- Reaction score
- 19.449
33.5 ευρώ το χιλιοστό.
Τέτοια κοστολόγια θα εναρμονίζονται επαγωγικώς με διάφορα αξεσουάρ υποσχόμενα ... επιμήκυνση πέους.33.5 ευρώ το χιλιοστό.
Για το πέος, δηλαδή!!Τέ
Τέτοια κοστολόγια θ'ανταποκρίνονταν μονάχα σε αξεσουάρ υποσχόμενα ... επιμήκυνση πέους.
Δεν κατάλαβες...Θα πέσει ο Θεός Odin να σε κάψει που κοροϊδεύεις τα Nordost
Κόλπα μαρκετινγκ, να μην χτυπάει στο μάτι τριψήφιο νούμερο.Είναι σαν τα dac του amir, $99
Εξαρτάται από το αν είσαι ο πόντος ή... Πόντιος.Για το πέος, δηλαδή!!
Σε αναλογία όμως θα έπρεπε η τιμή των Odin να ήταν ... 19.999,99 ακατέβατα.Κόλπα μαρκετινγκ, να μην χτυπάει στο μάτι τριψήφιο νούμερο.
Λες και έχει διαφορά το 100$ με το 99$...
χρησιμοποιείται συχνά το κόλπο
View attachment 268644
Με τέτοιο βαθμό πριαπισμού από 60 πόντους Odin πώς να κοιμάται ο χρήστης ΄΄χαλαρός΄΄ τα βράδια...Δεν κατάλαβες...
Καθόλου δεν κοροϊδεύω. Αφού βρίσκει, καλά κάνει η Nordost και η όποια άλλη εταιρία και πουλάει καλώδιο για ακουστικές συχνότητες σε τέτοιες τιμές.
Το θέμα στις μέρες μας είναι να κοιμάσαι χαλαρός τα βράδια.
Πάρε πάρε.Για το Odin 1 η για το Odin 2 είναι αυτή η τιμη;
Συνήθως τα τρικ τα κάνουν (όσοι τα κάνουν) εκεί που υπάρχει πληθώρα ζήτησης και προσφοράς......
Σε αναλογία όμως θα έπρεπε η τιμή των Odin να ήταν ... 19.999,99 ακατέβατα.
....
Αλλιώτικα περίμενε να πάρεις όταν βγει το τρίτο που έστω και αν δεν είναι μακρύτερο θα είναι ακριβότερο... ;aΠάρε πάρε.
Παιζ καλά.
Βασικά πάρε και τα δύο, να διαλέξεις με τ'αυτί.
Πόσταρα ένα που ήταν και ηχείο με bluetooth αλλά μου το έκοψε ο Ζιζικ και έφαγα και inappropriate behaviour.Τέτοια κοστολόγια θα εναρμονίζονται επαγωγικώς με διάφορα αξεσουάρ υποσχόμενα ... επιμήκυνση πέους.
Έλα ρε...κρίμα...Πόσταρα ένα που ήταν και ηχείο με bluetooth αλλά μου το έκοψε ο Ζιζικ και έφαγα και inappropriate behaviour.
Έλα ρε...κρίμα...
Ανέβασέ το πάλι και στείλε ένα pm πριν, γιατί την προηγούμενη φορά με πρόλαβε ο @Zizik, τουλάχιστον τώρα να τον προλάβω εγώ.
Αναρωτιόμουν πότε επιτέλους θα εκδηλωνόταν η επίδραση του καρφιτσωμένου στα σημεία των αυτιών ομοιώματος...@Bhutia ο @kanakiani αρρώστησε, δεν είναι καλά, πουλάει Kondo.
Τι του έχεις κάνει ; Να τα αποτελέσματα, μπούρου μπούρου τον επηρρέασες.
Σσσσσσσσσς.Αναρωτιόμουν πότε επιτέλους θα εκδηλωνόταν η επίδραση του καρφιτσωμένου στα σημεία των αυτιών ομοιώματος...
Νιρβάνα ; τώρα είναι που είμαι σίγουρος ότι είναι δάκτυλος Bhutia.νιρβάνα