Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Καλό παιδί είναι τελικά χα χα. Διάβασα μια συνέντευξη του που λέει ότι η αγάπη του είναι ξεκάθαρα το δικάναλο και για αυτό δεν το έκανε δουλειά. Αντίθετα το πολυκάναλο δεν τον νοιάζει και για αυτό το έκανε δουλειά. (no joke το διάβασα).

Επίσης είπε ότι είναι κατά της χρησιμοποίησης του line in στα σαμπγούφερ !!!! Δεν ακούγεται λέει καλά. Να το διαβάσει ο Bhutia να πάθει εγκεφαλικό. :D
Klein line ... :lolsign:

Reaction score
19.555
Για τον πλούσιο Αμερικάνο και Ευρωπαίο. Ιάπωνα και και και .... δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλει το καλύτερο και ας προσδίδει μόνο μικρές επιδόσεις στο ήδη πανάκριβο σύστημα του.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη ότι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα απο ενα πολύ φθηνότερο καλώδιο. Εξάρτάται και απο τον προενισχύτη του και τον ενισχυτή του.

Reaction score
2.002
Για τον πλούσιο Αμερικάνο και Ευρωπαίο. Ιάπωνα και και και .... δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλει το καλύτερο και ας προσδίδει μόνο μικρές επιδόσεις στο ήδη πανάκριβο σύστημα του.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη ότι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα απο ενα πολύ φθηνότερο καλώδιο. Εξάρτάται και απο τον προενισχύτη του και τον ενισχυτή του.
Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον 😋

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον 😋
Μπέτερ στικ του...σοκοφρέτες λοιπόν... :wink:

Reaction score
19.555
Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον 😋
Όχι απλως ήθελα να πω, να δώσω την προοπτική , ότι δεν είναι τίποτε για κάποιον στο εξωτερικό που καθαρίζει min 600 Κ το χρόνο να δώσει 2-3 Κ. δεν απευθύνονται σε εμάς αυτές οι εταιρίες και δεν πρόκειται να ρίξουν τιμές.

Εμείς τώρα μας φάινεται τρελό αλλά δεν είναι. Αναλογικά με τον δικό μας εισόδημα εμείς πιο πολλά θυσιάζουμε ξοδεύουμε για audio.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.863
Ας βάλουμε λίγο κλασική για τον Σταύρο χα χα

Η Βίσση έχει από τις καλύτερες Ελληνικές φωνές και τραγουδούσε πολύ όμορφα τραγουδάκια μέχρι να αρχίσει τις αηδίες (δικαιώθηκε όμως εμπορικά, δεν μάς πέφτει λόγος).
Ακόμα θυμάμαι πόση εντύπωση μού είχε κάνει το 1975 στη "μπουάτ" του Νταλάρα (ήταν και η Αλεξίου τότε εκεί). Ιδίως δυο υπέροχα άσματα του Μίκη, ήταν οι ωραιότερες εκτελέσεις από τις πολλές από βαριά ονόματα! "Τα Μεσάνυχτα Που Σμίγουνε Οι Ώρες" και "Του Μικρού Βοριά". Δεν ξέρω αν είχαν ηχογραφηθεί, ψάχνω κάθε τόσο, τζίφος...

Reaction score
2.002
Μπέτερ στικ του...σοκοφρέτες λοιπόν... :wink:
Εγω θα μείνω (υπέρ) χαρούμενος με τις σοκοφερετες μου, όμως καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget. 👋

Last edited:

Reaction score
19.555
Παιδιά εσεις που ξέρετε πολλά, διάβασα σε ενα ριβιου ότι ο ριβιούερ πήγε σε ΩΡΛ και αφαίρεσε το wax που είχε χρόνια στα αυτιά του. Μόλις το αφαίρεσε, λέει άκουγε τρομερά μόνο υψηλές συχνότητες και δεν άκουγε χαμηλές ή μεσαίες σε βαθμό που τον ενοχλούσε πάρα πολύ. Μετα απο λίγο καιρό το αυτί προσαρμόστηκε και άκουγε ξανά κανονικά. Συμπέρανε ότι παρόλο που είχε wax το αυτί (εγκέφαλος ?) είχε προσαρμοστεί και ενισχυε τις υψηλές συχνότητες και για αυτό πέρασε αυτό το στάδιο μέχρι να ξαναπροσαρμοσθεί. Ισχύει αυτό που λέει ? (γιατί εαν όντως οι παρατηρήσεις του είναι σωστές και δεν οφείλονται αλλού , δεν μου φάινεται παράλογο. Να ξαναγύρισε το wax στο λίγων ημερών στάδιο προσαρμογής του, αποκλείεται χα χα).

