Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
1.249
πες καμμια καφριλα @daharis666 🐒

(με αφορμη αυτο, επιπροσθετως να πω) ... η μουσικη διαπαιδαγωγηση ειναι συνυφασμενη και με την κοινωνικη μορφωση. Εξεταζοντας μονο το μουσικο δεντρο (χωρις να μοιωνω τη σημαντικοτητα του)... χανουμε το (κοινωνικο)δασος.
-> ο σκοπος των προγονων που λανθανει , εγκειται προς την εμπνευση των επομενων.(οπως εχω αναφερει στο παρελθον).
Η γλώσσα, η μουσική, το τραγούδι και ο χορός είναι οι βάσεις της μάθησης και της επικοινωνίας.
Για ν' αντιληφθείς την αξία τους, αρκεί να δεις την κατάταξή τους στον κατάλογο των προτεραιοτήτων μέσα στα αναλυτικά σχολικά προγράμματα.
Όσο χαμηλότερη η διαβάθμιση, τόσο σημαντικότερα για την παιδεία. ;)
Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω καί ὁ νοῶν νοήτω!

Reaction score
6.471
Άλλο είναι το ερώτημα. Όλα αυτά τα περιγραφόμενα πώς κρίνονται? Να το πω απλοϊκά. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα τού πω? Κι αν μού ζητήσει τεκμηρίωση?
Δεν μου είναι πλήρως αντιληπτή η απορία σου. Ποιος χρειάζεται να κρίνει τι και γιατί?
Αναπτυξέ μου κάπως περισσότερο το ζητούμενο...στην προκειμένη περίπτωση.

Reaction score
19.514
Όσες φορές έχω μπει σε πειρασμό ν'απαντούσα με σφοδρότητα επιχειρημάτων υπό το σκεπτικό πως οποιαδήποτε ήπια αντίδραση θα μπορούσε να εκλαμβάνεται ως αδυναμία , συνειδητοποιώ ακολούθως ότι κάθε δράση τελούμενη υπό το κράτος του να μη φαινόμασταν αδύναμοι συνιστά ακόμα μεγαλύτερη...αδυναμία.

Σταθερά like δια.. την παροχή πειρασμού. :wink:
Δεν ήταν αυτά τα κινητρά μου και ούτε αυτή η ψυχολογία μου παρόλο που μπορεί να φαίνεται έστι λόγω του τι προηγήθηκε. Αυτά είναι αρχικά στάδια ψυχολογίας και μπορεί να ισχύουν για εσένα και να κάνεις προβολή. Εγω τα ελέγχω απο πολύ μικρός. Εμένα άλλο είναι το πρόβλημα μου και το γνωρίζω. ¨Ετσι τα διαστρεβλώνεις εσυ και τα έχεις ερμηνεύσει λάθος στο μυαλό σου. Λογική η προπάθεια δαιμονοποίησης για να μπορέσεις να παραμείνεις στην ίδια λογική που σε έχει φροντίσει και την έχεις φροντίσει και ποτίσει καθημερινά. Όλοι το κάνουμε , δεν είναι θέμα. (¨Ασε που και για εσένα ισχύει μια τέτοια αντιδραση σαν αυτό το πόστ που επέλεξες να κάνεις, για να μην αναδειχθεί η δική σου αδυναμία, στους πιστούς σου χα χα. εξαλλου έγω δεν έχω πιστούς και ούτε θέλω αλλιώς θα έγραφα αλλά και αλλιώς ;)). Κάτι ψευτοψυχολογίες σαν τις δικές σου και άλλων με κάτι γνωμικά και παροιμίες, είναι για πρόγευμα. Πιάνουν σε τίποτε "αθώες" δήθεν ψυχές, όχι έμπειιρους ανθρώπους. Εξάλλου φαίνεται και απο όλα τι βρήκες να σχολιάσεις.

