε, έστω και αν είναι τεχνικά λάθος, αυτό ο όρος στο όνομα. Δεν τον έχω δει να λέει κάπου ότι είναι επιστήμονας χωρίς να λέω φυσικά ότι δεν το έχει κάνει.

Είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρωτάς συγκεκριμένα γιατί ο λόγος σου δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής, είναι λίγο συγχητικός και πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο. Δεν σου κάνω κάποια παρατήρηση τώρα απλά σου εξηγώ γιατί είναι δύσκολη η απάντηση σε πολλά απ' αυτά που ρωτάς.

Γενικά όμως εσύ απ' οσα έχεις δει πιστεύεις ότι αυτός που κάνει κακό στον χώρο είναι ο Amir? Σοβαρά τώρα?

Είναι περίεργη η συλλογιστική σου. Λες για παράδειγμα ότι είναι ύποπτη η εκτίμηση του για τα Κινέζικα προϊόντα και όχι για τα ακριβά Δυτικά. Πας να υπονοήσεις κάτι αν καταλαβαίνω καλά, οτι τα παίρνει απο Κινέζους το οποίο τελικά δεν το λες οπότε συγνώμη αν κατάλαβα και λάθος. Ο λόγος όμως που συμβαίνει αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο απλός. Προφανώς, όπως και πολλοί άλλοι έχει 'καεί' από ακριβά δυτικά προϊόντα τα οποία υπόσχονται πράγματα που δεν ισχύουν. Occam's razor, φαντάζομαι ότι το έχεις ακουστά. Το ότι ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε για πράγματα τα οποία δεν έπαιρνε στο audio (σε audiophile κυκλώματα) δεν ήταν κάτι που απλά συνέβαινε, ήταν κεντρικό θέμα και σχεδόν καθολική πραγματικότητα.

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
@thva

Ειδικα εαν είσαι κουφός, εκεί δεν έχει τη παραμικρή σημασία η παραμόρφωση!

Πώς ορίζεται το όμως mid fi; Αν βαριέσαι, δώσε παράδειγμα τι περιλαμβάνει. Κάνε το ίδιο για το lo-fi, για το hifi, για το super hifi, για το hyper hifi.

Όσο μεγαλύτερο πορτοφόλι έχεις τόσο θα υπάρχουν κάποιοι που θα ισχυρίζονται ότι η κτήση των αντικειμένων τους θα σε εντάξει σε μια ομάδα σουπερ-ντουπερ εκλεκτών, που φέρουν τη μοναδική αλήθεια στο μάταιο τούτο κόσμο!

Σόρρυ που θα στο πω, παραμύθια σου πουλανε τα λεφτά σου θέλουν, απλά σε βλέπουν ότι τσιμπησες με τα μεγαλεία.

Ένα σύντομο παράδειγμα σοβαρής εταιρείας γιατί πρέπει να φυγω. Συνέντευξη του senior product director της harman σχετικά με το f328be στο audioholics. Τυπακος που στο σαλόνι έχει τα salon 2 και δεξερωγωπου στο σπίτι του έχει και τα f328be .Δηλωσε ξεκάθαρα ότι τα 328 αν και ανήκουν σε μικρότερη και φθηνότερη σειρά είναι ανώτερα των salon 2.

Διότι αυτό συμβαίνει στη τεχνολογία και στις επιστήμες.Τα πάντα εξελίσσονται,όποτε είναι μια χαρά πιθανό το dac των 3κ προ δεκαετίας να είναι υποδεέστερο μιας σημερινής κινεζιας του 500αρικου.

Reaction score
19.386
Δεχόμεθα pm. Εμπιστευτικώς, εννοείται.

Όντως, δεν ισχύει.
Να ένας απο το pro audio με διδακτορικό σε NMR spectography, πατέρα Νομπελίστα Φυσικό, Γερμανός , (ξέρεις απο Γερμανούς ? δεν λένε παραμύθια 'η ψέμματα σε τέτοια θέματα, δεν πανά τους περνάς φάλλαγα. 40 χρόνια εμπειρία , founder της ADAM και HEDD audio με παρκατική εμπειρία όχι μηχανικός κομπιουτερας με διαγράμματ που δν έχουν κατσκευάσει στην πράξη ποτέ τίποτε.

Το έιχα ποστάρει και παλιά. ¨Ασχετος και αυτός.

Μετά είναι ο φίλος μου χα χα ο Τεξανός (ξέρεις και απο Τεξανούς ?) Danny Richi πως τον λένε, με 50 χρόνια και αυτός μεπειρία που τον ξεφτύλισαν στο ASR. Εμένα τίμιο παιδί (όσο μπορεί κάποιος τώρα, μη με ταράξεις στην κριτική) μου φάινεται.

Και άλλοι έχουν μιλήσει, ο πρώην της Αουντιοφυσικ , πως το λένε Γιοακίμ ή Γκερχαρντ (μου φαίνεται αυτός είναι ο καινούργιος).

Και άλλοι είναι αλλά και κατσκευαστεές ενισχυτών και ηλεκτρονικών. Και αυτοί ξέρουν μη νομίζεις. Όλοι ξέρουν.

Προς τι τόσος κόπος? Δημοκρατία έχμε. Όποιος θέλει Αμίρ διαβάζει Αμίρ. Όποιος δεν θέλει Αμίρ, διαβάζει ΤΑΣ και μπαπ. Σο σιμπλ.
Γιατί είπα εγω να μην διαβάζει κανείς Αμίρ ? Αρχίσε πάλι η παρερμηνεία ?

Το αντίθετο είπα . Αυτός είναι που λέει μην διαβάζετε τιποτε άλλο χα χα.

Εγω νομίζω ότι εαν είναι να διαβάσεις να διαβάσεις πολλά , όχι ένα.

Επίσης συζητάμε , κακό είναι ? Τι λες να έχω εγω καμιά έχθρα με τον Αμίρ. Ούτε ξέρω τιποτε, ούτε και με νοιάζει. Εγω λέω τη γνώμη μου για να ξέρει ο αναγνωστης του σάιτ μας μια αντίθετη ίσως άποψη.

Μην αρχίζουμε τώρα ίστορίες ASR που εναν θέλανε και προτιμανε να τον μπανάρουν ή τον βγάλαν αντιπρόσωπο εγκάθετο επειδή ειπε' "Να πάτε να ακούσετε το μηχανημα που θέλετε να αγοράσετε". Εκει έχουν φτάσει.

Αλλα ΟΚ πες μου ότι δεν θέλετε να γραφω την άποψη μου και δεν θα την γραφω. Εχω δεν έχω τετοια προβλήματα. Εαν είχα κάποιο συμφέρον θα έπαιρνα την μια ή την άλλη πλευρά. Εγω τους βρίζω όλους χα χα (για διαφορετικούς λόγους τον καθενα).

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
Επειδή κάπου στα σεντόνια αναφέρθηκε , το υποτιθέμενο holly grail της Harman , η κατηφορική κλίση , με 1db/oct ,να σας ενημερώσω ότι η JBL ουδέποτε την εφήρμοσε σε ηχεία της.
Ούτε καν στα everest τα τόσο αγαπημένα του μανέστρου , που δεν τα έχει ακούσει καν.

Reaction score
19.386
Αυτό που κάνει ο Amir, και ο κάθε Amir που ασχολείται με ήχο δεν είναι επιστήμη, είναι μηχανική (engineering). Επιστήμη σε αυτά τα πεδία κάνουν οι φυσικοί. Υπο αυτή την έννοια το όνομα της σελίδας είναι λάθος αν και φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν γιατί μπήκε, έστω και αν είναι τεχνικά λάθος, αυτό ο όρος στο όνομα. Δεν τον έχω δει να λέει κάπου ότι είναι επιστήμονας χωρίς να λέω φυσικά ότι δεν το έχει κάνει.

Είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρωτάς συγκεκριμένα γιατί ο λόγος σου δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής, είναι λίγο συγχητικός και πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο. Δεν σου κάνω κάποια παρατήρηση τώρα απλά σου εξηγώ γιατί είναι δύσκολη η απάντηση σε πολλά απ' αυτά που ρωτάς.

Γενικά όμως εσύ απ' οσα έχεις δει πιστεύεις ότι αυτός που κάνει κακό στον χώρο είναι ο Amir? Σοβαρά τώρα?

Είναι περίεργη η συλλογιστική σου. Λες για παράδειγμα ότι είναι ύποπτη η εκτίμηση του για τα Κινέζικα προϊόντα και όχι για τα ακριβά Δυτικά. Πας να υπονοήσεις κάτι αν καταλαβαίνω καλά, οτι τα παίρνει απο Κινέζους το οποίο τελικά δεν το λες οπότε συγνώμη αν κατάλαβα και λάθος. Ο λόγος όμως που συμβαίνει αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο απλός. Προφανώς, όπως και πολλοί άλλοι έχει 'καεί' από ακριβά δυτικά προϊόντα τα οποία υπόσχονται πράγματα που δεν ισχύουν. Occam's razor, φαντάζομαι ότι το έχεις ακουστά. Το ότι ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε για πράγματα τα οποία δεν έπαιρνε στο audio (σε audiophile κυκλώματα) δεν ήταν κάτι που απλά συνέβαινε, ήταν κεντρικό θέμα και σχεδόν καθολική πραγματικότητα.
++ Πας να υπονοήσεις κάτι αν καταλαβαίνω καλά, οτι τα παίρνει απο Κινέζους το οποίο τελικά δεν το λες οπότε συγνώμη αν κατάλαβα και λάθος. ++

Όχι δεν υπονόησα αυτό. Γενικά δεν υπονόησα τίποτε σε αυτάπου λές (και τα άλλα). Στο συγκεκριμένο είπα ξεκάθαρα ότι μηπως είναι θέμα καμιάς "ιδεολογικής του" τοποθέτησης. Ξέρω γω ? Εντάξει βρε παιδιά κάνω και λίγο πλάκα, τα διανθίζω και κάνω συσχετσιμούς , μου α΄ρεσει αυτό πιο πολύ απο το αποτέλεσμα χα χα..... αλλιώς βαριέμαι δεν θα έγραφα .... μην το κάνετε τόσο πολυ θέμα (σοβαρό εννοώ). Πλάκα κάντε όσο θέλετε σε αυτά που είπα.

Εγω τι νόμιζω ? Εγω νομίζω ότι παλώς δεν ξέρει τόσα πολλά όσο λέει ΄τοι ξέρει. Τόσο απλό.
Όλα αυτά με την αξιοπιστία των Γερμανών που είναι άγιοι και δεν ψεύδονται ποτέ :D

Μας βλέπω να παρακαλάμε να γυρίσει ο Μπακάλης σε λίγο :D
Στον τομέα αυτό είπα συγκεκριμένα και ΙΔΙΩΣ όταν απευθύνονται και στους δικούς τους πολίτες (όπως είναι η συνεντευξη Γερμανος σε Γερμανο που θα την δουνε και Γερμανοι). Μην σου εξηγώ τους λόγους τώρα. Πρέπει να έχει ζήσει εκει για να καταλάβεις τι θα σου πω.

Last edited:

Reaction score
397
Όχι δεν υπονόησα αυτό. Γενικά δεν υπονόησα τίποτε σε αυτάπου λές (και τα άλλα). Στο συγκεκριμένο είπα ξεκάθαρα ότι μηπως είναι θέμα καμιάς "ιδεολογικής του" τοποθέτησης.
Οκ, συγνώμη και πάλι τότε. Ακόμα βέβαια και σε αυτή την περίπτωση πάλι είναι πολύ πιο πιθανό αυτό το σενάριο που περιγράφω και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το ρίξουμε σε κάτι τόσο σύνθετο όσο η ιδεολογία.

