- Reaction score
- 19.609
Πω πω τώρα το διάβασα (συνειδητοποίησα) αυτό. Και εγω στάθηκα στο άλλο χα χα και όχι σε αυτήν την βόμβα.αφού τα ίδια έργα μπορεί να διακρίνονται από διαφοροποίηση στον συνειδησιακό αντίκτυπο
Επειδή αυτό μου μυρίζει για δήλωση μεγάλης ιεροσυλίας (no joke) , διευκρίνησε σε παρακαλώ , τι μπορεί να εννοείς και το αναφέρεις ? Επειδή δηλαδη τα έργα διαφέρουν σε αυτό, δεν πρέπει να εντάξουμε σαν δείκτη επιλογής μας συστήματα που το αναδεικνύουν ή δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση βάση αυτού ? (Να διαλέξουμε μηχάνημα ΟΚ ναι δεν πρέπει, στο είπα παραπάνω, ούτε η συναισθηματική μνήμη είναι τόσο καλή, γαιτί δεν το θμόμαστε, αλλά για να συγκρίνουμε το δικό μας με κάποιου άλλου είναι μια χαρά αρκετό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δείκτης εαν η συγκριση είναι άμεση , δίπλα δίπλα στον ίδιο χρονική στιγμή της συγκρισης -ακρόασης.
Αυτό που είπα και τώρα και σε παραπάνω πόστ μου για το θέμα - ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί- είναι για να το θυμόμαστε απο την παρουσία μας σε ένα live event (έστω και για πάρτη μας μόνο παιγμένο, στο σαλόνι μας) ή στην ηχογράφηση. Τόσο μεγάλο life span, ε , εντάξει δεν έχει, η συναισθηματική μνήμη.
Last edited: