- Reaction score
- 786
Ειμαι αναφανδον υπερ των ηλεκτρικων οχηματων, παροτι εχω σε καθημερινη κυκλοφορια (και λατρευω) ενα ρετρο Mini Cooper 45 ετων και αγαπω τα κλασσικα αυτοκινητα. Ισως φαινεται παραδοξο, αλλα πιστευω οτι πλεον ειναι καιρος να περασουμε σε πιο τεχνολογικα εξελιγμενες λυσεις αυτοκινησης, οχι για "το περιβαλλον" αλλα γιατι η εμπειρια χρησης θα ειναι βελτιωμενη.
Εχω ομως τον εξης προβληματισμο:
Ποσοι απο εμας ειμαστε ετοιμοι να κυκλοφορησουμε οχηματα με "τρελες" επιταχυνσεις, με απιστευτη ροπη διαθεσιμη απο τις μηδεν στροφες, με χρηση πιθανως μονο του πενταλ γκαζιου εξαιρουμενων των καταστασεων κινδυνου;
Μηπως οταν ακομα και ενα ηλεκτρικο ΙΧ πολης εχει πλεον επιδοσεις συγκρινομενες με sports car (τουλαχιστον μεχρι τα 120 χλμ), θα πρεπει να ξαναμαθουμε να οδηγουμε και (κυριως) να κυκλοφορουμε μεσα στις πολεις;
Εχω ομως τον εξης προβληματισμο:
Ποσοι απο εμας ειμαστε ετοιμοι να κυκλοφορησουμε οχηματα με "τρελες" επιταχυνσεις, με απιστευτη ροπη διαθεσιμη απο τις μηδεν στροφες, με χρηση πιθανως μονο του πενταλ γκαζιου εξαιρουμενων των καταστασεων κινδυνου;
Μηπως οταν ακομα και ενα ηλεκτρικο ΙΧ πολης εχει πλεον επιδοσεις συγκρινομενες με sports car (τουλαχιστον μεχρι τα 120 χλμ), θα πρεπει να ξαναμαθουμε να οδηγουμε και (κυριως) να κυκλοφορουμε μεσα στις πολεις;