Reaction score
19.386
Οκ, συγνώμη και πάλι τότε. Ακόμα βέβαια και σε αυτή την περίπτωση πάλι είναι πολύ πιο πιθανό αυτό το σενάριο που περιγράφω και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το ρίξουμε σε κάτι τόσο σύνθετο όσο η ιδεολογία.
+++ Αυτό που κάνει ο Amir, και ο κάθε Amir που ασχολείται με ήχο δεν είναι επιστήμη, είναι μηχανική (engineering). Επιστήμη σε αυτά τα πεδία κάνουν οι φυσικοί. Υπο αυτή την έννοια το όνομα της σελίδας είναι λάθος αν και φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν γιατί μπήκε, έστω και αν είναι τεχνικά λάθος, αυτό ο όρος στο όνομα. Δεν τον έχω δει να λέει κάπου ότι είναι επιστήμονας χωρίς να λέω φυσικά ότι δεν το έχει κάνει. +++

Σωστό και συμφωνώ, Δεν το λέει αυτός, οι αναγνώστες τους το θέωρούν. Τα έχω γράψει σε πιο πάνω πόστ

+++ Είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρωτάς συγκεκριμένα γιατί ο λόγος σου δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής, είναι λίγο συγχητικός και πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο. Δεν σου κάνω κάποια παρατήρηση τώρα απλά σου εξηγώ γιατί είναι δύσκολη η απάντηση σε πολλά απ' αυτά που ρωτάς. +++

Δεν θέλω κατα ανάγκη απαντήσεις. Απλώς, εαν θέλετε συζητάτε το θέμα μεταξύ σας, εαν βρισκετε κάτι ενδιαφέρον. Είναι γενική η τοποθέτηση ναι, απλώς θεωρώ ότι πολλοί τον διαβάζουνε και εαν όχι να τον διαβάσουν και σε αυτούς απευθύνεται περισσότερο το πόστ (αυτούς που τον διαβάζουν). Παρά την γενικότητα της τοποθέτησης, εαν θέλει κάποιος μπορεί να επσκεφθεί το σάιτ του και να διαπιστώσει ότι είναι να διαπιστώσει. Για το θέμα Αμίρ εξάλλου έχει γίνει σάλος και έχουν γραφτεί πολλά.

+++ Γενικά όμως εσύ απ' οσα έχεις δει πιστεύεις ότι αυτός που κάνει κακό στον χώρο είναι ο Amir? Σοβαρά τώρα? +++

Ναι σου είπα τον λόγο. Αυτα που λέω γιο το mid FI.

++++ Είναι περίεργη η συλλογιστική σου. Λες για παράδειγμα ότι είναι ύποπτη η εκτίμηση του για τα Κινέζικα προϊόντα και όχι για τα ακριβά Δυτικά. Πας να υπονοήσεις κάτι αν καταλαβαίνω καλά, οτι τα παίρνει απο Κινέζους το οποίο τελικά δεν το λες οπότε συγνώμη αν κατάλαβα και λάθος. Ο λόγος όμως που συμβαίνει αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο απλός. Προφανώς, όπως και πολλοί άλλοι έχει 'καεί' από ακριβά δυτικά προϊόντα τα οποία υπόσχονται πράγματα που δεν ισχύουν. Occam's razor, φαντάζομαι ότι το έχεις ακουστά. Το ότι ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε για πράγματα τα οποία δεν έπαιρνε στο audio (σε audiophile κυκλώματα) δεν ήταν κάτι που απλά συνέβαινε, ήταν κεντρικό θέμα και σχεδόν καθολική πραγματικότητα. +++

α) Ναι η συλλογιστική ειναι περίεργη και εσκεμμένα διασκεδαστική. Αλλιώς βαριέμαι , δεν θα έγραφα. Εγω γενικά μου αρ΄σει να δίνω ιδέες, όχι να τις αναλύω. Το αφήνω στους άλλους να τις ερευνήσουν εαν θέλουν και μετά να μου πουν και εμένα χα χα . Ενα ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχουν απόψεις αλλών πιο ειδικών απο εμένα για το φαινόμενο Αμιρ.

Β) Για το άλλο σου απάντησα.

γ) Το ότι ο κόμσος πλήρωνε για βλακείες ή όχι ... κακώς ή καλώς ... δεν ξέρω αυτός θα το κρίνει. Εαν ήταν κακώς ... τότε όντως κακώς.... Εμένα με νοιάζει εγω τι κάνω. Εαν είχε λεφτα και πλήρωνε ...τι φταίω εγω ?