Οπότε , καταλήγουμε, εγω δεν μπορώ να συνεισφέρω σε τίποτε, οι αποφάσεις σου είναι ειλημμένες και μην μου ξαναζητήσεις να εκφράσω την γνώμη μου ελεύθερα για τα λεγόμενα σου στο μέλλον γιατί η προσκλησή σου είναι υποκριτκή. Στην ουσία δεν θες αυτό. Αλλο θες και ψάχνεις. Επιβεβαίωση. Πάρτην απο τους δήθεν "φίλους" σου και θα ξυπνήσεις μια ωραία πρωία και θα θυμηθείς τον γερο thva ότι ο ένας πήρε τον άλλο μαζί στον γκρεμό μαζί του. Έτσι λένε οι γέροι για πολλά και καλά μας λέγανε. Για το θέμα του ¨πειρασμού" που μόνο για αυτό με χρειάζεσαι και θές τις παρεμβάσεις μου (κάτι σαν έτσι ρε παιδί μου να έχεις να παίζεις) εγω δεν έχω , ούτε θέλω τέτοιον ρόλο να διεκδικήσω. Ωραίο και αυτό, πονηρά επενδενδυμένη προσβολή και ρόλο που έχεις επιφυλάξει στο μυαλό σου , για τον ρόλο μου. χα χα. Τι νομίζεις, δεν πιάνουμε τα νοήματα της αυτού μεγαλειότητας χα χα ? Απλώς δεν ασχολούμαστε με αυτα τα εξυπναδιστικά και ελιτιστικά που αυτά και εαν δε δείχνουν ¨αμυνα" και ελιτισμός. χα χα. Επίσης προπόνηση και σάκος του μπόξ για να αναπτύξεις τις ψυχολογιές σου ικανότητες , πάλι δεν διεκδικώ τέτοιο ρόλο ... ιδίως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά και δεν έχω πειστεί ότι είναι ικανοί να το χρησιμοποιήσουν για καλό. (δικό τους ή και των άλλων.) Δεν πρέπει να δίνεις τέτοια δυναμη και εκπαιδευση ανθρώπων που δεν ξέρεις με τι σκοπούς θα την χειριστούν στο μέλος. Και για αυτό σου είπα ηρωική έξοδο θα κάνω .... όχι αυτή που κατανοήσες εσυ και όλοι ...αλλά ηρωική έξοδο απο την πίστη σε ανθ΄ρωπους εδω μέσα που επίτηδες τους δίνω δύναμη πάνω μου για να φάινονται οι αδυναμίες τους. χα χα

Α, και που είσαι .... και φιλοσοφικά είσαι λάθος .... πέρα απο ψυχολογικά.... καθώς η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην αδυναμία. Εγω βέβαια το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο και την παραδέχομαι για τον ευατό μου κάθε μέρα. Αμα θεωρείς ότι το κάνεις και εσυ, όλα καλά. Μακάρι. Εχω μια εντύπωση ότι κρύβεις πολυ καλά το γεγονός ότι δεν την κάνεις τη δουλειά, όσο σωστά νομίζεις.

Η καθυστέρηση λόγω προβληματων ιντερνετ, αλλιώς γράφτηκε σαν νεράκι. Μη νομίζεις κιόλας ότι παιδεύομαι και ζορίζομαι και πολύ χα χα.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
Η γλώσσα, η μουσική, το τραγούδι και ο χορός είναι οι βάσεις της μάθησης και της
μάλλον δεν κυκλοφορείτε βράδυ....κ τα λέτε αυτά

όλα τα μπουζούκια γεμάτα και τα κουρτσούδια πάνω στα τραπέζα για χορο...κ όλα αυτά χωρίς ίχνος βοήθειας από το εκπαιδευτικό σύστημα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.400
.. α μπραβο, και τους ενοχλει η ενοχλητικη (τ)ραπ.... 🐒
-
η βαση ειναι το οικιακο-οικογενειακο περιβαλλον, πριν -αλλα και κατα τη διαρκεια - του εκπαιδευτικου(σχολικου).
~children use their fingers instead of words~

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
πες καμμια καφριλα @daharis666 🐒
όλα τα μπουζούκια γεμάτα και τα κουρτσούδια πάνω στα τραπέζα για χορο...κ όλα αυτά χωρίς ίχνος βοήθειας από το εκπαιδευτικό σύστημα
saint-anthony.jpg

:roflmao:

Reaction score
1.249
όλα τα μπουζούκια γεμάτα και τα κουρτσούδια πάνω στα τραπέζα για χορο
Η εικόνα είναι ζωντανή κι όμορφη!8-)
Θ' ανησυχούσα αν έκαναν chat κι αντάλλασσαν ανορθόγραφα κουτσομπολιά στα greekglish!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.400
... οτι ενεφερα στιχο του spiritual cramp (απο C.Death) βλ. Καλιφορνεζικο νεκροπανκ, ενω ακουω δυτικη ακτη, καναδα (No means no , τι-μπανταρα ! )

Reaction score
4.708
Όσες φορές έχω μπει σε πειρασμό ν'απαντούσα με σφοδρότητα επιχειρημάτων υπό το σκεπτικό πως οποιαδήποτε ήπια αντίδραση θα μπορούσε να εκλαμβάνεται ως αδυναμία , συνειδητοποιώ ακολούθως ότι κάθε δράση τελούμενη υπό το κράτος του να μη φαινόμασταν αδύναμοι συνιστά ακόμα μεγαλύτερη...αδυναμία.

Σταθερά like δια.. την παροχή πειρασμού. :wink:
Βουδιστικό και ωραίο!
Οι απόψεις δεν μπορούν πάντα να συγκλινουν.
Σε κάθε περίπτωση η ειλικρινης και αμεση επικοινωνία με το περιβάλλον μόνο θετικά μπορεί να συνεισφέρει σε μια κάποια ισορροπία..

Βλέπω τα fora,γι'αυτό και επιμένω, ως μια εξέλιξη της αρχαίας αγοράς.
Όποιος έχει τα λογικά επιχειρήματα κερδίζει..
Οι δημαγωγοί βέβαια καραδοκούν...

Reaction score
19.514
Η παλιά υποκουλτούρα η αυθεντική, που είχε και κάτι να προσφέρει , διαπιστώνω μετα λύπης μου ότι έχει καταντήσει mainsteram κουλτούρα και έχει απορροφηθεί πλήρως απο αυτήν. Ως τέτοια έχει χάσει το πλεονέκτημα της και μάλιστα είναι χειρότερη απο άλλες μορφές mainstream τέχνης που τουλάχιστον έχουν μεγάλη ίστορία απο πίσω τους.

Λυπηρό, τζάμπα οι αγώνες :D Είχαν και μια υποκρισία , απο ότι θυμάμαι που τα έζησα και δεν τα διάβασα απο περιοδικά και απο μελλοντικούς "ερμηνευτές" της, κάθε είδους.:D

Reaction score
6.471
Είναι καταρχάς ανώφελο να προβληθούν αντιρρήσεις σε εμπειρίες και αφηγήσεις...Εξίσου περιττό ν'αντιτίθεμαι υπό χιουμοριστικούς όρους σε άτομα που έχουν οριστικοποιήσει τη δική τους γνώμη έχοντας κιόλας μεγαλύτερη ηλικία από τη δική μου.. Δια λογαριασμό των υπολοίπων σημειώνεται ότι η αντίθεση προς τον Prince δεν αφορά σε απόψεις που μπορεί να συμμεριζόμουν και ο ίδιος, αλλά σε μια συγκεκριμένη θεώρηση, δηλαδή ότι η Κλασσική Μουσική δεν συνιστά το ΄΄ άλφα και ωμέγα ΄΄ στη μουσική δημιουργία, κατά τρόπον ώστε πέραν αυτής να μη μπορούσε κάποιος ακροατής να ψυχαγωγείται εξερευνώντας σε βάθος άλλα είδη μουσικής. Η δε ΄΄άφεση΄΄ που επικαλούμαι δεν αφορά σε αμαρτήματα, αλλά στην απαγκίστρωση του ίδιου μας του εαυτού από οποιονδήποτε εγκλωβισμό..

