- Reaction score
- 3.496
Να πας καιAmsterdam Σεπτέμβριος, βοηθάει στην επιλογή καλωδίων για το χειμώνα.
Madurodam
εάν είσαι ακόμα εκεί .... αξίζει!
Να πας καιAmsterdam Σεπτέμβριος, βοηθάει στην επιλογή καλωδίων για το χειμώνα.
Κι αν κανένα δεν φούσκωσε αρκετά τό διορθώνουμε με ντιεσπί.Έχω αυτη τη στιγμή στο σπίτι τρία διαφορετικά Ρεβανί Βεροίας, και βρίσκω τις διαφορές.
Μετρήσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμες.
To "πεσμένο" Ρεβανί φουσκώνει μόνο με παγωτό.Κι αν κανένα δεν φούσκωσε αρκετά τό διορθώνουμε με ντιεσπί.
ΓλυκόμετραΈχω αυτη τη στιγμή στο σπίτι τρία διαφορετικά Ρεβανί Βεροίας, και βρίσκω τις διαφορές.
Μετρήσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμες.
Παντως στην αλλη ταινια "ο Παικτης" ο Τιμ Ρομπινς ειχε να ασχοληθει
καθε μερα με απιθανους τυπους και σεναρια...
Τουλαχιστον απ'αυτο απεκομιζε καποια κερδη.
Έχω αυτη τη στιγμή στο σπίτι τρία διαφορετικά Ρεβανί Βεροίας, και βρίσκω τις διαφορές.
Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για έναν οπαδό του...Τρας-μέταλ.@Bhutia
Τελείωσα με την έρευνα μου για την Λιζ Τράς.
... Εγω πούλησα χθές τον λαμπάτο μου σε ένα κορόιδο και αγόρασα Τ@πινγκ. Μου πέσανε τα σαγόνια, ουάου. Θέλω να ευχαριστήσω το σάιτ για τις συμβουλές του, κυριολεκτικά με έσωσε απο δεκαετίες πλάνης. It is as if a window was lifted, i can't go back to the f@cking noisy lampatos μακίνα. Μην ψαρώνεις για το choke που λέει ο Bhutia , είναι ο καλύτερος τρόπος filtering.
Με τη σήμανση analogue υπονοείται γενικώς ότι δεν θα έχει τιμή εμπέδησης ενδεδειγμένη για ψηφιακές SPDIF διασυνδέσεις...Αφού είναι ENGINEERED FOR ANALOG AUDIO. Όχι για τίποτα ψωροντίτζιταλ. Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε δηλαδή...
Δεν εστίαζα καν στο συγκεκριμένο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά του,άμα φορά XLR τότε το αντίστοιχο για AES/EBU πρωτόκολλο.Τι spdif μας λες ? αφού είναι star quad με xlr βύσματα.
Το spdif θέλει το φτηνιάρικο το απαγορευμένο το rca.
Αν είχε; Δεν θα έκανε για analog σήμα;Με τη σήμανση analogue υπονοείται γενικώς ότι δεν θα έχει τιμή εμπέδησης ενδεδειγμένη για ψηφιακές SPDIF διασυνδέσεις...
Πως την λένε εκείνη την φτηνή OPA που βάζουν στα dac για την έξοδο SPDF, που σκοτώνει τα δυναμικά ? Αυτή και εαν δεν λύνει τα προηγηθέντα των αναφερομένων προβλήματα της εμπέδησης.εμπέδησης ενδεδειγμένη για ψηφιακές SPDIF
Θα έκανε και σε αυτό ακριβώς το γεγονός έγκειται η παραπλανητική κατά τη δική μου άποψη τακτική που ακολουθείται,δηλαδή όσα δεν κάνουν για digital διασύνδεση ν'αναγορεύονται σε analog εν είδει τίτλου τιμής...Αν είχε; Δεν θα έκανε για analog σήμα;
Να προσέχω σε καλωδιοπομπές; Από δω πάν και οι άλλοι...Τιιι ? δεν πρόσεχες ?
Κόβεσαι !
Ανιχνεύθηκε πάλι κάποιο αμαρτωλό OPA (τελεστικός ενισχυτής) στη διαδρομή σήματος... Βλέπε,άκου...σώOPA.Πως την λένε εκείνη την φτηνή OPA που βάζουν στα dac για την έξοδο SPDF, που σκοτώνει τα δυναμικά ? Αυτή και εαν δεν λύνει τα προηγηθέντα των αναφερομένων προβλήματα της εμπέδησης.
Δεν ακούω θρας μέταλ βρε συ χα χα πλάκα κάνω. (Τράς μέταλ χα χα).
Σκοτώνονται τα δυναμικά στο ψηφιακό πεδίο; Πριν καν γίνουν δυναμικά, πριν καν μάθουν ότι θα γίνουν δυναμικά; Δηλαδή τι γίνεται; Κρύβονται τα "1" πίσω από τα "0" και ντρέπονται να βγουν; Περδικλώνονται τα "0" στα πόδια των "1" και χάνουν το τραίνο;Πως την λένε εκείνη την φτηνή OPA που βάζουν στα dac για την έξοδο SPDF, που σκοτώνει τα δυναμικά ?