- Reaction score
- 20.512
Πρόσεξε γιατί δεν είναι όλα τα λουριά ίδια! Με τα γαλβανιζέ γαυγίζει καλύτερα!Οχι αλλά λέμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα.![]()
Αγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τουςΤι έγινε παίδες; Γιατί τόση ησυχία;
Αν θέλετε εχω review πολλά από δοκιμές των τελευταίων δέκα ημερών με πολύ πικάντικα αποτελέσματα![]()
άντε...κοιμήσου πάλι τώρα να ξεκουραστείςΑγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τους![]()
Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύραΑγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τους![]()
΄΄Legalize it and kana will advertise it΄΄...Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύρα
Ναι δεν κάνω πλάκα!
Μαύρα στοκ ή χαϊεντάδικα μαύρου χρώματος;Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύρα
Ναι δεν κάνω πλάκα!
Είπα προς το παρόν.΄΄Legalize it and kana will advertise it΄΄...![]()
Στοκ βρε.Μαύρα στοκ ή χαϊεντάδικα μαύρου χρώματος;
Θα πέσει ο Θεός Odin να σε κάψει που κοροϊδεύεις τα NordostΔεν πιστεύω να υπάρχει μέλος που θα προτιμήσει καινούριο, μεγάλο, SUV αντί δύο ζευγάρια τέτοια:
View attachment 268600
Η μόνη δικαιολογία που θα δεχόμουν είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος από τους 60 πόντους!
Και γιατί δεν το έκαναν στρογγυλά στρογγυλά 20000€; Τί γύφτοι, Θεέ μου!Δεν πιστεύω να υπάρχει μέλος που θα προτιμήσει καινούριο, μεγάλο, SUV αντί δύο ζευγάρια τέτοια:
View attachment 268600
Η μόνη δικαιολογία που θα δεχόμουν είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος από τους 60 πόντους!
Και πόσο να το πάνε; 90€ 10% κάτω; Εδώ μιλάμε για 100 ευρώ στα 20000! Δεν θα τους προτιμήσω.Είναι σαν τα dac του amir, $99![]()
Σαν την πίτσα με το μέτρο335 ευρώ ο πόντος, το λες και φτηνιάρικο.
Κάτσε να υπολογίσω λίγο με τους πόντους!335 ευρώ ο πόντος, το λες και φτηνιάρικο.