Τα πεπραγμένα ούτως ή άλλως συμφωνούν με το σκεπτικό στις αντιρρήσεις αφού και ο Prince αναρωτιόταν στο ξεκίνημα του νήματος που είχε ανοίξει πάνω στη σημασία της Κλασσικής Μουσικής γιατί ο υποφαινόμενος να μη συνέχιζε επ' αόριστον διάφορες περισπούδαστες αναλύσεις αποκλειστικά σε έργα Κλασσικής .

Οι αντιρρήσεις .. κύκλους κάνουν. Η ανακάλυψη νέων ψυχαγωγικών στοιχείων δεν αφορά τόσο σε όσους θα κληθούν ν' αποδώσουν τα έργα όσο στους τελικούς αποδέκτες, το κοινό. Το οποίο ελπίζω να μην εξετάζεται με ελιτίστικες οπτικές ως προς τις μουσικές του προτιμήσεις, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα σήμαινε διάκριση ανθρώπων ανάλογη κάποιων άλλων που μπορεί να γίνονται στη σύγχρονη εποχή με βάση κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, υγειονομικά, χαϊφαϊντελιστικά κτλ. κριτήρια... :sneaky:
Οι "εμπειρίες και αφηγήσεις" δεν εδόθησαν για οιαδήποτε κριτική αλλά για να καταδείξουν τη σημασία που έχει και η παραμικρή λεπτομέρεια στην Κλασική Μουσική, τουλάχιστον για τον ερμηνευτή και, κατά κάποια συνέπεια, και για τον πραγματικά ενδιαφερόμενο ακροατή.
Η Κλασική Μουσική μπορεί να μην συνιστά το..."άλφα και το ωμέγα" αλλά αποτελεί το "μουσικό αλφάβητο" κάθε πραγματικής μουσικής δημιουργίας. Βέβαια, εάν το κυριάρχο κριτήριο είναι ο (οιοσδήποτε) ακροατής να βρει ψυχαγωγία στην εξερεύνηση (και δη σε βάθος) άλλων ειδών μουσικής...φυσικά και είναι δυνατόν. Η ψυχαγωγία είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση και δεν υπόκειται σε κανόνες και δη μουσικούς. Προσωπικά και εγώ βρίσκω ψυχαγωγικές ατραπούς σε άλλα είδη μουσικής λόγω προσωπικών εμπειριών, παραστάσεων κλπ. Η ακρόαση της Κλασικής Μουσικής αποτελεί, τουλάχιστον για ακροατές φιλόμουσους, μία καθημερινή μύηση, μία μέθεξη όπου η ψυχαγωγία εμπεριέχεται στην καθημερινή μουσική παίδευση πολυσχιδών και πολύμορφων έργων κατά κανόνα μεγάλων συνθετών, ερμηνευμένα με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και εμβρίθεια.
Η ανωτέρω συγκεκριμένη διαδικασία ακρόασης της Κλασικής Μουσικής δεν απαιτεί οιονδήποτε "εγκλωβισμό" και δεν αποτρέπει τον δυνητικό ακροατή από το να ψυχαγωγηθεί και με άλλα είδη μουσικής.
Με την ίδια λογική προσέγγιση, είναι απόλυτα κατανοητό και αποδεκτό, ως προσωπική προσέγγιση, ο κάθε ακροατής να "ανακαλύπτει νέα ψυχαγωγικά στοιχεία" σύμφωνα με τις εμπειρίες, παραστάσεις κλπ. που μπορεί να έχει και, ενδεχομένως, μπορεί να τις "εντοπίσει" σε ένα έργο όπως π.χ. η "Ποιμενική" Συμφωνία του Beethoven.
Οι μουσικές προτιμήσεις αποτελούν επίσης προσωπική υπόθεση του κάθε ακροατή. Εάν η Κλασική Μουσική αποτελεί απλά "μουσική προτίμηση", τότε δεν χρειάζεται, απαραίτητα η ακουστική προσέγγιση ακρίβειας κλπ. Εάν η προτίμηση εξελιχθεί σε πραγματικό ενδιαφέρον, τότε, αργά ή γρήγορα, θα απαιτηθούν οι καλλίτερες δυνατές συνθήκες πιστής ακρόασης και για τη μουσική απόλαυση του Κλασικού έργου...συν τοις άλλοις.

