JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.043
Ενω αν σκατώσεις τις on axis θα είσαι εντάξει ε?Αν τα κάνεις σκ@τά στις off axis μετρήσεις, όσο και να το ακούσεις και να το τιουνάρεις άκρη δεν βγάζεις
Ενω αν σκατώσεις τις on axis θα είσαι εντάξει ε?Αν τα κάνεις σκ@τά στις off axis μετρήσεις, όσο και να το ακούσεις και να το τιουνάρεις άκρη δεν βγάζεις
Ελπίζω πως δεν θα τα σκ@τώσεις και στα on axis, αυτά είναι τα βασικάΕνω αν σκατώσεις τις on axis θα είσαι εντάξει ε?
Εν μέρει, ναι.Ενω αν σκατώσεις τις on axis θα είσαι εντάξει ε?
Ε, για εξήγησέ το μας, ντε!!Περί καλωδίων..
Τα καλώδια δεν τιουνάρουν τίποτα σε ένα σύστημα. Αλλιώς συμπεριφέρονται. Όταν το καταλάβετε ξαναμιλάμε.
Και πάλι, εξήγησέ μας!Τι σημαίνει τιουνάρισμα ή ισοστάθμιση; τι διάφοροποιήσεις επιφέρει;
Το τί ξέρω, δεν έχει σημασία. Θέλω να μας πεις εσύ που δείχνεις να γνωρίζεις τη πραγματική συμβολή των καλωδίων σε ένα σύστημα.Δεν ξέρεις; αφού το κάνεις..
Και επαναλαμβάνω. Εσύ που δείχνεις να ξέρεις, διαφώτισέ μας.Αν δεν ξέρεις ή δεν έχει σημασία άστο. Next..
Διάβασε τι έγραψες. Ανάφερες μέρος της αλήθειας. Continue please.Το τί ξέρω, δεν έχει σημασία. Θέλω να μας πεις εσύ που δείχνεις να γνωρίζεις τη πραγματική συμβολή των καλωδίων σε ένα σύστημα.
Αφού δεν θέλεις να μοιραστείς τη γνώση σου, τί να κάνω. Το παίρνω απόφαση ότι θα μείνω στο σκοτάδι και δεν ασχολούμαι περαιτέρω, το κούρασες.Διάβασε τι έγραψες. Ανάφερες μέρος της αλήθειας. Continue please.
Τι δεν σου άρεσε ? Η μεγαλύτερη λέξη ήταν, απο τις Εκκλησιάζουσες. Μου την κόψανε.θεεμουβοηθαμεναμηνπαθωthva
έλα μωρέ, λίγο χαβαλέ κάνω...Τι δεν σου άρεσε ?