- Reaction score
- 19.555
Α, και νόμιζα θα πείς για το "χρησιμοποίησης" που έγραψα αντί ¨χρήσης" χα χα. Πως σου ξέφυγε ?Ε ας βάλει το Line out !
Last edited:
Α, και νόμιζα θα πείς για το "χρησιμοποίησης" που έγραψα αντί ¨χρήσης" χα χα. Πως σου ξέφυγε ?Ε ας βάλει το Line out !
Klein line ...Καλό παιδί είναι τελικά χα χα. Διάβασα μια συνέντευξη του που λέει ότι η αγάπη του είναι ξεκάθαρα το δικάναλο και για αυτό δεν το έκανε δουλειά. Αντίθετα το πολυκάναλο δεν τον νοιάζει και για αυτό το έκανε δουλειά. (no joke το διάβασα).
Επίσης είπε ότι είναι κατά της χρησιμοποίησης του line in στα σαμπγούφερ !!!! Δεν ακούγεται λέει καλά. Να το διαβάσει ο Bhutia να πάθει εγκεφαλικό.
Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ονΓια τον πλούσιο Αμερικάνο και Ευρωπαίο. Ιάπωνα και και και .... δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλει το καλύτερο και ας προσδίδει μόνο μικρές επιδόσεις στο ήδη πανάκριβο σύστημα του.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη ότι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα απο ενα πολύ φθηνότερο καλώδιο. Εξάρτάται και απο τον προενισχύτη του και τον ενισχυτή του.
Μπέτερ στικ του...σοκοφρέτες λοιπόν...Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον
Όχι απλως ήθελα να πω, να δώσω την προοπτική , ότι δεν είναι τίποτε για κάποιον στο εξωτερικό που καθαρίζει min 600 Κ το χρόνο να δώσει 2-3 Κ. δεν απευθύνονται σε εμάς αυτές οι εταιρίες και δεν πρόκειται να ρίξουν τιμές.Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον
Η Βίσση έχει από τις καλύτερες Ελληνικές φωνές και τραγουδούσε πολύ όμορφα τραγουδάκια μέχρι να αρχίσει τις αηδίες (δικαιώθηκε όμως εμπορικά, δεν μάς πέφτει λόγος).Ας βάλουμε λίγο κλασική για τον Σταύρο χα χα
Εγω θα μείνω (υπέρ) χαρούμενος με τις σοκοφερετες μου, όμως καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget.Μπέτερ στικ του...σοκοφρέτες λοιπόν...
Εγω θα μείνω (υπέρ) χαρούμενος με τις σοκοφερετες μου, όμως καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget.
Θεσσαλονίκη πρωτοπορία. Οθόνη, μικροφωνική καρέκλες, τα πάντα οργανωμένα Ευρώπη.Βγες χαιεντ από μέσα του
- Κανείς δεν αρνείται ότι με € 10k παραπάνω παίρνει καλύτερα ηχεία, επειδή δεν μπορεί/θέλει να τα δώσει.Κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν οτι μπορεις να πάρεις 5% διαφορά πληρώνοντας 10k EUR. Δυστυχως αυτό το hobby δεν είναι για ολους, ουτε για μένα, όποτε κάποιοι είστε/ είμαστε εκτός θέματος. Φιλικά ε, δατς λαιφ, μουβ ον
Συστημικός εννοείς.συστηματικός ακροατής
Το πρόβλημα που τίθεται όμως, είναι εάν το μπάτζετ σου είναι πρακτικά αδιάφορο, αν η κατσίκα του γείτονα σου είναι συμπαθής, και ταυτόχρονα έχεις άλλες ιδέες βελτίωσης, παρά αυτές που εσύ υποθέτεις.καποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανοίξει το μυαλό μας και να μην θελουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ούτε να μηδενιζούτε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε η να καταλάβουμε according to our budget.
Βάλε link να το διαβάσω αύριο με τον πρωινό καφέ να γελάσω!Παιδιά εσεις που ξέρετε πολλά, διάβασα σε ενα ριβιου ότι ο ριβιούερ πήγε σε ΩΡΛ και αφαίρεσε το wax που είχε χρόνια στα αυτιά του. Μόλις το αφαίρεσε, λέει άκουγε τρομερά μόνο υψηλές συχνότητες και δεν άκουγε χαμηλές ή μεσαίες σε βαθμό που τον ενοχλούσε πάρα πολύ. Μετα απο λίγο καιρό το αυτί προσαρμόστηκε και άκουγε ξανά κανονικά. Συμπέρανε ότι παρόλο που είχε wax το αυτί (εγκέφαλος ?) είχε προσαρμοστεί και ενισχυε τις υψηλές συχνότητες και για αυτό πέρασε αυτό το στάδιο μέχρι να ξαναπροσαρμοσθεί. Ισχύει αυτό που λέει ? (γιατί εαν όντως οι παρατηρήσεις του είναι σωστές και δεν οφείλονται αλλού , δεν μου φάινεται παράλογο. Να ξαναγύρισε το wax στο λίγων ημερών στάδιο προσαρμογής του, αποκλείεται χα χα).
Σίγουρα ρε;Δηλαδή, κάποιοι εξ ημών, ανέτως μπορούμε να αποκτήσουμε τα "ακριβά" καβλώδια
Σωστότατο!!θα το πω κ αλλιώς χωρίς να με παρεξηγήσεις..... γιατί ξέρω ότι είσαι καλό παιδί
όσο πιο πολλά βόδια...τόσες πιο πολλές οι κουράδες λένε στο χωριό μου
Ε ! πάρε κανά δάνειο και συ .Σίγουρα ρε;
11 ηχεία έχω και μερικά είναι και στο ταβάνι, καμιά 70 μέτρα χρειάζομαι
Καλή ιδέα.Ε ! πάρε κανά δάνειο και συ .
Πως θα πάρεις NORDOST VALHALLA χωρίς δάνειο ?
Καλά δεν σου κόβει ντιπ ?