Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
2.309
Απ'τις καλοκαιρινές διακοπές. Τίμιες, λίγο παραπάνω ιταλικές για τα γούστα μου. Επίσης δεν ξέρω ποιος θεώρησε καλή ιδέα να μπει η σάλτσα πάνω από το καλτσονε αντί για μέσα (είναι λες και την ξέχασαν και την πρόσθεσαν μετά) αλλά δε μας άρεσε

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Τις έσιαξα με καυτερή πιπεριά και μπόλικο σκόρδο, άλλα κόλπα λέμε!!
Πρώτη φορά τις μαγειρεύω με αυτό το τρόπο, με το πρότεινε ένας γνωστός λάτρεις της μ-πάμιας και αυτός, ήμαστε πολλοί, αλλά σκορπιοί :)
IMG_20220912_151819.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.152
Τις έσιαξα με καυτερή πιπεριά και μπόλικο σκόρδο, άλλα κόλπα λέμε!!
Πρώτη φορά τις μαγειρεύω με αυτό το τρόπο, με το πρότεινε ένας γνωστός λάτρεις της μ-πάμιας και αυτός, ήμαστε πολλοί, αλλά σκορπιοί :) View attachment 263257
Θα στο λεγα κι εγώ αλλά λυπάμαι το σκόρδο και την πιπεριά που θα πάνε χαμένα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Θα στο λεγα κι εγώ αλλά λυπάμαι το σκόρδο και την πιπεριά που θα πάνε χαμένα.
Έχω τη εντύπωση σε άτομα που μισούν τις μ+πάμιες σαν και εσένα ότι άμα τις δοκιμάσεις με αυτή τη τεχνική θα τις λατρεψεις

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.152
Έχω τη εντύπωση σε άτομα που μισούν τις μ+πάμιες σαν και εσένα ότι άμα τις δοκιμάσεις με αυτή τη τεχνική θα τις λατρεψεις
Χρήστο μου, πριν φτάσω να συζητήσω για τις μπάμιες, φαντάσου ότι δεν μου αρέσει οποιοδήποτε μαγειρευτό φαγητό. Ό,τι δηλαδή ψήνεται σε κατσαρόλα κι έχει ζουμί. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Με πιάνει αναγούλα.

Για να καταλάβεις ότι κυρίως σε πειράζω, αν έπρεπε με το ζόρι να διαλέξω μεταξύ μπαμιών και π.χ. κοκκινιστού κοτόπουλου (μπλιαχ), θα προτιμούσα τις πρώτες χωρίς δεύτερη σκέψη. 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Σε τσιγκλάω γιατί με αρέσει να σε πειράζω με τις μ=πάμιες Άλεξ :biggrin:
Σε καταλαβαίνω γιατί το ίδιο θέμα έχω με τα ψάρια όπως έχουμε ξανά πει.
Ας πούμε, στο ίδιο δίλημμα ανάμεσα από ψάρια ή όστρακα θα διάλεγα τα λιγότερο σιχαμένα, τα ψάρια.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.254
Τίς έφαγε ο Αβουγουδούς :lolsign:

Σε τσιγκλάω γιατί με αρέσει να σε πειράζω με τις μ=πάμιες Άλεξ :biggrin:
Σε καταλαβαίνω γιατί το ίδιο θέμα έχω με τα ψάρια όπως έχουμε ξανά πει.
Ας πούμε, στο ίδιο δίλημμα ανάμεσα από ψάρια ή όστρακα θα διάλεγα τα λιγότερο σιχαμένα, τα ψάρια.
Τίποτα καλύτερο από τα δώρα της θάλασσας.

Reaction score
29.013
Με το ζόρι τα ετοίμασα:unsure: ψαροκροκέτες μπακαλιάρου και πουρές με κασέρι τρικαλινό.Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι ευγενική χορηγία της αδερφής μου.
P_20220909_145455.jpg
P_20220912_144618.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Τέο τι γεύση έχουν οι ψαροκροκετες?
Θυμίζουν ψάρι γιά ντίπ?
Είχα δοκιμάσει πολύ παλιά κοτοκροκετες και δεν είχαν ντίπ γεύση, σαν να μασούσα πίτουρα ήταν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