Αλλά ναι εαν εννοείς ότι με όλες αυτες τις βλακειες με ριβιουερς κλπ κλπ ανέβηκαν οι τιμές για όλους ΝΑΙ έχεις δίκιο. Αλλά τι να κάνω αυτό είναι θέμα οικονομίας και μαρκετινγ (και εγω απο οικονομία δεν ξέρω, τίποτε). Αλλά δεν νομίζω όπως έγραψα (όχι γενικά) ο Αμιρ να βοηθησει σε αυτό. Κατα τη γνωμη μου απλως θα εξαφανισει το mid Fi προκαλώντας πόλωση και τείνει πρός ισοπεδωτικές τοποθετήσεις .... αυτό είναι κακό, νομίζω. Μπορεί να κάνω λάθος. Εαν αποδειχθεί ότι το κράξιμο που τους κάνει, έχει το αποτέλεσμα που λες .... εγω συμφωνω να το κναει και ας έχει και λαθος χα χα. Αλλα δε νομιζω.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Βρε σε λίγο για να βράσουμε αυγό θα ψάχνουμε πιντιεφ και papers στο ίντερνετ :p:lolsign:
Κλασσικό εκπαιδευτικό παράδειγμα για εισαγωγή στην ασαφή λογική:

Τι; βράσιμο αυγού χωρίς pdf;

Reaction score
19.386
Βρε σε λίγο για να βράσουμε αυγό θα ψάχνουμε πιντιεφ και papers στο ίντερνετ :p:lolsign:
Που να δεις , εαν τολμησεις να αναρωτηθέις για ΠΟΙΟ λόγο, βράζει το αυγό. χα χα (δεν κάνω πλάκα αλλά βαριέμαι να σου το αναλύσω φιλοσοφικά)
++ Πας να υπονοήσεις κάτι αν καταλαβαίνω καλά, οτι τα παίρνει απο Κινέζους το οποίο τελικά δεν το λες οπότε συγνώμη αν κατάλαβα και λάθος. ++

Όχι δεν υπονόησα αυτό. Γενικά δεν υπονόησα τίποτε σε αυτάπου λές (και τα άλλα). Στο συγκεκριμένο είπα ξεκάθαρα ότι μηπως είναι θέμα καμιάς "ιδεολογικής του" τοποθέτησης. Ξέρω γω ? Εντάξει βρε παιδιά κάνω και λίγο πλάκα, τα διανθίζω και κάνω συσχετσιμούς , μου α΄ρεσει αυτό πιο πολύ απο το αποτέλεσμα χα χα..... αλλιώς βαριέμαι δεν θα έγραφα .... μην το κάνετε τόσο πολυ θέμα (σοβαρό εννοώ). Πλάκα κάντε όσο θέλετε σε αυτά που είπα.

Εγω τι νόμιζω ? Εγω νομίζω ότι παλώς δεν ξέρει τόσα πολλά όσο λέει ΄τοι ξέρει. Τόσο απλό.

Στον τομέα αυτό είπα συγκεκριμένα και ΙΔΙΩΣ όταν απευθύνονται και στους δικούς τους πολίτες (όπως είναι η συνεντευξη Γερμανος σε Γερμανο που θα την δουνε και Γερμανοι). Μην σου εξηγώ τους λόγους τώρα. Πρέπει να έχει ζήσει εκει για να καταλάβεις τι θα σου πω.
Οι Γερμανοί να ξέρεις ότι όταν απευθύνονται μεταξύ τους λένε άλλα και είναι πολυ σοβαροί και μετρημένοι αλλιως ξέρουν .... χα χα τι θα πάθουν.

Όταν είναι για τους άλλους (άλλες χωρες) κλπ λένε πολλές φορές ότι θελουν και τους συμφέρει.

