melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.920
103 νεκροί και όλα τα σπίτια καμμένα. Και ο τσιπρας με την κουστωδία να παίζει θέατρο στην τηλεόραση. Αυτά να θυμάσαι.Ναι, κάτι κοράκια στο Μάτι θυμάμαι...
103 νεκροί και όλα τα σπίτια καμμένα. Και ο τσιπρας με την κουστωδία να παίζει θέατρο στην τηλεόραση. Αυτά να θυμάσαι.Ναι, κάτι κοράκια στο Μάτι θυμάμαι...
Εντάξει Σώτο μου. Όλα καλώς καμωμένα λοιπόν. Κυβερνησάρα είχατε. Καταλάβαμε...τα κοράκια εξακολουθούν να τρώνε από τις σάρκες των 104
Από την πόλη έρχομαι... Για τα κοράκια της ΝΔ λέω φυσικά, δεν λέω ότι όλα εντάξει στο Μάτι, ότι δεν ήταν τραγωδία, ότι δεν υπήρξαν ευθύνες από όλους τους υπεύθυνους. Αλλά η ΝΔ τι έκανε ακριβώς, δεν εκμεταλλεύθηκε όσο παίρνει το ζήτημα αυτό για όφελος της, για ψήφους πάνω στους νεκρούς; Και δεν το κάνει ακόμα και σήμερα σε κάθε ευκαιρία;Εντάξει Σώτο μου. Όλα καλώς καμωμένα λοιπόν. Κυβερνησάρα είχατε. Καταλάβαμε...
Ξινή φανατίλα ΝΔ...Αδιόρθωτος ζαιος.
Μετάφραση:δεν λέω ότι όλα εντάξει στο Μάτι, ότι δεν ήταν τραγωδία, ότι δεν υπήρξαν ευθύνες από όλους τους υπεύθυνους. Αλλά η ΝΔ τι έκανε ακριβώς, δεν εκμεταλλεύθηκε όσο παίρνει το ζήτημα;
Ενώ εσείς τι κάνετε σε κάθε φωτιά που δεν θα έπρεπε να μιλάτε καθόλου;Αλλά η ΝΔ τι έκανε ακριβώς, δεν εκμεταλλεύθηκε όσο παίρνει το ζήτημα αυτό για όφελος της, για ψήφους πάνω στους νεκρούς;
Και γιατί δε τον έβαλε στη θέση του τον ψεύτη;και πάρει και ψεύτικη απάντηση
Ναι ε; Πώς λέγεται αυτό, με μεγάλο ξέπλυμα, ο Μένιος Κουτσόγιωργας σε νέα έκδοση; Δεν δικαιούστε να μιλάτε; ή μήπως η ΝΔ δεν έχει νεκρούς, και πολλούς, σε άλλες παλιότερες πυρκαγιές... όλα καλά για τη ΝΔ όμως.Ενώ εσείς τι κάνετε σε κάθε φωτιά που δεν θα έπρεπε να μιλάτε καν;
κ από προχθές βλέπω κυκλοφορεί ένα βίντεο το σινάφι σας που υπονοεί ότι όλοι αυτοί επειδή πήραν προαγωγές ήταν σε σχέδιο της ΝΔ για να καεί κόσμος κ να πέσει η υπερκυβέρνηση ΤσίπραΤους υπεύθυνους αξιωματικούς, γιατί τους επιβράβευσε με διάφορες θέσεις και αναβαθμίσεις μετά;
Δεν ξέρω, δεν είμαι στο μυαλό του. Εσείς όμως αυτή την ψεύτικη απάντηση φέρνετε, και ξαναβάζετε, και τη χρησιμοποιείτε για να λέτε τα διάφορα για τον Τσίπρα. Δεν ξέρετε πόσα σπίτια κάηκαν, δεν το είδατε πουθενά αυτές τις ημέρες; ΓΙα 3-4 ακούσατε μόνο;Και γιατί δε τον έβαλε στη θέση του τον ψεύτη;
Μήπως γιατί δεν ήξερε τίποτα;
Α, καλά... Δεν ξέρω τι έγινε, δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που γίνεται λόγος για τις προαγωγές αυτές, παρά την ευθύνη που έχουν για την τραγωδία αυτή. Δεν εξηγήθηκε ποτέ από τη ΝΔ γιατί τους έδωσε θέσεις και αξιώματα, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά τους κατηγορεί (μέσω και των κατηγοριών στους πολιτικούς προϊσταμένους τους, αλλά και άμεσα νομίζω σε έναν από αυτούς) για το θέμα αυτό.κ από προχθές βλέπω κυκλοφορεί ένα βίντεο το σινάφι σας που υπονοεί ότι όλοι αυτοί επειδή πήραν προαγωγές ήταν σε σχέδιο της ΝΔ για να καεί κόσμος κ να πέσει η υπερκυβέρνηση Τσίπρα
ποιος εκμεταλλεύεται ποιον?
τα χε πει κ παλαιότερα ο καραγκιόζης βέβαια...
αλλά τώρα που πέρασε καιρός κ ξεχάστηκε πήρε μπροστά η μονταζιέρα για να κάνετε το άσπρο μαύρο για άλλη μια φορά.....Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή προαγωγές αξιωματικών που είχαν επιτελικό ρόλο στο Μάτι
Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στη ΝΔ μετά τις επικρίσεις του κυβερνώντος κόμματος κατά του Αλέξη Τσίπρα #CNNgrNewswww.cnn.gr
λίγη τσίπα λέμε
Είχε σε ολόκληρη Πελοπόνησο λιγότερους νεκρούς από μία μικρή περιοχή της Αθήνας.η ΝΔ δεν έχει νεκρούς, και πολλούς, σε άλλες παλιότερες πυρκαγιές...