- Reaction score
- 19.386
Ναι αίσθηση κρουστικών, μεταβατικών, σχέση διάρκειας τράνσιεντ και decay , τονισμός στο φάσμα των 150-200 hz, ενω όλοι ψάχνουν να τον ακούσουν στις πολυ χαμηλές συχνότητες που δεν προκαλούν αυτήν την αίσθηση αλλά άλλη και άλλα πιο σοφιστικέ κόλπα μίξινγκ , όπως αφαίρεση της πρώτης αρμονικής της νότας και διατήρησης όλων των υπολοιπων, και άρα μη διαταρασσόμενου του pitch και καθαρίζοντας την περιοχή για άλλα όργανα, που συμβάλλουν και αυτά στο ρυθμό που πριν θα ήταν θαμμένα στη μίξη ..... αλλά εμείς μιλάμε για ρολόγια χα χα.Νομίζω ότι υπερβαλετε. Η αίσθηση του Ρυθμού δεν είναι πόσο καλά κρατά το ρολόι, αλλά περισσότερο η αίσθηση απόδοσης των κρουστικών και των μεταβατικών. Δεν διάβασα ποτέ κάποιο κείμενο κριτικής συσκευών που να λέει ότι δεν χρονίζει σωστά το μηχάνημα!
ASR καταντήσαμε. (για να είμαι και μέσα στο θέμα). (Ψευδο ή μισή με δόσεις) επιστήμη all over xa xa.
Εχουν και κάτι ωραία προγραμματάκια που κάνουν τον ντράμερ ντράμ μασίν και όλα καλά. χα χα.
Εφαρμόζουμε και κάτι καμπύλες με πτώση στα 200 Ηz και αναρωτιόμαστε μετά για τον "χρονισμό" της ντράμς και την ψάχνουμε στο φεγγάρι γιατί υπάρχει ή δεν υπάρχει και τι φταίει χα χα
Αγαπητέ Σταύρο, κάνω και εγω πειραματάκια. Όχι με ενα δυο ζώα μόνο, αλλά με κοπάδια ολόκληρα και την ψυχολογία τους.Επιτέλους, βρέθηκε ένας άνθρωπος να το πει έξω απ' τα δόντια.
.
.
.
Άλλο. Τον γορίλα τον είδανε. Τον ελέφαντα τον είδανε?
Last edited: