head-stef
Headphones
- Reaction score
- 2.283
Χαρταετάς...Χαϊεντάς;
Χαρταετάς...Χαϊεντάς;
Και εμείς στο ίδιο συμπέρασμα καταλήξαμε, έχεις απόλυτο δίκιο, ότι μόνο τα bit εχουν σημασία. Το 2008.Επανέρχομαι με λίγη έρευνα, έκανα ανάλυση των δεδομένων στα 2 άκρα του καλωδίου, και έχω τελικά ίδια bit, το αρχείο πάει και έρχεται δίχως να αλλάξει το παραμικρό bit, αλλά ακούγεται όντως διαφορετικά.
Θα πρέπει να έχει κάποιο διαφορετικό υλικό το άλλο SATA καλώδιο που διαχειρίζεται καλύτερα τις δονήσεις από τους ανεμιστήρες του PC και έτσι προκύπτουν αλλαγές που δεν μπορεί να αντιληφθεί το file compare.
Όχι άμα είσαι γιατρός. Και φαλακρός.Υπάρχει δηλαδή κόσμος που ακούει διαφορές στο σύστημα του μεταξύ 2 βλωδίων τα οποία και τα 2 είναι εντός προδιαγραφών?
Χυμικές.χημικές αντιδράσεις
Η όλη κουβέντα μου θυμίζει μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Είναι πραγματικά απολαυστική!!! Τότε που και εμείς ειρωνευομασταν αυτούς που έλεγαν ότι ο ήχος του υπολογιστή είναι υποδεέστερος από τον ήχο που έβγαζε ένα κορυφαίο CD Transport όσα Amarra η αλλά αντίστοιχα προγράμματα και να δοκιμάζαμε.Και εμείς στο ίδιο συμπέρασμα καταλήξαμε, έχεις απόλυτο δίκιο, ότι μόνο τα bit εχουν σημασία. Το 2008.
ποιες προδιαγραφές?Υπάρχει δηλαδή κόσμος που ακούει διαφορές στο σύστημα του μεταξύ 2 βλωδίων τα οποία και τα 2 είναι εντός προδιαγραφών?
να φανταστώ καταλήξατε στο ότι φταιγαν τα καλώδια?Η όλη κουβέντα μου θυμίζει μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Είναι πραγματικά απολαυστική!!! Τότε που και εμείς ειρωνευομασταν αυτούς που έλεγαν ότι ο ήχος του υπολογιστή είναι υποδεέστερος από τον ήχο που έβγαζε ένα κορυφαίο CD Transport όσα Amarra η αλλά αντίστοιχα προγράμματα και να δοκιμάζαμε.
Οπότε είμαι αισιόδοξος ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια θα συμφωνήσουμε.
Άστο είναι μπλεγμενονα φανταστώ καταλήξατε στο ότι φταιγαν τα καλώδια?
το ρούτερ?Άστο είναι μπλεγμενο
Όλοι. Εκτός avsite.Υπάρχει δηλαδή κόσμος που ακούει διαφορές στο σύστημα του μεταξύ 2 βλωδίων τα οποία και τα 2 είναι εντός προδιαγραφών?
έστω ότι είναι ''όλοι'' ....Όλοι. Εκτός από το avsite.
Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού.έστω ότι είναι ''όλοι'' ....
ξέρεις όμως τι λένε...
από 1000 ανθρώπους το ότι 999 υποστηρίζουν την ίδια μπούρδα δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μπούρδα
θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδίΣυμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού.
Αυτός ο avsite λεν πως πρέπει να κουφάθηκε.Όλοι. Εκτός avsite.
Δεν παρεξηγούμε για τέτοια θέματα και γενικά σχεδόν για τίποτα πια φίλε daharis. Έχουμε ρίξει επικούς τσακωμούς εδώ μέσα 20 χρόνια αλλά μεγαλώσαμε πια. Αλλά οι κουφοί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να επηρεάζουν κόσμο.θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδί
όσο πιο πολλά βόδια...τόσες πιο πολλές οι κουράδες λένε στο χωριό μου
Ομοίως με και χωρίς ups, με άλλα καλώδια ρεύματος, με άλλο καλώδιο εθερνετ, μέσω Wi-Fi από 2 σε σειρά τυχαία ρουτερ, μέσω κινητού και μέσω pc, με κατεβασμένο γενικό (δουλεύουν όλα από ups) και κανονικά από ΔΕΗ, με και χωρίς γείωση σε όλα, φαγωμένος και νηστικός.