- Reaction score
- 138.523
Εγώ παιδιά ακούω διαφορές και με τις θέσεις των πλανητών...έχει λάθος πάροχο αυτο φταίει που δεν ακούει διαφορές. Ουφ, το λύσαμε και αυτό.
Σε ανάδρομο Ερμή δεν έχει Μπάσο, σε πανσέληνο γίνεται χαμός.
Εγώ παιδιά ακούω διαφορές και με τις θέσεις των πλανητών...έχει λάθος πάροχο αυτο φταίει που δεν ακούει διαφορές. Ουφ, το λύσαμε και αυτό.
μακαρι να ήταν έτσι να μιλούσαμε για τον τρελό του χωριού( θα τον βρίσκαμε εύκολα). Εδώ στο «χωριό» του avsite , κάθε σπίτι έχει σχεδόν και ένα τρελό.Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού.
Άλλοι ακούν φωνές σε απόλυτη ησυχία δεν μας κάνει εντύπωση.Εγώ παιδιά ακούω διαφορές και με τις θέσεις των πλανητών.
Σε ανάδρομο Ερμή δεν έχει Μπάσο, σε πανσέληνο γίνεται χαμός.
Ι know the...feelingΣυμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Τις περισσότερες φορές όμως ο 1 στους 1000 είναι ο γραφικός (τρελός) του χωριού.
Το ΄΄καθόλου καλώδιο΄΄ κατά τα γνωστά...Σε κάνει να μη θες να κρατήσεις ούτε καν σε stand-by τα μηχανήματα.330 σελίδες και κανένα update.
Να σας ενημερώσω πως το trend της εποχής είναι η κατανάλωση.
Υπάρχει καλώδιο που μειώνει την κατανάλωση; Εδώ σας θέλω.
Α, μια χαρά αυτή είναι η δική μου ειδικότητα. Θα βολευτεί κάπως η κατάσταση πιστεύω.Άλλοι ακούν φωνές σε απόλυτη ησυχία
"Ασε τους "επιστήμονες" να διαβάζουν αυτό :Άλλοι ακούν φωνές σε απόλυτη ησυχία δεν μας κάνει εντύπωση.
Χαίρομαι για όσες τεκμηριωμένες μεθόδους δημοσιεύεις...Πρέπει όμως να ενημέρωνες και διάφορους περιώνυμους καλωδιοκατασκευαστές πάνω σε αυτές,μπας και φιλοτιμηθούν να θέσουν επιστημονικούς τρόπους κατοχύρωσης για όσα θα υπόσχονταν τα προϊόντα τους.Εννοείται κιόλας με σαφή στοιχεία ως προς τις επιδράσεις πάνω στο ακουστό φάσμα."Ασε τους "επιστήμονες" να διαβάζουν αυτό :
Dielectric Absorption in Cables Debunked
This article explores the claim by some cable vendors that cables exhibit dielectric absorption like a capacitor. We discuss the purpose of a cable dielecric and whether it can affect sound.www.audioholics.com
και εσυ ρίξε μια ματια σε αυτά : για το non linear dielectric absorption σε πυκνωτές, ADC. Τα ίδια πάνω κάτω σαν αρχή ισχύουν και για τα καλώδια (που δεν μπορεί να γίνουν nulled) . Πάρε και τσιμπίδα να τα μετρήσεις χα χα. Εξάλλου φαντάζομαι ούτε οι πυκνωτές ακούγονται χα χα.
Crystallization as Studied by Broadband Dielectric Spectroscopy
This book introduces the application of dielectric spectroscopy, in combination with modern scattering methods, for a better understanding of crystallization in different materials and better characterization of the interrelationship between crystalline and amorphous phases.link.springer.com
Measurement of dielectric absorption of capacitors and analysis of its effects on VCOs
In the integrators applied in A-to-D converters, smart sensors and other processing circuits, the accuracy is directly limited by the performance of the integrating element: the capacitor. An important nonideality of the capacitors concerns the short-term effects of dielectric absorption. This...ieeexplore.ieee.org
τι να τα κάνεις? οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τις ακούνε ....
με σαφή στοιχεία ως προς τις επιδράσεις πάνω στο ακουστό φάσμα.
Δεν είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς. Μόνο για όσους έχουν Ψωράλ μπορούν να ακούσουν τέτοιες λεπτές διαφορές (εαν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν).τι να τα κάνεις? οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τις ακούνε ..
Οι σοβαροί βιομηχανικοί κατασκευαστές καλωδίων (ως προϊόντα ακριβούς μεταφοράς σήματος), τεκμηριώνουν επιστημονικά τις ιδιότητές τους. Αν το κάνουν και οι μπουτίκ προϊόντων ακριβής μεταφοράς στη χώρα της φαντασίας (τα ίδια καλώδια ως άνω, πασπαλισμένα απίθανα), έχουν δύο επιλογές: Ή να κλείσουν ή να αφαιρέσουν 2-3 μηδενικά στις τιμές/μ από τους τιμοκαταλόγους τους. Συνεπώς δεν θα το κάνουν. Οι αμπελο-χαριτωμενιές που γράφουν στα φυλλάδια εν είδει "έρευνας" εξυπηρετούν μια χαρά....μπας και φιλοτιμηθούν να θέσουν επιστημονικούς τρόπους κατοχύρωσης για όσα θα υπόσχονταν τα προϊόντα τους.Εννοείται κιόλας με σαφή στοιχεία ως προς τις επιδράσεις πάνω στο ακουστό φάσμα.
Για πυκνωτές η εργασία λέει 1 ΚΗz - 100 Khz πάντως, αλλά είναι άλλο πράγμα.Εννοείται κιόλας με σαφή στοιχεία ως προς τις επιδράσεις πάνω στο ακουστό φάσμα.
Πού ξέρεις,άπαξ και τεκμηριώνονταν επιστημονικά κι επιβεβαιώνονταν ακολούθως με διπλές τυφλές δοκιμές στην πράξη,κάποιοι μπορεί να έβρισκαν τη...χαμένη ακοή.Αφού έχουμε συμφωνήσει τουλάχιστον στο ότι η αυθυποβολή θα λειτουργούσε... αμφοτέρωθεν.τι να τα κάνεις? οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν τις ακούνε ..
..προδότη…Πού ξέρεις,άπαξ και τεκμηριώνονταν επιστημονικά κι επιβεβαιώνονταν ακολούθως με διπλές τυφλές δοκιμές στην πράξη,κάποιοι μπορεί να έβρισκαν τη...χαμένη ακοή.Αφού έχουμε συμφωνήσει ότι η αυθυποβολή λειτουργεί... αμφοτέρωθεν.
Ακούω τα πάντα
Εκτός από λαϊκοπόπ, σκυλάδικα και μέταλ
Άλλοι ακούν φωνές σε απόλυτη ησυχία δεν μας κάνει εντύπωση.
Μετά από αυτό,είμαι πλέον βέβαιος ότι...θα έχω διαβάσει τα πάντα...προδότη…
Ε ας βάλει το Line out !Επίσης είπε ότι είναι κατά της χρησιμοποίησης του line in στα σαμπγούφερ !!!! Δεν ακούγεται λέει καλά. Να το διαβάσει ο Bhutia να πάθει εγκεφαλικό.