D

Deleted member 50795

Guest
τέτοια ανατροπή στο θέμα, να πω την αλήθεια, δε την περίμενα…από τα σαμπ και τα ενεργά που νόμιζα, να πέσετε στην κλασική :tongue:

Reaction score
19.514
Βουδιστικό και ωραίο!
Οι απόψεις δεν μπορούν πάντα να συγκλινουν.
Σε κάθε περίπτωση η ειλικρινης και αμεση επικοινωνία με το περιβάλλον μόνο θετικά μπορεί να συνεισφέρει σε μια κάποια ισορροπία..

Βλέπω τα fora,γι'αυτό και επιμένω, ως μια εξέλιξη της αρχαίας αγοράς.
Όποιος έχει τα λογικά επιχειρήματα κερδίζει..
Οι δημαγωγοί βέβαια καραδοκούν...
Ο Βουδισμός έχει κάποια καλά (που στο κάτω κάτω έχουν ενσωματωθεί στις άλλες θρησκείες αλλά όχι με την μορφή του δυισμού). είναι ένα στάδιο πίσω φιλοσοφικά, ιδίως εαν χρησιμοποιείται απο ανθρώπους σαν "δικαιολογία" να βάλουν στο ντουλάπι αλλά φιλοσοφικά και υπαρξιακά προβλήματα που έχουν γεννηθεί στις συγχρονες κοινωνίες).

Είναι για την Μαντόνα καλός, ζωή χωρίς ενοχές. Είναι μια εναλλακτική απο τα παλιά που ήρθε να μας συντροφεύσει λόγω της κατάρρευσης της θρησκείας, παρεξηγημένος και λάθος μεταφερόμενος και προσαρμοσμένος επικίνδυνα κιόλας στην Δυτική κοινωνία. Είναι μια light εκδοχή.

Εντάξει υπάρχουν και πολύ χειρότερα. ;):)

Reaction score
6.471
τροφη για σκεψη αποτελει η ψυχολογια του ηχου που αποτελει βασικο εργαλειο στις διαφημισεις και τον κινηματογραφικο ηχο.
ας δουμε για παραδειγμα την συνδεση μεταξυ συναισθηματων και μουσικων μοτιβων.
Χαρα και λυπη αποτυπωνονται διαφορετικα
Χαρα:
pitch -υψηλο , ποικιλια/παραλλαγη στην μελωδια -δυνατη, τεμπο - γρηγορο, ενταση ηχου - υψηλη, ρυθμος - ανομοιομορφος, ηχοχρωμα - αρκετα overtones, pitch progression - μετριοπαθες, αρχικα πανω και κατοπιν κατω
Λυπη αντιστοιχα: χαμηλο, περιορισμενη, αργο, χαμηλη, ομοιομορφος, λιγοτερα overtones, προς τα κατω.

επομενως η συνθεση μπορει να δημιουργησει διαφορα συναισθηματα στους ανθρωπους χωρις να απαιτειται καποιου ειδους ειδικη γνωση απο τον ακροατη και μπορει να επιτευχθει και περαν της κλασσικης μουσικης.
Στον απέραντο πλούτο της Κλασικής Μουσικής υπάρχουν έργα όπου αργά tempi, χαμηλά dynamics αλλά με πλούσια ενορχήστρωση μπορούν να εκφράσουν διάφορες εκφάνσεις της χαράς (π.χ. Clair de lune & En Bateau του Debusssy) και γρήγοροι, διαβολεμένοι ρυθμοί, ένταση στον ήχο κλπ. να εκφράζουν το φόβο, τη θλίψη και άλλα συναφή αισθήματα (π.χ. Η Νύχτα στο Φαλακρό Βουνό του Mussorgsky, η κίνηση της "θύελλας" από την "Ποιμενική" του Beethoven).
Τούτων λεχθέντων, όντως η (οιαδήποτε) σύνθεση μπορεί να δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα στον (όποιον) ακροατή χώρις να απαιτείται από αυτόν να κατανοήσει οιοδήποτε μουσικό χαρακτηριστικό του έργου και αφορά οιοδήποτε είδος μουσικής.
συμπληρωματικα να αναφερθουν και τα εξης. Ολα εχουν αντληθει απο το αφιερωμα του περιοδικου Sound&Recording στον κινηματογραφικο ηχο.

Η δυναμη της Μελωδιας.
Η δυναμη αρχετυπων μελωδιων μπορει να φανει αρκετα ξεκαθαρα στην γνωστη κινηματογραφικη μουσικη του εργου Rocky (Gonna Fly now). Το τραγουδι εχει τον τυπικο χαρακτηρα ενος υμνου ενος μουσικου εγκωμιου.

το σιγουρο ειναι οτι η μουσικη <<απευθυνεται>> σε αρχετυπες περιοχες της σκεψης που βρισκονται βαθυτερα. Οι ερευνες πανω στα ονειρα δειχνουν οτι η συνταξη /συντακτικη ονειρων και μουσικων κομματιων συχνα ομοιαζει παρα πολυ. συναγεται επομενως το συμπερασμα οτι η μουσικη καθρεφτιζει το ασυνειδητο. Εαν θελει κανεις να κατευθυνει τα συναισθηματα του ακροατη πρεπει να φτασει σε αυτο το επιπεδο. Ο Wagner ηταν απο τους πρωτους συνθετες που προεξοφλησε και εθεσε σε εφαρμογη φρουδικες διαπιστωσεις.
Στο εργο Tristan und Isolde ενω οι <<τραγουδιστες>> εστιαζουν στα δρωμενα, η αρχηστρα απεναντιας καθρεφτιζει το ασυνειδητο. Δεν μελοποιει εικονες και δρωμενα αλλα την σημασια αυτων.
H περίπτωση του "Τριστάνου" του Richard Wagner αποτελεί ένα από τα πλεόν κορυφαία αλλά και πιο δύσκολα να κατανοηθούν σε βάθος έργα της Κλασικής Μουσικής. Ειδικά, η ενορχήστρωση αποτελεί ένα από τα...peaks της μουσικής δημιουργίας και, ως εκ τούτου, απαιτείται η πλεόν αναλυτική και αληθοφανής αναπαραγωγή τουλάχιστον του ηχογραφημένου έργου. Η δε σύζευξη της μουσικής με τα εξαιρετικά απαιτητικά φωνητικά δρώμενα των τραγουδιστών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις και της ερμηνείας αλλά και της πιστής αναπαραγωγής.

Last edited:

Reaction score
19.514
Δεν μου είναι πλήρως αντιληπτή η απορία σου. Ποιος χρειάζεται να κρίνει τι και γιατί?
Αναπτυξέ μου κάπως περισσότερο το ζητούμενο...στην προκειμένη περίπτωση.
Pdf , έχεις κυρίε μου, να μας δείξεις ότι την αγαπάς την κλασική και να μας διασφαλίσεις ότι θα την αγαπήσουμε και εμείς ? :D

Βάλε εργασίες που δείχνουν ότι κάνουν καλό στην διάθεση, ευτυχία, γαλήνη, ηρεμία, εγκεφαλική λειτουργία, υγεία, ψυχική ανάπτυξη κλπ . :D

Prince , έχεις δει μια ταινία πο λέγεται Contact με την Τζούντι Φόστερ , που έλεγε "έπρεπε να στείλουν έναν ποιητή" και τον Μακόναχιού να λεει "απέδειξε μου ότι αγαπούσες τον πατέρα σου" ?

Να απο εκεί εμπνέονται τα σενάρια ... απο φιλοσοφικά και υπαρξιακά ερωτήματα και σπάνε τα ταμεία. χα χα

Να γράψουμε βρε εσυ και εμείς κανένα πόπ σενάριο να πλουτίσουμε ? Διψάει ο κόμσος. Σε λάθος δουλειά βρεθήκαμε χα χα
μάλλον δεν κυκλοφορείτε βράδυ....κ τα λέτε αυτά

Μην ρωτήσεις εαν στην Κίνα έχουν σκυλάδικα ή τρώνε τα σκυλιά και πάρει αλλή τροπή το θέμα. Θα σε φάω. χα χα. Ποιό είναι το θέμα της συζήτησης ξέχασα. :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.775
Σου έχω ξαναεπεί "παράτα την τεχνολογία" , την έχεις κατακτήσει. Δώσε σημασία σε άλλα πράγματα.
Μρε thva το μεσιε Μπουτια τον θελουμε να μας αναλυει τα της τεχνολογιας των σεταπιων;)
Τα αλλα θεματα περι τεχνης ειναι τεραστιο θεμα;) δεν εχουμε απαιτηση να αναλυει και αυτα θα τον κουρασουμε τον Ανθρωπο:)

Reaction score
19.514
Μρε thva το μεσιε Μπουτια τον θελουμε να μας αναλυει τα της τεχνολογιας των σεταπιων;)
Τα αλλα θεματα περι τεχνης ειναι τεραστιο θεμα;) δεν εχουμε απαιτηση να αναλυει και αυτα θα τον κουρασουμε τον Ανθρωπο:)
Να μάθει την θέση του σαν μηχανικός χα χα .... κάτω απο εσένα.... να κάνει δήλωση ταπεινότητας . :D :D
Κια κάποιοι άλλοι που έχουν πάρει θάρρος χα χα.
Και όλοι μας κάτω απο τον Βασίλη Καρρά. :D

Φτού την ξαναπάτησα , ξαναεμπλέκομαι χα χα. Τι μου κάνεις και εσυ, με παρέσυρες. Μόνο για να κλέισω το κεφάλαιο .... να μην αφήνω και δουλειές στη μέση. Δεν έχω και καιρό να ασχολούμαι με την Α Β και να μου την πέφτουν και απο πάνω. χα χα
τέτοια ανατροπή στο θέμα, να πω την αλήθεια, δε την περίμενα…από τα σαμπ και τα ενεργά που νόμιζα, να πέσετε στην κλασική :tongue:
Ξεπεσμός :D Τι είναι το Χαι Φαι τι είναι το ζουμί του.:D

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.849
Pdf , έχεις κυρίε μου, να μας δείξεις ότι την αγαπάς την κλασική και να μας διασφαλίσεις ότι θα την αγαπήσουμε και εμείς ? :D

Βάλε εργασίες που δείχνουν ότι κάνουν καλό στην διάθεση, ευτυχία, γαλήνη, ηρεμία, εγκεφαλική λειτουργία, υγεία, ψυχική ανάπτυξη κλπ . :D

Prince , έχεις δει μια ταινία πο λέγεται Contact με την Τζούντι Φόστερ , που έλεγε "έπρεπε να στείλουν έναν ποιητή" και τον Μακόναχιού να λεει "απέδειξε μου ότι αγαπούσες τον πατέρα σου" ?

Να απο εκεί εμπνέονται τα σενάρια ... απο φιλοσοφικά και υπαρξιακά ερωτήματα και σπάνε τα ταμεία. χα χα

Να γράψουμε βρε εσυ και εμείς κανένα πόπ σενάριο να πλουτίσουμε ? Διψάει ο κόμσος. Σε λάθος δουλειά βρεθήκαμε χα χα

Μην ρωτήσεις εαν στην Κίνα έχουν σκυλάδικα ή τρώνε τα σκυλιά και πάρει αλλή τροπή το θέμα. Θα σε φάω. χα χα. Ποιό είναι το θέμα της συζήτησης ξέχασα. :D
Δεν αναφέρομαι στη μουσική, αλλά στην αναπαραγωγή της. Ίσως χρειάζεται να προσέχεις λίγο περισσότερο τις εκφωνήσεις. Στον πρίγκιπα θα απαντήσω αργότερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.040
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr