- Reaction score
- 58.389
Καλέ μου blue767,τουλάχιστον όσοι έβαλαν γελαστή φατσούλα κατάλαβαν ότι το σαρκαστικό πνεύμα απευθυνόταν όχι στον thva αλλά προς το σχόλιο του Dalipis, ως περιττό και ιδίως αφού είδαμε πού οδήγησε τη συζήτηση...όντως τα πράγματα είναι πολύ απλά…καθώς με τα παραπάνω λεγόμενα δικαιώνεις τον thva , που έχει έτσι κάθε δικαίωμα να στη «λέει» και να «αντιδρά» έτσι …
( όχι μόνο αυτός)
Από τη δική μου πλευρά σε παροτρύνω να λες δημοσίως οτιδήποτε έχεις για να μην αφηνόταν να σου βαραίνει τη συνείδηση.Παρακαλώ όποια παρεξηγηση να μείνει μεταξύ των "παρεξηγημένων". Δεν χρειάζεται κανένας τους βοήθεια ή μή.
Το πρόβλημα μου εξάλλου δεν είναι ο Bhutia. O Bhutia για εμένα είναι απλώς μια ακόμη χαμένη προσδοκία για την οποία φτάιω μόνο εγω και όχι αυτός. Κια αποχωρώ γιατί έτσι θέλω να μείνει. Δεν θα ήθελα να κλιμακωθεί κάτι. No open for further replies. Εαν κάποιος απο τους δυό μας έχει κάτι επιπρπόσθετο να πει ας το κάνει με p.m. Διατίθεμαι να του αφήσω το δικαίωμα και προνόμιο να έχει το οποιοδήποτε τελευταίο δημόσιο post on the matter που επιθυμεί καθώς η κριτική μου είναι χωρίς να παραθέσω αντίλογο με επιχειρήματα στα γραφόμενα του καθώς θα έβγαινε το μεγαλύτερο σεντόνι που έχετε δει, που δεν έχω και χρόνο ή διάθεση να γράψω. χα χα
Πάω για ύπνο, είμαι και γέρος άνθρωπος, μην πάθω και τίποτε. χα χα.