- Reaction score
- 35.676
Θα στο λεγα κι εγώ αλλά λυπάμαι το σκόρδο και την πιπεριά που θα πάνε χαμένα.Τις έσιαξα με καυτερή πιπεριά και μπόλικο σκόρδο, άλλα κόλπα λέμε!!
Πρώτη φορά τις μαγειρεύω με αυτό το τρόπο, με το πρότεινε ένας γνωστός λάτρεις της μ-πάμιας και αυτός, ήμαστε πολλοί, αλλά σκορπιοί View attachment 263257
Έχω τη εντύπωση σε άτομα που μισούν τις μ+πάμιες σαν και εσένα ότι άμα τις δοκιμάσεις με αυτή τη τεχνική θα τις λατρεψειςΘα στο λεγα κι εγώ αλλά λυπάμαι το σκόρδο και την πιπεριά που θα πάνε χαμένα.
Χρήστο μου, πριν φτάσω να συζητήσω για τις μπάμιες, φαντάσου ότι δεν μου αρέσει οποιοδήποτε μαγειρευτό φαγητό. Ό,τι δηλαδή ψήνεται σε κατσαρόλα κι έχει ζουμί. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Με πιάνει αναγούλα.Έχω τη εντύπωση σε άτομα που μισούν τις μ+πάμιες σαν και εσένα ότι άμα τις δοκιμάσεις με αυτή τη τεχνική θα τις λατρεψεις
Τίς έφαγε ο Αβουγουδούς
Τίποτα καλύτερο από τα δώρα της θάλασσας.Σε τσιγκλάω γιατί με αρέσει να σε πειράζω με τις μ=πάμιες Άλεξ
Σε καταλαβαίνω γιατί το ίδιο θέμα έχω με τα ψάρια όπως έχουμε ξανά πει.
Ας πούμε, στο ίδιο δίλημμα ανάμεσα από ψάρια ή όστρακα θα διάλεγα τα λιγότερο σιχαμένα, τα ψάρια.
Τίποτα χειρότερο από τα δώρα της θάλασσας που τη γ@μ@ν τα ψάριαΤίποτα καλύτερο από τα δώρα της θάλασσας.