- Reaction score
- 58.413
Πολύ το κουρἀσαμε. Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε.
Χαλαρουἰτ μ'αυτὀ το brain storm.
...
...
Αυτό απαντήθηκε απο εμένα αρχικά και μετά απο άλλους (νομίζω Κο Κατσικης , Tidal ή και κάποιοι άλλοι). Τα καλώδια δεν προσθέτουν πληροφορία, απλώς κάποια αφαιρούν λιγότερη. Δηλαδή, δεν ψάχνουμε το καλό καλώδιο αλλά αυτό που κάνει λιγότερο κακό.
Εχεις κολλήσει στην λογική που σε έβαλε ο Dimifoot που αρχικά "ανέδειξε" τέτοιο ζήτημα και έκανες φιλοσοφικες κωλοτούμπες για να το στηρίξεις , ή εσύ πρώτος αναρωτήθηκες , δεν θυμάμαι ?. Ασχολείσαι να αναρωτηθείς πάνω σε ενα θέμα που η λογική του , όπως τέθηκε απο Dimifoot νομίζω αρχικά δεν έχει λογική υπότσαση σαν ερώτημα. Είναι λάθος η αρχική υπόθεση που κάνεις στο να το αναρωτιέσαι. Τόσο λάθος, που δεν είναι δυνατόν να πάρεις σωστή απάντηση, παρα μόνο αυτή που σου δόθηκε ήδη.
Εφόσον δεν απαντήθηκε διαφορετικά,έχω μόνο να σημειώσω ότι σε μια αλυσίδα αποθήκευσης και μεταφοράς σήματος από μια καταγραφή μουσικού γεγονότος μέχρι τον τελικό αποδέκτη-χρήστη setup αναπαραγωγής μεγέθη όπως η παραμόρφωση και ο θόρυβος ως προς το σύνολο της αλυσίδας καθορίζονται από τον εκάστοτε...πιο αδύναμο κρίκο.μπλα μπλα...θόρυβος...μπλα μπλα...παραμόρφωση...μπλα μπλα ποιότητα...
Κάποιος κάνει ποιοτικό ΄΄clusterfuck΄΄ στο αναπαραγόμενο σήμα και κάποιος στην επιχειρηματολογία,όπως θα μπορούσε να χαριτολογήσει ο παρουσιαστής του ομώνυμου τηλεοπτικού παιγνιδιού.
Εάν δεχόμασταν ότι ο ΄΄πιο αδύναμος κρίκος΄΄ εδρεύει στον τομέα της αρχικής παραγωγής,τότε όσο ΄΄ισχυρότεροι΄΄ και να ήταν οι επόμενοι κρίκοι,δεν θα μπορούσαν να μειώσουν περαιτέρω διάφορες παραμορφώσεις και θορυβικές συνιστώσες ήδη περιεχόμενες στο αποθηκευμένο σήμα...
Μπορεί να είμαι ανοικτός στο να ισχύει οποιοδήποτε ενδεχόμενο πάνω στην ανωτερότητα των αβανταδόρικων παρελκομένων,πλην όμως θα πρέπει να συνοδεύεται αυτό από πειστικές - και όχι...πιεστικές - εξηγήσεις.
Η δε έννοια ανταλλαγής απόψεων σ'ένα forum προβλέπει γενικώς την ευχέρεια για τον εκάστοτε συμμετέχοντα να λαμβάνει στοιχεία από την επιχειρηματολογία άλλου συμμετέχοντος,αναπτύσσοντας περαιτέρω όσα θα έκρινε ο ίδιος ενδιαφέροντα.Σε τέτοια περίπτωση θα υφίσταται μια αλυσίδα μετάδοσης ιδεών όπου ο εκάστοτε επόμενος κρίκος θα μπορούσε με κατάλληλη διανοητική επεξεργασία να βελτιώνει...σηματοθορυβικούς λόγους και παραμορφώσεις.
Last edited: