D
Deleted member 35
Guest
Δεν έφτασε η ώρα να πέσω στα "σκληρά". Όταν το αποφασίσω θα αρχίσω με ζυγαριές κτλ.Παρτε πικαπ
και εγώ με roon ακούω αλλά είμαι εκτός εως 30/8
Δεν έφτασε η ώρα να πέσω στα "σκληρά". Όταν το αποφασίσω θα αρχίσω με ζυγαριές κτλ.Παρτε πικαπ
και εγώ με roon ακούω αλλά είμαι εκτός εως 30/8
Αυτό που σου είπε ο Αστροναύτης. Και αναλόγως μερακίων το στήνεις. ( μνήμες κλπ ).Γειά!
Λέγομαι Άρης και διαβάζοντας τα παραπάνω, είπα να ρωτήσω δυο πραγματάκια (τόσο εσένα όσο και όποιονδήποτε άλλο διαβάζει αυτό το post) και αν θες μου απαντάς.
Να ξεκινήσω λέγοντας πως έχω λατρέψει το roon και έχω αγοράσει το lifetime. Παίζει 24/7 κυριολεκτικά, και με έχει βάλει στην ευχάριστη διαδικασία του να επεκτείνω τόσο τη μουσική μου συλλογή όσο και τα ακούσματα μου.
Χρέη core προς το παρόν, εκτελεί ένα Asus Laptop, που επικοινωνεί με το bluesound node 2i, αλλά για ευνόητους πρακτικούς λόγους (άνοιξε - κλείσε, και όχι μόνο), θέλω να πάω στη λύση του ROCK.
Βλέποντας παραπάνω ότι έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά πως γινεται να έχουμε fanless nuc (απο ότι βλέπω, χωρίς να είμαι πολύ σχετικός με τα εν λόγω μηχανήματα είναι με με fan)
Επίσης, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο combo συσκευών και εξαρτημάτων που θα πρότεινες?
Γενικά μου αρέσει πολύ η ιδέα του να το φτιάξω μόνος μου, καθώς είναι για μένα μια πρόκληση, μιας και είμαι καινούργιος σε αυτό το χώρο. Οπότε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια προσθήκη ή βοήθεια.
Με εκτίμηση
Άρης
Έγινε μια αναβάθμιση και δεν παρουσιάζεται πλέον πρόβλημα.Εμένα κολλάει με M1. Προφανώς είναι πρόβλημα του software και όχι του ανεπαρκούς hardware
θα προλάβετε να τους ξεχέσετε ή θα πέσει το support forum από τις 50 "ταυτόχρονες" συνδέσεις;;;Να κανονίσουμε να μπούμε την ίδια μέρα καμμιά 50ριά άτομα να τους ξεχεσουμε ομαδικώς!
Δεν παίζω με τον ίδιο τρόπο που παίζετε όλοι σας.Παπάγια, κάθε τρεις και πέντε αναβαθμίζεται και ψάχνω το κορ με αμπερ αλερτ και ερυθρό σταυρό.
το οτι δε βαζουν απλό, γνήσιο, ατόφιο, ελαφρύ, αμόλυντο, ορθόδοξο ... foobar (έστω moode, daphile κλπ).... αλλά ψάχνουν νέες περιπέτειες!Μπερδεύτηκα. Τελικά τί φταίει? Οι αναβαθμίσεις του ρουν ή των συσκευών σας??
Να μιλάς για τους άλλους. Εμείς υπομένουμε τα τραγικά windows για αυτό και μερικά άλλα.το οτι δε βαζουν απλό, γνήσιο, ατόφιο, ελαφρύ, αμόλυντο, ορθόδοξο ... foobar (έστω moode, daphile κλπ).... αλλά ψάχνουν νέες περιπέτειες!
Αυτό γιατί το κάνουμε ;View attachment 237117
Δεν ξέρω αν το dac που χρησιμοποιείτε είναι Roon Ready.
Δυο τρόπους: κάτω δεξιά ρυθμίστε την ένταση ή μπείτε στο DSP και χαμηλώστε -6db το Headroom
Ήταν απάντηση σε ερώτηση μέλους...Αυτό γιατί το κάνουμε ;
Κανένα προβλημα και σε μένα απο τοτε που γύρισα απο διακοπές, μάλλον μπήκε η αναβάθμισηΈγινε μια αναβάθμιση και δεν παρουσιάζεται πλέον πρόβλημα.
Το παραπάνω που ανέβασα είναι οκ ;Ήταν απάντηση σε ερώτηση μέλους...
Κανένα προβλημα και σε μένα απο τοτε που γύρισα απο διακοπές, μάλλον μπήκε η αναβάθμιση
Έχεις κάποιο λόγο που κατέβασες 6db?Το παραπάνω που ανέβασα είναι οκ ;
Όχι απλά επειδή το γράψατε πάνω θεώρησα οκ να το δοκιμασω ( ποσο θα να το βάλω; ) να το αφήσω ως έχει ; άσχετα με το προηγούμενο .. καταλαβαίνω σε κάποια κομμάτια λες και χαμηλώνει ελάχιστα η έντασηΈχεις κάποιο λόγο που κατέβασες 6db?
Εάν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απενεργοποιήστε τελείως το headroom adjustment, ας παίζει στο φουλ καλύτερα.Όχι απλά επειδή το γράψατε πάνω θεώρησα οκ να το δοκιμασω ( ποσο θα να το βάλω; ) να το αφήσω ως έχει ;
Ισως ειναι γραμμένα χαμηλάκαταλαβαίνω σε κάποια κομμάτια λες και χαμηλώνει ελάχιστα η ένταση
Μάλλον φταίει το dynamic volume .. το είχα light .. συνήθως παίζω pure directΕάν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απενεργοποιήστε τελείως το headroom adjustment, ας παίζει στο φουλ καλύτερα.
Ισως ειναι γραμμένα χαμηλά
Marantz? Ή εχει το ifi dynamic volume?Μάλλον φταίει το dynamic volume .. το είχα light .. συνήθως παίζω pure direct
Σε ευχαριστω
denon , μόλις το απενεργοποίησα έστρωσε .Marantz? Ή εχει το ifi dynamic volume?
Δηλαδη ειχες το dac συνδεδεμένο στον Denon, και αυτός εκανε το σήμα ξανα ψηφιακό, επεξεργασία στο dynamic volume, και ξανά αναλογικό στο dac του Denon.denon , μόλις το απενεργοποίησα έστρωσε .