- Reaction score
- 2.324
Πήγα Χαλκίδα με στόχο το όριο χρόνου που δίνει την πρόκριση για Σπαρτακιάδα (αποφασίσαμε να το κάνουμε σαν ομάδα φέτο) και μόνο αυτό. Απροπόνητος τελείως σχεδόν όλο το καλοκαίρι και με ελάχιστα χιλ στο ποδήλατο. Και οι στραβές ξεκίνησαν με το καλημέρα:Να σαι καλά βρε με έκανες και γέλασα...
Η άποψη που σχημάτισα στον αγώνα αυτόν κάπου μετά το 25χιλ ήταν: Σάκη, τώρα την γ@μησες... (απ το γνωστό ανέκδοτο)
Θα αναλυθώ αργότερα επ αυτού...
Μπερδεύομαι και παιρνω κατά λαθος τα mtb παπούτσια κάτι εισαγωγικά σιμανο με spd σχαράκια. 15 λεπτά πριν την εκκίνηση έψαχνα 2α παπούτσια 43 νούμερο με σχαράκια spd sl ή πετάλια mtb δανεικά.... τελικά ένα παιδί Χαλκιδαίος εστειλε την κοπέλα του σπίτι να φέρει πετάλια spd βρήκα και κλειδί να τα βιδώσω και καταφέρνω να είμαι εκκίνηση στο παρά 1 με το σετάπ αυτό. Να πω οτι για κακή μου τύχη τα πετάλ συν τοις άλλοις είχαν και τον μακρύ άξονα....
Κατά τα λοιπά έβγαλα 110χιλ με 37-38 βαθμούς κελσίου με 2 παγούρια νερό και 1 ηλεκτρολύτη, στις υδροδοσίες τους είχαν τελειώσει τα νερά, αναγκάστηκα και ξεκαβάλησα στην μια και μοναδική βρύση που βρήκα για να γεμίσω παγούρι ενώ στα τελευταία 20χιλ την εβγαλα χωρίς σταγόνα νερό + την ανάβαση της Ριτσώνας... τραγικές καταστάσεις που ωστόσο μου έδωσαν ένα καλό μάθημα όσον αφορά την διαχείριση ενός τέτοιου αγώνα σε φαι και ποτό κάνοντας με πιο έμπειρο για την συνέχεια.
Συνολικά ήπια 1 παγούρι high 5 ηλεκτρολύτη + υδατάνθρακα (δεν το είχα μπουστάρει κακώς), 2 νερό, 2 gel, 1 μπάρα και 1 μαγνήσιο. Αυτά έπρεπε να τα εχω x2.
Πάτησα στην αρχή να δω πως είμαι, ήμουν περιέργως καλά αλλά στο 20-25 με χτύπησαν τα παπούτσια, στο ορθοπέταλο είχα θέματα γιατί τα ποδια μου ηταν ανοιχτά οπότε έκοψα και πήγα φυλαγμένα γλυτώνοντας θερμοπληξίες και άλλα πολλά (γίνανε διάφορα πάλι)
Last edited: