- Reaction score
- 1.390
Να συμπληρώσω πως και στο ταβάνι υπάρχουν 4 πάνελ διάχυσης
Έχω γενικά και σε όλη την πλαϊνή αριστερά πλευρά περιποίηση...
Δε φαίνεται.. Ευτυχώς...
Είμαι στο 0.4 rt εκτός κάποιων περιοχών με λίγο πιο πάνω...
Όσο μπορώ στα πλαίσια του να μείνει το σπίτι σπίτι τα κάνω...
Μια χαρα το εχεις παει μεχρι τωρα, μη τα χαλασεις στο τελος, ηχειο πανω απο τα 2 μετρα θελει 8ιντσο woofer.Να συμπληρώσω πως και στο ταβάνι υπάρχουν 4 πάνελ διάχυσης
Τπτ δε φαντάζεσαι.φαντάζομαι το in8 με τους 3 δρόμους...
Σωστές θα είναι οι θέσεις.. Θα ανοίξω λίγο τα ηχεία audio και θα μπουν σε βάσεις τοίχου δίπλα στην τηλεόραση... (ανάμεσα δηλαδή TV και ηχεία audio).Δεν βάζεις και μια κάτοψη του χώρου και των θέσεων των ηχείων να δούμε?
Μια χαρά σωστά τα λένε τα παιδιά για τις αποστάσεις και τα ηχεία, τυπικά αυτό είναι το σωστό, αλλά νομίζω (αν κατάλαβα καλά και από τη φώτο που έβαλες) θα δυσκολευτείς πολύ να τα βολέψεις σε σωστές θέσεις..
Αυτό είναι το θέμα..
Αλλιώς πάρε και 10αρια άμα λάχει να γουστάρεις.. (να την ακούει κι ο μπακάλης στη γωνία )
Αν μπει το IN8 εκεί ξάπλα έχεις αρκετό χώρο ώστε να έρθει το ομοαξονικό του μεγάφωνο στο κέντρο της οθόνης?[QUOTE="DimitrisTop., post: 2926947, member: 33369"
Επίσης θα ήθελα ο ήχος να ανεβεί ενα κλικ ψηλότερα στην οθόνη..
Αν μπει ξάπλα εκεί το in8 πιστεύετε θα γίνει αυτό?
Τότε και τα ηχεία LR να είναι στα 2.10μ μεταξύ τουςΤα LR όπως το μετράω θα είναι στα 2.10μ.
Εννοείται με κλίση το ηχείο, όπως είναι και το lp 6, αλλά δεν ανεβάζει όσο θέλω τον ήχο ψηλά...
Η τηλεόραση είναι 75αρα που μου προτείνατε όλοι εδώ...
Επίσης το ιν8 αποσο λένε ακούγεται σαν μια σημειακή πηγή.. Θα δείξει...
Καλή η ιδέα για νέο ρακΟ Γόρδιος Δεσμός δεν λύνεται, κόβεται! δυο νέα ρακ θες για τον εξοπλισμό σου, αριστερά και δεξιά, και μια custom βάση φτιαγμένη στο ύψος που θες για το σου για το κεντρικό in8 (που θα μπορεί να πάει ακόμα πιο πάνω το κεντρικό ηχείο).
Αν πιάνουν τα χέρια σου ή έχεις άκρη κάποιον που να ξέρες, μέχρι και το έπιπλο που έχεις τώρα μπορείς να μεταποιήσεις. Για τη βάση μαλιστα έχουμε και σπουδαίους τεχνίτες εντός του φορουμ.
Το μέτρησα και αν γίνει νέο ρακ, το κέρδος θα είναι 5 πόντοι αν μπει το ηχείο ξάπλα και 9 αν μπει όρθιο...Καλή η ιδέα για νέο ρακ
Φίλος, ασε μας να το συζητάμε! Ειμαστε σε φάση να ψήσουμε τον Δημήτρη να αλλάξει σπίτι.ακόμα με αυτά?
Εννοείται πως ισχύει...Δε μετράει το πινέλο αλλα ο ζωγράφος
Μην καρφώνεσαι ρεΕννοείται πως ισχύει...
Επειδή έχω πάρει το χέρι του παππού που ήταν ζωγράφος, αναφέρομαι στα πινέλα, ξέρω τι λέω.Μην καρφώνεσαι ρε
Τον πρόλαβα τον Κομφούκιο...5 πόντοι πάνω, 5 πόντοι κάτω, κάνουν όλη τη διαφορά στην απόλαυση.
Κομφούκιος