symos
You're not worthy!
- Reaction score
- 8.233
Ε γι'αυτό είπα "πριν από κάθε βόλτα". Αλλιώς έχει επιλογή να το έχεις και μόνιμα ανοιχτό!Share location.... Με τη γυναίκα.... Ρε εδώ κάνουμε αμάν και πως να ξεφύγουμε λίγο.....
Ε γι'αυτό είπα "πριν από κάθε βόλτα". Αλλιώς έχει επιλογή να το έχεις και μόνιμα ανοιχτό!Share location.... Με τη γυναίκα.... Ρε εδώ κάνουμε αμάν και πως να ξεφύγουμε λίγο.....
Απαπαπα παναγία μου.... Κρύος ιδρώτας με έλουσε....Ε γι'αυτό είπα "πριν από κάθε βόλτα". Αλλιώς έχει επιλογή να το έχεις και μόνιμα ανοιχτό!
Έτσι ακριβώς, Θα ενεργοποιήσω το alert της garmin και φυσικά θα ξεκινήσω να παίρνω το κινητό μαζίμ, κάτι που έκανα σπάνια με το road ποδήλατο.Δεν έχει άδικο σε αυτό. Το ελάχιστο που κάνω εγώ είναι ένα share location στη γυναίκα μου πριν κάθε βόλτα στο βουνό. Αν με δει ακίνητο για ώρα ή τέλος πάντων δεν γυρίσω σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, ξέρει να με ψάξει.
Ακόμα κι αν δεν κάνεις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές οπότε αποφεύγεις τις συχνές τούμπες, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Να πέσεις σε κάνα χαντάκι, να πάθεις κάτι σε κάποια ερημιά... Δεν θα σε βρει κανείς για μέρες αν δεν ξέρει κάποιος ακριβώς που είσαι.
Ε ναι, τώρα θα κουβαλάς μισό κιλό κασέτα, το κινητό σε πείραξε;θα ξεκινήσω να παίρνω το κινητό μαζίμ, κάτι που έκανα σπάνια με το road ποδήλατο.
Τα ύστερα του κόσμου....Έτσι ακριβώς, Θα ενεργοποιήσω το alert της garmin και φυσικά θα ξεκινήσω να παίρνω το κινητό μαζίμ, κάτι που έκανα σπάνια με το road ποδήλατο.
Για το ποδήλατο που πήρες δεν χρειάζεται τέτοιο κράνος ή αν επιμένεις πάρε με προστασία στο σαγόνι αλλιώς μείνε με το road κράνος... καλύτερη επένδυση ένα σορτσ με προστασία στα κωλομέρια και οι επιγονατίδες - επικαλαμίδες αν τις ανέχεσαι... εδώ οι δικοί μου δεν βάζουν τίποτα πάντως και όταν πάνε παίζουν σκληράΕδώ αρέ θα έχω και τσάντα στη πλάτη, εργαλεία, νερό, τάπερ με μ π α μ ι ε ς, το κινητό θα είναι το λιγότερο
Για κράνος έχω εστιάσει σε αυτό, με φαίνεται πολύ ασφαλές
Δεν έχεις κανένα από τη μηχανή να βολευτείς για αρχή?Εδώ αρέ θα έχω και τσάντα στη πλάτη, εργαλεία, νερό, τάπερ με μ π α μ ι ε ς, το κινητό θα είναι το λιγότερο
Για κράνος έχω εστιάσει σε αυτό, με φαίνεται πολύ ασφαλές
Σάκη ένα δίκιο το έχς, οι ταχύτητες φαντάζομαι θα είναι πιο χαλαρές, φοβάμαι όμως πως σε βάθος χρόνου οι ταχύτητες όσο θα εξοικειωνομαι θα αυξηθούν οπότε ένα τέτοιο κράνος που έβαλα παραπάν θα προσφέρει το κάτι παραπάνω στη ασφάλεια.Για το ποδήλατο που πήρες δεν χρειάζεται τέτοιο κράνος ή αν επιμένεις πάρε με προστασία στο σαγόνι αλλιώς μείνε με το road κράνος... καλύτερη επένδυση ένα σορτσ με προστασία στα κωλομέρια και οι επιγονατίδες - επικαλαμίδες αν τις ανέχεσαι... εδώ οι δικοί μου δεν βάζουν τίποτα πάντως και όταν πάνε παίζουν σκληρά
Γιατί στο αυτόματο θεωρώ πως λειτουργεί σαν τις απόψεις που διίστανταιγιαντα δεν βάνεις το αυτόματο;