Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.509
Μακάρι να είναι έτσι. Το εύχομαι.Και τα δικά μου έχουν πολύ καλό matching, με ιδιαίτερα αναλυτικό και ουδέτερο τελικό και πλεόνασμα ισχύος, μετρημένη τοποθέτηση ηχείων σε εξαιρετικά δύσκολο χώρο, για τις μικροεπεμβασεις στα ηχεία είναι σειρά μου να γελάσω, αλλά το point μου είναι ότι στη Πασπαλα που την έχω κατεβάσει σε mp3 320 ,στη χειρότερη περίπτωση ακούω ΙΣΑΞΙΑ. Και πρόσεξε, είμαι πολύ αυστηρός κριτής του συστήματος μου δεδομένου ότι ο χειρισμός και η ρύθμιση του είναι πολύ δύσκολα ενώ το κόστος του δελεάζει για πώληση και αγορά ετοίμων ενεργών. Δηλαδή, δεν το υπερτιμω, το αντίθετο, παρακαλάω για αφορμές προκειμένου να το πουλήσω. Ο χαχανουλης θα γελάσει, αλλά το ίδιο κάνω κι εγώ,όχι ειρωνικά και προκλητικά οπως κάνει αυτος, αλλά αναλογιζομενος το λάθος που απέφυγα.
Τσου, υπό προϋποθέσεις παίζει χειρότερα από κασετόφωνο.Αγόρασα χθες το τελευταίο τεύχος ελληνικού περιοδικού μόνο και μόνο για το αφιέρωμα σε αγαπημένο μου συνθέτη. Έχω και δυο από τα αρχικά τεύχη, έχει βελτιωθεί πολύ σε περιεχόμενο, αλλά από reviews... δεν μπορώ να μη μεταφέρω το σπαρταριστό:
(από δοκιμή αξιόλογου ψηφιακού streamer των €600, χωρίς εσωτερικό dac μόνο με ψηφιακές εξόδους. δοκιμάστηκε με dac των € 2.500):
"... Το μουσικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ευχάριστο με επαρκή λεπτομέρεια ( ) και φυσικότητα, αντίστοιχη εκείνης που παίρνει κανείς όταν φεύγει από προβληματικές πηγές ( ) όπως το PC και πηγαίνει σε αναλογικές. ( δεν μπορώ να κρατηθώ). Όχι, προφανώς δεν παίζει σαν βινύλιο αλλά παίζει όπως πραγματικά μπορεί να παίξει το DAC που έχετε στη διάθεσή σας. Για επιπλέον βελτιώσεις..."
Τώρα εγώ έμεινα με την απορία: Παίζει τουλάχιστον καλύτερα από κασετόφωνο;
Γι αυτό σας λέω, δεν υπάρχει ελπίδα... Το βινύλιο φέρνει λεφτά; το βινύλιο θα προσκυνάμε...
Φίλε μου ξέρεις τι σημαίνει ειδίκευση? Ο μηχανικός είναι ένα επάγγελμα με άπειρες ειδικευσεις όπως ο γιατρός , και να σου θυμίσω οτι ολοι οι γιατροί δεν είναι ίδιοι (μόνο τα τελευταία 2 χρόνια γίνανε όλοι ειδικοί).Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι έχει κάποια σχέση/αξία αυτό;
Αν κάποιος δεν έχει τις αντίστοιχες σπουδές αλλά λέει σωστά πράγματα δεν δικαιούται δια να ομιλεί;
Αν κάποιος δηλώνει μηχανικός αλλά λέει παπαριές πρέπει να τον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη;
Υπάρχουν και οι Πολάκηδες αυτού του κόσμου ξέρεις. Για να μην πω ότι μηχανικούς βγάζει το ΕΜΠ, "μηχανικούς" βγάζουν και τα ΤΕΙ. Αν κάποιος λοιπόν σου δηλώσει μηχανικός, εσύ τι συμπέρασμα θα βγάλεις;
Ξουυυύ, έξι έξι έξιΜιλάμε για ένα θέμα και ξαφνικά μπαίνουν τα νουμερα
Σωστά ομιλείς. Για κάποιους τα νούμερα δεν έχουν νόημα και ούτε θα βγάλουν νόημα ποτέ.Το σημαντικότερο ΟΛΩΝ είναι να μην χάσουμε την μαγεία και όλα τα συναισθήματα που η μουσική μπορεί να μας προσφέρει.
Αν αυτό χαθεί , κατά την γνώμη μου τα νούμερα δεν έχουν νόημα.
Μίλα καθαρά, Βίρνα. Θες να πεις ότι η ψηφιακή πηγή-streamer του review υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει χειρότερα από ένα αναλογικό κασετόφωνο που έχει WOW & Flutter; Ποιές είναι αυτές οι προϋποθέσεις; Ελπίζω να μην εννοείς απλά να το ταΐσουμε με πολύ χαμηλής δειγματοληψίας αρχείο.Τσου, υπό προϋποθέσεις παίζει χειρότερα από κασετόφωνο.
Σύμφωνα με το story σου δεν έχεις αξιόλογη εμπειρία από αναλογικά μέσα οπότε sorry αλλά χωρίς να έχω διαβάσει το test εμπιστεύομαι περισσότερο την γνώμη του "ειδικού" του χώρου αν και δεν το συνηθίζω αυτό.
Κατσε να το κάνω pdf..Αυτό δεν είναι απάντηση.
Κι όμως είναι δυνατό, αν συμβεί στο streamer έστω κι ένα από τα παρακάτω:Μίλα καθαρά, Βίρνα. Θες να πεις ότι η ψηφιακή πηγή-streamer του review υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει χειρότερα από ένα αναλογικό κασετόφωνο που έχει WOW & Flutter; Ποιές είναι αυτές οι προϋποθέσεις; Ελπίζω να μην εννοείς απλά να το ταΐσουμε με πολύ χαμηλής δειγματοληψίας αρχείο.
Όχι, για το κασετόφωνο το έγραψε! Ξεκάθαρα!Το πικαπ κερδάει;
Να μην το παρακάνουμε. Πιθανολογώ, νομίζω, λέω τώρα, ίσως... 3 θα έπρεπε ... μάλλον να αρκούν.Πρέπει να πάρω και τέταρτο πικάπ
Διαβάζω τα μηνύματα σου και φαντάζομαι μπροστά μου τον Ευτύχη Μπλέτσα να τρώει μπισκότα Βιολάντα και να τα λέει.Αγόρασα χθες το τελευταίο τεύχος ελληνικού περιοδικού μόνο και μόνο για το αφιέρωμα σε αγαπημένο μου συνθέτη. Έχω και δυο από τα αρχικά τεύχη, έχει βελτιωθεί πολύ σε περιεχόμενο, αλλά από reviews... δεν μπορώ να μη μεταφέρω το σπαρταριστό:
(από δοκιμή αξιόλογου ψηφιακού streamer των €600, χωρίς εσωτερικό dac μόνο με ψηφιακές εξόδους. δοκιμάστηκε με dac των € 2.500):
"... Το μουσικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ευχάριστο με επαρκή λεπτομέρεια ( ) και φυσικότητα, αντίστοιχη εκείνης που παίρνει κανείς όταν φεύγει από προβληματικές πηγές ( ) όπως το PC και πηγαίνει σε αναλογικές. ( δεν μπορώ να κρατηθώ). Όχι, προφανώς δεν παίζει σαν βινύλιο αλλά παίζει όπως πραγματικά μπορεί να παίξει το DAC που έχετε στη διάθεσή σας. Για επιπλέον βελτιώσεις..."
Τώρα εγώ έμεινα με την απορία: Παίζει τουλάχιστον καλύτερα από κασετόφωνο;
Γι αυτό σας λέω, δεν υπάρχει ελπίδα... Το βινύλιο φέρνει λεφτά; το βινύλιο θα προσκυνάμε...