Last edited:

Reaction score
19.386
Επειδή κάπου στα σεντόνια αναφέρθηκε , το υποτιθέμενο holly grail της Harman , η κατηφορική κλίση , με 1db/oct ,να σας ενημερώσω ότι η JBL ουδέποτε την εφήρμοσε σε ηχεία της.
Ούτε καν στα everest τα τόσο αγαπημένα του μανέστρου , που δεν τα έχει ακούσει καν.
Γιατί ?

Υ.Γ : εμένα μου άρεσει μια βύθιση στις 3.5 ΚΗz γιατί όλα σχεδόν τα μικρόφωνα έχουν ενα peak εκεί. Καλυτερεύει τις φωνές και κάνει και λίγο τα βιολιά να κάνουν το ¨νέφος". :D :D

Να αυτό διάβασε να δεις "σφαγή" χα χα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.523
Να ένας απο το pro audio με διδακτορικό σε NMR spectography, πατέρα Νομπελίστα Φυσικό, Γερμανός , (ξέρεις απο Γερμανούς ? δεν λένε παραμύθια 'η ψέμματα σε τέτοια θέματα, δεν πανά τους περνάς φάλλαγα. 40 χρόνια εμπειρία , founder της ADAM και HEDD audio με παρκατική εμπειρία όχι μηχανικός κομπιουτερας με διαγράμματ που δν έχουν κατσκευάσει στην πράξη ποτέ τίποτε.

Το έιχα ποστάρει και παλιά. ¨Ασχετος και αυτός.

Μετά είναι ο φίλος μου χα χα ο Τεξανός (ξέρεις και απο Τεξανούς ?) Danny Richi πως τον λένε, με 50 χρόνια και αυτός μεπειρία που τον ξεφτύλισαν στο ASR. Εμένα τίμιο παιδί (όσο μπορεί κάποιος τώρα, μη με ταράξεις στην κριτική) μου φάινεται.

Και άλλοι έχουν μιλήσει, ο πρώην της Αουντιοφυσικ , πως το λένε Γιοακίμ ή Γκερχαρντ (μου φαίνεται αυτός είναι ο καινούργιος).

Και άλλοι είναι αλλά και κατσκευαστεές ενισχυτών και ηλεκτρονικών. Και αυτοί ξέρουν μη νομίζεις. Όλοι ξέρουν.

Γιατί είπα εγω να μην διαβάζει κανείς Αμίρ ? Αρχίσε πάλι η παρερμηνεία ?

Το αντίθετο είπα . Αυτός είναι που λέει μην διαβάζετε τιποτε άλλο χα χα.

Εγω νομίζω ότι εαν είναι να διαβάσεις να διαβάσεις πολλά , όχι ένα.
Όλα τα διαβάζω. Πάνω από 20 σαιτς. Κι αυτό που έχω δει είναι ότι οι κατ' εξοχήν χαγιεντάδες ρηβγιούερς , όσα έχουν ακούσει από αυτά που βγάζει κορυφαία ο Αμίρ, μαζεύουν τα σαγόνια τους.

Reaction score
19.386
Όλα τα διαβάζω. Πάνω από 20 σαιτς. Κι αυτό που έχω δει είναι ότι οι κατ' εξοχήν χαγιεντάδες ρηβγιούερς , όσα έχουν ακούσει από αυτά που βγάζει κορυφαία ο Αμίρ, μαζεύουν τα σαγόνια τους.
Δεν το γνωρίζω, τι να σου πω. Δεν διαβάζω ριβιούερς.

Δεν συνηθίζω να βρίζω κάτι και όμως να το διαβάζω και να το επικαλούμαι όποτε συμφωνεί με την άποψη μου, δεν μου κάνει λογική αυτό.

Μάλλον αναγκάζονται και αυτοί όλοι να συμπλεύσουν ? με την νέα "αντικειμενικότητα" μην φάνε πέτρες απο το κόσμο που έχει πειστεί ότι ο Αμιρ έχει δίκιο ? Δεν θα το απέκλεια. Mass placebo χα χα. εξάλλου τι να πούνε αφού οι μετρήσεις είναι καλές. Δεν τους παίρνει.Οι ίδιοι ριιβιούερς που λές (λέτε) δε ξέρω, ότι τόσα χρόνια σας πουλούσαν παραμύθια και σας κορόιδεψαν τώρα λένε αλήθεια ? χα χα Πόσο βολικό χα χα. Αυτοί είναι χαμαιλέοντες χα χα , εαν αύριο βγεί κάτι άλλο θα ανέβουν σε άλλο τρένο.

Μπορέι και να ακούγονται καλά , τι να σου πω ? Εσυ θα το κρίνεις. Και συγκρινόμενα με τι ? Άλλα ίδια ?

Δοκίμασε να ακούσεις. Εαν δεν ακούσεις διαφορά στο σύστημα σου , τότε προχώρα σε αγορά. Αυτό λέει η λογική. Μετρήσεις τσέκ, υποκειμενικότητα (στο συστημα σου ) τσέκ .... προχωράμε σε άγορά. Εαν ακούσεις όμως συγκριτικά με κάποιο άλλο , έμπλεξες χα χα πρέπει να πας σε πιο "βαθιά" νερά.

Εγω δεν είμαι στην αγορά για DAC, έχω και μου αρέσει αυτό που έχω.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.523
Δεν το γνωρίζω, τι να σου πω. Δεν διαβάζω ριβιούερς.

Δεν συνηθίζω να βρίζω κάτι και όμως να το διαβάζω και να το επικαλούμαι όποτε συμφωνεί με την άποψη μου, δεν μου κάνει λογική αυτό.

Μάλλον αναγκάζονται και αυτοί όλοι να συμπλεύσουν ? με την νέα "αντικειμενικότητα" μην φάνε πέτρες απο το κόσμο που έχει πειστεί ότι ο Αμιρ έχει δίκιο ? Δεν θα το απέκλεια. Mass placebo χα χα. εξάλλου τι να πούνε αφού οι μετρήσεις είναι καλές. Δεν τους παίρνει.Οι ίδιοι ριιβιούερς που λές (λέτε) δε ξέρω, ότι τόσα χρόνια σας πουλούσαν παραμύθια και σας κορόιδεψαν τώρα λένε αλήθεια ? χα χα Πόσο βολικό χα χα. Αυτοί είναι χαμαιλέοντες χα χα , εαν αύριο βγεί κάτι άλλο θα ανέβουν σε άλλο τρένο.

Μπορέι και να ακούγονται , τι να σου πω ? Και συγκρινόμενα με τι ? Άλλα ίδια ?

Δοκίμασε να ακούσεις. Εαν δεν ακούσεις διαφορά στο σύστημα σου , τότε προχώρα σε αγορά.

Εγω δεν είμαι στην αγορά για DAC, έχω και μου αρέσει αυτό που έχω.
Πού διάβασες εμένα να βρίζω ρηβγιούερς!?

Reaction score
19.386
Πού διάβασες εμένα να βρίζω ρηβγιούερς!?
Είπα δεν ξέρω στο : + λες - λέτε.+

Δεν μιλάω προσωπικά. Λέω για αυτούς που τους πιστεύουν τώρα.

Προσπαθω να make a point λογικής σκέψης γενικά, that's all, nothing more behind it.

μπορεί να μην το είδες γιατι έκανα εδιτ, σορρυ ++ Οι ίδιοι ριιβιούερς που λές (λέτε) δε ξέρω, ++ Εννοούσα όποιος βρε παιδί μου το λέει.

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Το έχω γράψει από χθες, το γυρίζουμε στις θεωρίες συνομωσίας δε τρέχει τίποτα!

Φίλοι για πάντα, ξανθό γένος, ελοχιμ, νεφελιμ, τα πάντα όλα.

Ο αμιρ λοιπόν, πολεμά τον ελληνισμό στο πρόσωπο του θεσσαλονικιου , Ντάνι Ρίτσι (Ντάνος ριτσιδης - GR RESEARCH). Συγκεκριμένα αντιμάχεται με μένος τους tube connectors που θα αλλάξουν το μέλλον του audio!

Δε περιγράφω άλλο , παρακαλώ τους mods να μετονομαστεί το νήμα για χρυσαυτιαδες μόνο!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.838
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR