Καλώδια και θύματα

Reaction score
2.002
Επανέρχομαι με λίγη έρευνα, έκανα ανάλυση των δεδομένων στα 2 άκρα του καλωδίου, και έχω τελικά ίδια bit, το αρχείο πάει και έρχεται δίχως να αλλάξει το παραμικρό bit, αλλά ακούγεται όντως διαφορετικά.
Θα πρέπει να έχει κάποιο διαφορετικό υλικό το άλλο SATA καλώδιο που διαχειρίζεται καλύτερα τις δονήσεις από τους ανεμιστήρες του PC και έτσι προκύπτουν αλλαγές που δεν μπορεί να αντιληφθεί το file compare.
Και εμείς στο ίδιο συμπέρασμα καταλήξαμε, έχεις απόλυτο δίκιο, ότι μόνο τα bit εχουν σημασία. Το 2008.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.509
Υπάρχει δηλαδή κόσμος που ακούει διαφορές στο σύστημα του μεταξύ 2 βλωδίων τα οποία και τα 2 είναι εντός προδιαγραφών?
Όχι άμα είσαι γιατρός. Και φαλακρός.
Τυχαίο;
Ίσως.

FB_IMG_1661267390496.jpg

χημικές αντιδράσεις
Χυμικές.

Ποιος το έλεγε... 🤣😜😂

Reaction score
660
Και εμείς στο ίδιο συμπέρασμα καταλήξαμε, έχεις απόλυτο δίκιο, ότι μόνο τα bit εχουν σημασία. Το 2008.
Η όλη κουβέντα μου θυμίζει μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Είναι πραγματικά απολαυστική!!! Τότε που και εμείς ειρωνευομασταν αυτούς που έλεγαν ότι ο ήχος του υπολογιστή είναι υποδεέστερος από τον ήχο που έβγαζε ένα κορυφαίο CD Transport όσα Amarra η αλλά αντίστοιχα προγράμματα και να δοκιμάζαμε.

Οπότε είμαι αισιόδοξος ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια θα συμφωνήσουμε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.004
Υπάρχει δηλαδή κόσμος που ακούει διαφορές στο σύστημα του μεταξύ 2 βλωδίων τα οποία και τα 2 είναι εντός προδιαγραφών?
ποιες προδιαγραφές?
δεν υπάρχουν τέτοια στη χαιενδ κοινοτικά
μόνο αφτιά :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.004
Η όλη κουβέντα μου θυμίζει μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Είναι πραγματικά απολαυστική!!! Τότε που και εμείς ειρωνευομασταν αυτούς που έλεγαν ότι ο ήχος του υπολογιστή είναι υποδεέστερος από τον ήχο που έβγαζε ένα κορυφαίο CD Transport όσα Amarra η αλλά αντίστοιχα προγράμματα και να δοκιμάζαμε.

Οπότε είμαι αισιόδοξος ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια θα συμφωνήσουμε.
να φανταστώ καταλήξατε στο ότι φταιγαν τα καλώδια? :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.004
Όλοι. Εκτός από το avsite.
έστω ότι είναι ''όλοι'' ....

ξέρεις όμως τι λένε...
από 1000 ανθρώπους το ότι 999 υποστηρίζουν την ίδια μπούρδα δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μπούρδα :biggrin:

Reaction score
2.002
έστω ότι είναι ''όλοι'' ....

ξέρεις όμως τι λένε...
από 1000 ανθρώπους το ότι 999 υποστηρίζουν την ίδια μπούρδα δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μπούρδα :biggrin:
Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού. 😋

daharis666

Moderator
Reaction score
80.004
Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού. 😋
θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδί

όσο πιο πολλά βόδια...τόσες πιο πολλές οι κουράδες λένε στο χωριό μου :p :roflmao:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.191
Η φάση θυμίζει το ανέκδοτο με τον Πόντιο που πήγαινε ανάποδα στην Εθνική Οδό...

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Ακόμη κι αν ΟΛΟΙ εδώ συμφωνούσαμε ότι τα περι καλωδίων είναι φούμαρα, αποκλείεται να είχαμε ησυχία. Τα εμπορικά συμφέροντα που θίγονται, (γιατί ο υποψήφιος αγοραστής σχεδόν πάντα ψάχνει στο διαδίκτυο και στα φόρουμ), θα έφταναν μέχρι εδώ για να διατρανώσουν τα ανάποδα, ευγενικά ή θυμωμένα...

Και λέω εγώ τώρα... μήπως συμβαίνει ήδη αυτό; (ανακάλυψα την Αμερική).

Και μήπως πίσω απ' όλα, πολλοί περισσότεροι συμφωνούν αλλά ...πως να το ομολογήσουν;

Reaction score
2.002
θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδί

όσο πιο πολλά βόδια...τόσες πιο πολλές οι κουράδες λένε στο χωριό μου :p :roflmao:
Δεν παρεξηγούμε για τέτοια θέματα και γενικά σχεδόν για τίποτα πια φίλε daharis. Έχουμε ρίξει επικούς τσακωμούς εδώ μέσα 20 χρόνια αλλά μεγαλώσαμε πια. Αλλά οι κουφοί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να επηρεάζουν κόσμο. 😋

D

Deleted member 50795

Guest
Ομοίως με και χωρίς ups, με άλλα καλώδια ρεύματος, με άλλο καλώδιο εθερνετ, μέσω Wi-Fi από 2 σε σειρά τυχαία ρουτερ, μέσω κινητού και μέσω pc, με κατεβασμένο γενικό (δουλεύουν όλα από ups) και κανονικά από ΔΕΗ, με και χωρίς γείωση σε όλα, φαγωμένος και νηστικός.

..έχει λάθος πάροχο αυτο φταίει που δεν ακούει διαφορές. Ουφ, το λύσαμε και αυτό.:tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon