Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αν ήξερα πως..στην περίπτωση αυτή πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.
Στα settings του core, δες την ip του και την πόρτα που σου δίνει και πέρασε τα στο ρούτερ του ΟΤΕ
Και σε μένα μια χαρά λειτουργεί.Εγώ κατέβασα το app σε iphone και ipad και λειτουργεί και από δίκτυο στο δρόμο και το wifi στο γραφείο, χωρίς να χρειαστεί κάποιο σετάρισμα. Και σήμερα από το NAS στο σπίτι ακούω. Μήπως να γίνει εγκατάσταση ξανά.
Ποιον πάροχο έχετε;Και σε μένα μια χαρά λειτουργεί.
Πάρε τηλέφωνο την cosmote και πες τους πως έχεις κάμερες στο σπίτι και δε δουλεύουν (διότι αν αρχίσεις να λες για το roon δε θα βγάλεις άκρη)Ποιον πάροχο έχετε;
Σε εμένα με cosmote δεν λειτουργεί, Multiple NAT σφάλμα.
Εγώ έχω το Speedport Smart..αν δε βγάλετε άκρη με το τηλέφωνο στην COSMOTE δείτε εδώ:
name βάζουμε roon
protocol επιλέγουμε TCP
lan host ip address βάζουμε την ip του core που τη βρίσκουμε στα settings του roon
lan host port range βάζουμε τα ports που βλέπουμε στην ίδια καρτέλα με την ip του core
Βλέπω πρέπει να έχεις PhD στα δίκτυα για να το στήσεις στην cosmote...
Δεν είμαι στο ΝΑΤ, στο ΕΤΑΑ είμαι, τέως ΤΣΑΥβρε τηλέφωνο πήρες να σε βγάλουν από το ΝΑΤ
Αν εκτός από τη ρύθμιση της COSMOTE, χρειάζεται και port forwarding όπως ειπώθηκε παραπάνω, τότε σίγουρα δεν είναι για το μέσο χρήστη...(Και αυτό πάλι αποδεικνύει πως θέλει PhD στα δίκτυα. Που να το ξέρει ο μέσος χρήστης αυτό?)
Ενεργοποιημένο. Το πρόβλημα είναι με το NAT, το ξέρω από χτες.ενεργοποιειστε το UPNP