Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.354
Τέο τι γεύση έχουν οι ψαροκροκετες?
Θυμίζουν ψάρι γιά ντίπ?
Είχα δοκιμάσει πολύ παλιά κοτοκροκετες και δεν είχαν ντίπ γεύση, σαν να μασούσα πίτουρα ήταν

- θυμίζουν απροσδιόριστα κάτι σε τρόφημο , προχώρα άφοβα μιάς και δεν τρώς ψάρια

- Σωκράτης

melina

Cargo 200
Reaction score
42.945
Γιατί μόνο δύο, κάνεις δίαιτα;:p
Lunch break στη δουλειά, να με κρατήσει μέχρι να φτάσω σπίτι να φάω γιουβαρλάκια. Σε καμία ώρα δλδ. 😎
- γύρος κοτόπουλου να υποθέσω
Το ένα ναι. Το άλλο ενώ είπα χοιρινό και περίμενα να είναι και αυτό με γύρο το έφερε με χοιρινό σουβλάκι (καλαμάκι για εμάς). Επειδη του είπα χωρίς τζατζικοκρεμμυδα, λόγω δουλειάς, συμφωνήσαμε να βάλει σώς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Το έχουνε παραξηλώσει πλέον.
Το κάνουν όλοι και παντού.
Αδεια πιτόγυρα , μικρότερες συσκευασίες στα πάντα όλα , και ίδιες τιμές.
Θυμάσαι τι τελευταία φορά που τα πλήρωσα Χρύσα δγιό σουβλάκια?
Δεν έχω ξανά πάρει από τότε, δηλώνω αρνητής, αυτοί θα χάσουν!
Ασε που ο συγκεκριμένος ενώ τα παραγγέλνω πάντα χωρίς πατάτες με έβαζε φουλ πατάτα, τη έχουν δει κουβαρδάδες με τις άθλιες πλαστικές πατάτες, ούτε η Μοργκούλα (σκλί) δεν τις τρώει να φανταστείς...

melina

Cargo 200
Reaction score
42.945
γιατί τόσο μικρά και άδεια;
Ξεγελάει νομίζω ο φακός (του καλλιτέχνη :roflmao: ).
Τυπικά σε μέγεθος θα τα έλεγα, ούτε παραφορτωμένα αλλά ούτε και τσίπικα όπως είναι τα δήθεν πολύ κλασσικά στην Αθήνα στη Βόλβη, στον Κώστα και αλλού.
Και τα λέω αυτά ενώ μεγάλωσα (μεταεφηβικά) με τα πιτόγυρα του Ηρακλείου (Κρήτης) που είναι υπερπαραγωγή! Μπροστά σε εκείνα τούτα δω είναι ντέμο.

Οι τιμές έχουν ανέβει, ίσως βάζουν και λιγότερο δεν ξέρω. Της γειτονιάς μου παραμένουν ίδια αλλά πιο ακριβά. Το κόστος όμως έχει ξεφύγει, πολύ, πάρα πολύ. Οταν μιλάω με φίλο μου σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι και δεν μπορώ να φάω :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