head-stef
Headphones
- Reaction score
- 2.221
Δεν είναι εύκολο να δοθεί μια απλή και βέβαιη απάντηση σ' αυτό. Η δική μου εντύπωση είναι ότι "εξαρτάται". Υπάρχουν ολοκληρωμένοι ενισχυτές που έχουν εξαιρετικό στάδιο προενίσχυσης (και πολύ φροντισμένη έξοδο ακουστικών για να το αξιοποιήσει) για να μπορούν να δεχτούν αναβάθμιση οδηγώντας έναν καλύτερο τελικό ενισχυτή. Σε τέτοια περίπτωση η χρήση ενός πολύ οικονομικού ενισχυτή ακουστικών μπορεί να μη φέρει αξιόλογη βελτίωση, ίσως και καθόλου. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν τα αντίθετα. Μόνη λύση είναι η πραγματική δοκιμή/σύγκριση, αφού μιλάμε για εισαγωγικούς ενισχυτές ακουστικών.Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Επειδή ακούω πολύ συχνά με ακουστικά και με ενδιαφέρει το θέμα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τους ενισχυτές ακουστικών. Οι ενισχυτές ακουστικών που αναφέρθηκαν πιο πάνω (ifi, oppo) και γενικότερα αυτοί που είναι της τάξης 100-200 ευρώ, αποτελούν αναβάθμιση σε σχέση με την έξοδο ακουστικών που παρέχουν ενισχυτές της τάξης των 700-1000 ευρώ? Εγώ ακούω από ένα advance aciustic, ή έναν yamaha rn602 ή από ένα cd player marantz. Τα ακουστικά που έχω είναι τα sennheiser hd 380 pro, τα HD 560s για το κινητό,/laptop φορητά τα AKG Y50.
Αξίζει να πάρω κάποιον από τους πιο πάνω ενισχυτές ακουστικών σαν αναβάθμιση η πρέπει να δω σε άλλη κατηγορία?