D
Deleted member 50795
Guest
Προτείνω να μεταφερθεί το thread στο άλλο με τα καλώδια..μη χάνουμε τζάμπα χρόνο.. και πέρα-δώθε.
Last edited by a moderator:
Δεν είναι εμπορεύσιμο, τα φτιάχνει για φίλους.ναι...αλλά μπαίνεις στη διαδικασία να διαφημίσεις ένα εμπορεύσιμο προιόν και μάλιστα ιδιοκατασκευή ηλεκτρολογικής φύσεως...δίχως ίχνος πιστοποιήσεων ασφαλείας(κ όχι μόνο)....αποδίδοντας του μάλιστα αποτελέσματα που όλοι οι φυσικοί του πλανήτη γη θα τραβούσαν τις ρουθουνότριχες τους με τσιμπιδάκι ....
όσο να ναι...θα αποτελούσε χρυσή ευκαιρία να αποδείξεις επιτέλους αυτά που οι καλωδιάδες αναφέρετε κατα καιρούς....
αλλά οκ...είμαστε συνηθισμένοι
Αυτό το κρίνει ο καθένας με βάσει τα αυτιά του, τις ανάγκες του και το σύστημά του.για να σε προλάβω …πριν ξανά πετάξεις κανένα άλλο , στείλε κανα pm….
για να το σοβαρέψουμε..
διαφορες θα ακούσουμε , αλλά είναι αναγκαίες ?…τις χρειαζόμαστε πραγματικά?
Όχι δεν κατάλαβες... Ήταν σε όοοολο το φάσμα η αλλαγή.ειλικρινά χαίρομαι απίστευτα για αυτό το αποτέλεσμα....τέτοια τεράστια διαφορά σε χαμηλές συχνότητες με 2 καλώδια.... άρα επιτέλους μπορούν να μετρηθούν....πριν κ μετά έτσι?
ισορρόπησε ο ήχος σε όλο το ακουστό φάσμα.
Αυτό πώς ορίζεται;Τα σώματα τριπλασιάστηκαν
τα άκουσε,..Αυτό πώς ορίζεται;
Η αλλαγή δεν ήταν σε όλο το φάσμα άμεσα, αλλά έμμεσα. Νομίζω είναι προφανές τι σημαίνει αυτό.Όχι δεν κατάλαβες... Ήταν σε όοοολο το φάσμα η αλλαγή.
Αυτό πώς ορίζεται;
τσάμπα δηλαδή?Δεν είναι εμπορεύσιμο, τα φτιάχνει για φίλους.
Γιατί σου φαίνεται περίεργο, αφού γενικά και συνολικά οι χαϊεντάδες ασχολούνται μετά μανίας μόνον με πράγματα που δεν κάνουν μετρήσιμες διαφορές.Είναι φάση "παίζει 2 φορές πιο δυνατά"... αλλά "δεν αποτυπώνεται σε μετρήσεις με μικρόφωνο"
Εσύ αν χρησιμοπούσες υλικά που έχουν κάποιο κόστος θα το έδινες τσάμπα? Εκτός αν εννοείς χωρίς mark up, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω αλλά θα στοιχημάτιζα ότι είναι ελάχιστο.τσάμπα δηλαδή?
η ίδια μαγεία, που αν ανοίξω μια εταιρία, φτιάχνω subwoofers, έχω το ίδιο ακριβώς οδηγό, καμπίνα, κύκλωμα, και στο Μοντέλο της σαβούρBass Co. Ltd. με τιμή 399€, και το ίδιο στην εταιρία LuxuryEXclusiveBass Co. Ltd. με τιμή 15.000€, κάνει το δεύτερο να παίζει καλύτεραΓιατί σου φαίνεται περίεργο, αφού γενικά και συνολικά οι χαϊεντάδες ασχολούνται μετά μανίας μόνον με πράγματα που δεν κάνουν μετρήσιμες διαφορές.
Ταυτόχρονα, στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών, με μια μέτρηση ξεβρακώνονται άπειρα χειροπιαστά και εξόχως μετρήσιμα προβλήματα.
Δηλαδή, κάλλιστα επιτρέπεται να μετράει γτπκ, αλλά αυτό που δε μετράει διαφορά, φέρνει όλη τη μαγεία. Άι πχιας ταβγό και κούρεφτο.
Ε, η μάρκα όσο να'ναι έχει τη μαγεία της. Και μόνος του κάποιος αν φτιάξει (DIY) ένα subwoofer με ακριβώς τον ίδιο οδηγό, καμπίνα, κύκλωμα (ακολουθώντας συγκεκριμένα σχέδια) που έχει αυτό μιας εταιρείας, της εταιρείας θα παίζει καλύτερα. Η μαγεία θέλει αριθμό ΓΕΜΗ.η ίδια μαγεία, που αν ανοίξω μια εταιρία, φτιάχνω subwoofers, έχω το ίδιο ακριβώς οδηγό, καμπίνα, κύκλωμα, και στο Μοντέλο της σαβούρBass Co. Ltd. με τιμή 399€, και το ίδιο στην εταιρία LuxuryEXclusiveBass Co. Ltd. με τιμή 15.000€, κάνει το δεύτερο να παίζει καλύτερα
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά σίγουρα έχεις καταλάβει και εσύ ότι όταν κάποιος γράφει για τον Αργύρη κάποιοι σεληνιάζονταιΔεν είναι εμπορεύσιμο, τα φτιάχνει για φίλους.
Αυτό το κρίνει ο καθένας με βάσει τα αυτιά του, τις ανάγκες του και το σύστημά του.
Τι σχέση έχει το μέγεθος των ηχείων κι η ισχύς του ενισχυτή που τα οδηγεί με το λόγο που χρειάζονται τα subwoofers;Αυτό που θέλω να πω ειναι οκ αν έχεις πολύ μεγάλα ηχεία και δεν έχει επάρκεια ο ενοσχυτης τα σαμπ επιβάλλονται. Αν έχεις όμως μεγάλα ηχεία και περισσευούμενη δύναμη γιατί να μπλεξεις σε τέτοια πρότζεκτ;
Δεν επιβάλεται κάτι, τα sub ενσωματώνονται με την ισοστάθμιση που κάνει το Lyngdorf RP-1, είναι απόλυτα Integrated, δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν δύο ηχεία και δύο sub.Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά σίγουρα έχεις καταλάβει και εσύ ότι όταν κάποιος γράφει για τον Αργύρη κάποιοι σεληνιάζονται
Εννοείται ότι ούτε τον Αργύρη ξέρω και ειλικρινά απορώ γιατί τέτοιο μένος ως προς το πρόσωπο του. Τόσοι και τόσοι διαφημίζονται εδώ μέσα εμμέσως αλλά πλην σαφώς.
Τες πα. Ας πάμε σε κάτι πιο σοβαρό.
Βασικά εμένα με προβληματισες με το πρώτο σου ποστ στο θέμα αυτό για την χρήση σαμπ.
Τα ηχεία σου τι μονάδες έχουν και με τι ενισχυτή τα οδηγείς;
Αυτό που θέλω να πω ειναι οκ αν έχεις πολύ μεγάλα ηχεία και δεν έχει επάρκεια ο ενοσχυτης τα σαμπ επιβάλλονται. Αν έχεις όμως μεγάλα ηχεία και περισσευούμενη δύναμη γιατί να μπλεξεις σε τέτοια πρότζεκτ;
Ok αν υπάρχει σωστή ενσωμάτωση τότε δεν είναι μπλέξιμο.Δεν επιβάλεται κάτι, τα sub ενσωματώνονται με την ισοστάθμιση που κάνει το Lyngdorf, είναι απόλυτα Integrated, δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν δύο ηχεία και δύο sub.
Θα το κάνω φίλε Wizzy.@Tidal Προσωπικά, θα ήθελα να ανοίξεις ένα thread με το "πριν" και το "μετά" της ενσωμάτωσης του RP-1 στο σύστημά σου. Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον.