- Reaction score
- 19.485
Πρόσεξε γιατί δεν είναι όλα τα λουριά ίδια! Με τα γαλβανιζέ γαυγίζει καλύτερα!Οχι αλλά λέμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα.
Αγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τουςΤι έγινε παίδες; Γιατί τόση ησυχία;
Αν θέλετε εχω review πολλά από δοκιμές των τελευταίων δέκα ημερών με πολύ πικάντικα αποτελέσματα
άντε...κοιμήσου πάλι τώρα να ξεκουραστείςΑγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τους
Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύραΑγόρασαν όλοι Kondo και βρήκαν την υγειά τους
΄΄Legalize it and kana will advertise it΄΄...Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύρα
Ναι δεν κάνω πλάκα!
Μαύρα στοκ ή χαϊεντάδικα μαύρου χρώματος;Εγώ απλά ήθελα να πω ότι προς το παρόν στους τελικούς παίζω με μαύρα
Ναι δεν κάνω πλάκα!
Είπα προς το παρόν.΄΄Legalize it and kana will advertise it΄΄...
Στοκ βρε.Μαύρα στοκ ή χαϊεντάδικα μαύρου χρώματος;
Θα πέσει ο Θεός Odin να σε κάψει που κοροϊδεύεις τα NordostΔεν πιστεύω να υπάρχει μέλος που θα προτιμήσει καινούριο, μεγάλο, SUV αντί δύο ζευγάρια τέτοια:
View attachment 268600
Η μόνη δικαιολογία που θα δεχόμουν είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος από τους 60 πόντους!
Και γιατί δεν το έκαναν στρογγυλά στρογγυλά 20000€; Τί γύφτοι, Θεέ μου!Δεν πιστεύω να υπάρχει μέλος που θα προτιμήσει καινούριο, μεγάλο, SUV αντί δύο ζευγάρια τέτοια:
View attachment 268600
Η μόνη δικαιολογία που θα δεχόμουν είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος από τους 60 πόντους!
Και πόσο να το πάνε; 90€ 10% κάτω; Εδώ μιλάμε για 100 ευρώ στα 20000! Δεν θα τους προτιμήσω.Είναι σαν τα dac του amir, $99
Σαν την πίτσα με το μέτρο335 ευρώ ο πόντος, το λες και φτηνιάρικο.
Κάτσε να υπολογίσω λίγο με τους πόντους!335 ευρώ ο πόντος, το λες και φτηνιάρικο.