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.863
Επιστημονική τεκμηρίωση
.
...
Εγω θα μείνω (υπέρ) χαρούμενος με τις σοκοφερετες μου, όμως καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget. 👋

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
- Κανείς δεν αρνείται ότι με € 10k παραπάνω παίρνει καλύτερα ηχεία, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.
- Κανείς δεν αρνείται ότι με € 10k παραπάνω φροντίζει και ηχητικά το χώρο του, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.
- Κανείς δεν αρνείται οτι με € 10k παραπάνω παίρνει ένα μηχανολογικά καλύτερο πικάπ, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.
- Κανείς δεν αρνείται ότι με € 10κ παραπάνω παίρνει καλύτερο βιντεοπροβολέα, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.
- Κανείς δεν αρνείται ότι δεν με € 10k παραπάνω παίρνει καλύτερο αυτοκίνητο, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.

Γιατί στην ευχή λοιπόν να αρνείται κάποιος (οι περισσότεροι) την βελτίωση που προέρχεται ειδικά από τα καλώδια;
Ο λόγος είναι ένας, απλός και προφανέστατος: δεν υπάρχει τέτοια βελτίωση. Το γνωρίζει κάθε νηφάλιος, συστηματικός ακροατής, το υπογραμμίζει η επιστήμη.

Η πλάνη επικράτησε καθαρά για εμπορικούς, κερδοσκοπικούς σκοπούς, όπως πολλές άλλες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.524
καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget. 👋
Το πρόβλημα που τίθεται όμως, είναι εάν το μπάτζετ σου είναι πρακτικά αδιάφορο, αν η κατσίκα του γείτονα σου είναι συμπαθής, και ταυτόχρονα έχεις άλλες ιδέες βελτίωσης, παρά αυτές που εσύ υποθέτεις. 😎

Δηλαδή, κάποιοι εξ ημών, ανέτως μπορούμε να αποκτήσουμε τα "ακριβά" καβλώδια, αλλά απλώς τα φτύνουμε, με επιχειρήματα όμως, όχι έτσι, αναιτιολόγητα. 😎

Reaction score
11.255
Παιδιά εσεις που ξέρετε πολλά, διάβασα σε ενα ριβιου ότι ο ριβιούερ πήγε σε ΩΡΛ και αφαίρεσε το wax που είχε χρόνια στα αυτιά του. Μόλις το αφαίρεσε, λέει άκουγε τρομερά μόνο υψηλές συχνότητες και δεν άκουγε χαμηλές ή μεσαίες σε βαθμό που τον ενοχλούσε πάρα πολύ. Μετα απο λίγο καιρό το αυτί προσαρμόστηκε και άκουγε ξανά κανονικά. Συμπέρανε ότι παρόλο που είχε wax το αυτί (εγκέφαλος ?) είχε προσαρμοστεί και ενισχυε τις υψηλές συχνότητες και για αυτό πέρασε αυτό το στάδιο μέχρι να ξαναπροσαρμοσθεί. Ισχύει αυτό που λέει ? (γιατί εαν όντως οι παρατηρήσεις του είναι σωστές και δεν οφείλονται αλλού , δεν μου φάινεται παράλογο. Να ξαναγύρισε το wax στο λίγων ημερών στάδιο προσαρμογής του, αποκλείεται χα χα).
Βάλε link να το διαβάσω αύριο με τον πρωινό καφέ να γελάσω!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.471
Δηλαδή, κάποιοι εξ ημών, ανέτως μπορούμε να αποκτήσουμε τα "ακριβά" καβλώδια
Σίγουρα ρε;
11 ηχεία έχω και μερικά είναι και στο ταβάνι, καμιά 70 μέτρα χρειάζομαι

Reaction score
6.815
Της μακαριότητας το κυγκλίδωμα σε κάποιες σελίδες…😁😁
θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδί

όσο πιο πολλά βόδια...τόσες πιο πολλές οι κουράδες λένε στο χωριό μου :p :roflmao:
Σωστότατο!!
😍😍😍

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.063
Σίγουρα ρε;
11 ηχεία έχω και μερικά είναι και στο ταβάνι, καμιά 70 μέτρα χρειάζομαι
Ε ! πάρε κανά δάνειο και συ .
Πως θα πάρεις NORDOST VALHALLA χωρίς δάνειο ?
Καλά δεν σου κόβει ντιπ ?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.471
Ε ! πάρε κανά δάνειο και συ .
Πως θα πάρεις NORDOST VALHALLA χωρίς δάνειο ?
Καλά δεν σου κόβει ντιπ ?
Καλή ιδέα.
Θα πάω στην τράπεζα και θα πω: θέλω ένα δάνειο 150 χιλιάρικα για να πάρω καλώδια για το στέρεο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon