- Reaction score
- 79.693
εγώ δεν κατάλαβα τελικά με τι software έγιναν οι ρυθμίσεις στον Ovation2
Από το website μοιάζει σαν παλιότερη έκδοση του κανονικού optimiserεγώ δεν κατάλαβα τελικά με τι software έγιναν οι ρυθμίσεις στον Ovation2
αν έχει το 1/5 της τιμής του τριννοβ....νοτ μπαντ ατ ολλΑπό το website μοιάζει σαν παλιότερη έκδοση του κανονικού optimiser
Μπαντ το βλέπωαν έχει το 1/5 της τιμής του τριννοβ....νοτ μπαντ ατ ολλ
Ζαλίστηκα μόνο που τα διάβασαΜπαντ το βλέπω
Χρειάζεται ακόμα ένας processor που θα κάνει το decoding και το D to A conversion, να στείλει με balanced στον ovation, ο οποίος θα κάνει ξανά A to D conversion, RoomEq με κάποιο software που μοιάζει παλιό και χωρίς 3D remapping, και με αγνωστο μικρόφωνο (δεν λέει κάτι στο manual) και μετά ξανά D to A conversion .....
ΤΟ συγκεκριμένο μηχάνημα δε σχετίζεται με κανένα φορμά, επεξεργάζεται TIME, PHASE, FREQUENCY για οποιοδήποτε σύστημα!Ότι και να κάνεις απο Trinnov μόνο ο Altitude είναι για οικιακά πολυκάναλα. Τα άλλα είναι ή δικάναλα ή επαγγελματικά.
Αυτός που ανέβασες όπως βλέπω πρέπει να μπαίνει ανάμεσα στον επεξεργαστή της Dolby και στου τελικούς ή ενεργά. Έχει μπόλικες εισόδους εξόδους, βγάζει μέχρι 24 ηχεία αλλά max DD 7.1.
σόρρυ είμαι αλλού...View attachment 264350
Αυτό που μας ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο μηχάνημα για οικιακή χρήση είναι τα δύο κόκκινα. Έχει μόνο 8 αναλογικές εισόδους και το DD decoding είναι optional.
Αν δεν πάρουμε μηχάνημα με ενσωματωμένο 7.1 decoding τότε έχουμε ένα οκτακάναλο (in) optimizer το οποίο μπορεί να μας κουμαντάρει 24 ηχεία. Ο οποίος πρέπει να μπει (όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα) μετά από το μηχάνημα που θα του δώσει έτοιμο αποκωδικοποιημένο αναλογικό σήμα, και πριν από τους τελικούς ενισχυτές ή ενεργά ηχεία. Στο ενδιάμεσο θα γίνουν και πολλές μετατροπές.
Με άλλα λόγια, για μένα πχ που έχω 5.1 είναι μια χαρά. Θα έχω και άλλες εξόδους για άλλα ηχεία και subwoofers και θα μου πάει το calibration σε άλλα levels.
Για αυτόν που έχει Atmos ή Auro3D δεν κάνει. Δεν φτάνουν τα inputs.
Μη πάμε τώρα στα digital in γιατί για να τα πάρεις αυτά σε οικιακό επίπεδο καλύτερα πάρε τον Altitude να τελειώνεις.
Στο αρχικό σου post μίλησες για επιθετικό Atmos μετά την προσθήκη του Ovation2. Αλήθεια πώς το κάνατε;
Ένα 5.2.4 θέλει 10 εισόδους. Αυτό έχει 8. Ξέρει κάτι ο φίλος σου που δεν ξέρουμε ή δεν φαίνεται στα specs;
8 in/ 24 out (analog)πως γίνεται να είναι 8κάναλο optiizer και να κουμαντάρει 24 ηχεία?