Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.108
.... πιαστο απο δεκσια προς τα αριστερα .... :boast:
ποτε δεν ειχα εμπνευση ή εφεση προς το φαγητο... δε με βαραινει πολυ το σουσι, και το προτιμω :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.279
Επειδή περιορίζομαι μαναχά σε 2-3 ενότητες και δεν έχω λάβει γνώση, θα ήθελες να με πεις που κατέληξε
Που να στα λέω τώρα.... γράψε κάτι κακό για την Κίνα και θα δεις

Reaction score
6.405
Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο @Prince και είδαμε το αποτέλεσμα
Εφόσον δεν με γνωρίζεις, είναι αρκούντως προσβλητικό να κάνεις ανυπόστατες υποθέσεις και μάλιστα εν είδει "αστείου".
Η γνώση μου για την Κίνα (και όχι μόνον) ξεκίνησε, αναπτύχθηκε και στηρίζεται στο ότι έζησα και εργάστηκα εκεί για αρκετά έτη αλλά και από τις αρκετές επισκέψεις μου στην εν λόγω χώρα και στην ευρύτερη περιοχή.
Μια και μιλάτε για φαγητό, δεν είμαι fan της Κινεζικής κουζίνας, καίτοι έχει μία τεράστια ποικιλία διαφορετικών πιάτων (λόγω της ποικιλόμορφης κουζίνας των διαφόρων περιοχών και πόλεων της χώρας) που μπορούν να ικανοποιήσουν, τουλάχιστον μερικά από αυτά, και τους πλέον "δυτικούς" σε γούστα καλοφαγάδες.
Μεγάλωσα με τη μεσογειακή (όχι αποκλειστικά την ελληνική) κουζίνα και αυτή αποτελεί τη βάση της διατροφής μου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Εφόσον δεν με γνωρίζεις, είναι αρκούντως προσβλητικό να κάνεις ανυπόστατες υποθέσεις και μάλιστα εν είδει "αστείου".
Βλέπω ότι δεν είσαι νέος, τσιμπάς όμως.
Αυτό είναι κακό κατά τη γνώμη μου εδώ μέσα...
Εμένα που με βλέπς ξέρς τι με έχουν πει και τι με έχουν σούρει για τις μπάμιες μου???
Ας είναι όμως, δεν πράζει, όλους τους αγαπώ, από μακριά όμως :lolsign:

Reaction score
6.405
Κατά που πέφτει η Κίνα αρέ?
Ψάξε μεταξύ 18ου έως 54ου παράλληλου και από 73ου εώς και 135ου μεσημβρινού.
Βλέπω ότι δεν είσαι νέος, τσιμπάς όμως.
Αυτό είναι κακό κατά τη γνώμη μου εδώ μέσα...
Εμένα που με βλέπς ξέρς τι με έχουν πει και τι με έχουν σούρει για τις μπάμιες μου???
Ας είναι όμως, δεν πράζει, όλους τους αγαπώ, από μακριά όμως :lolsign:
Γενικώς αποφεύγω τα "τσιμπήματα" κάθε είδους. Εάν και εφόσον υπάρξουν, απαντώ κατά περίπτωση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