Αναβάθμιση καλωδίων ρεύματος σε REL Subwoofers

Reaction score
3.316
Μα για την γείωση του σασί μιλάμε.
Τα έχουμε ξαναπεί , να μην τα ξαναλέμε.
Γείωση θα έβαζαν αν δεν ήταν σοβαρά τα μασίνια .
+1
Τα καλά δεν έχουν λέμε. Υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω κατασκευής αλλά ως εκεί. Τώρα μπορείτε να πουλήσετε τα α-σοβαρά μασίνια σας. :gotcha:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.095
Γενικώς δηλαδή, οτιδήποτε παλεύει κυρίως την οπίσθια ακύρωση του χώρου, μπορεί να σταθεί χωρίς σαμπ, αρκεί να βγάζει τις απαιτούμενες στάθμες στην πρώτη οκτάβα.
:hi:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.066
Fire, fire
Amplifier's on fire
Divine intervention is what we require
Fire, fire
Amplifier's on fire
No connected ground spreads the flames higher

Man nuh plan, gonna wipe out
In avsite, people are psyched out
In the studios, people a freak out
This is not the time to re-count

Fam mi seh fire, fire
Amplifier's on fire
Divine intervention is what we require
Fire, fire
Amplifier's on fire
No connected ground spreads the flames higher

Righteous connections
Device physique
Dangerous, man to connect
Ground stay connected, device in health
'Cause what you sow is what you reap

Reaction score
18.347
+1
Τα καλά δεν έχουν λέμε. Υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω κατασκευής αλλά ως εκεί. Τώρα μπορείτε να πουλήσετε τα α-σοβαρά μασίνια σας. :gotcha:
WTF, εμένα έχουν όλα. Δεν είναι καλά ; Ένα που δεν είχε εγώ του έβαλα μόνος μου. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.882
Εχει αρκετα ενδιαφερον η απαντηση σου αλλα στο συγκεκριμενο μηχανημα δεν ξερω πως ακριβώς θα μπορούσε να επιτύχει περαιτέρω εξομάλυνση αν εχει παρει τις σωστές μετρήσεις ήδη. Θα ειχε ενδιαφερον να συνεννοηθείτε με τον χρήστη Tidal και να προχωρήσετε στις σχετικές μετρήσεις με τα δυο διαφορετικα σετ καλωδιων. Ειμαι περίεργος να δω που θα αποδώσετε τις σχετικές διαφορες αν υπαρχουν….
Υπάρχει ενδεχόμενο ο επεξεργαστής υπό αυτοματοποιημένη λειτουργία στο λογισμικό να μην εκτελεί απόλυτη εξομάλυνση στην Κρουστική ,επειδή οι σχεδιαστές θα ήθελαν ν'αποφευχθούν άκρως δυσάρεστα κατά την ακρόαση φαινόμενα πρόωρου κωδωνισμού από υπερβολική εφαρμογή φίλτρων διόρθωσης ιδίως στις χαμηλές οκτάβες.

Αυτό το ενδεχόμενο πάντως δεν αφορά τόσο στην εναλλαγή καλωδίων τροφοδοσίας στα sub , αλλά διατυπώνεται περισσότερο για την ανάγκη να διαπιστωνόταν μέσω Spectrogram ο βαθμός εξισορρόπησης στην ανταπόκριση από το χώρο στις πρώτες οκτάβες υπό την τρέχουσα χωροταξία ανεξαρτήτως καλωδίων.

Reaction score
18.347
Εγω δηλαδή που έχω 55 εκατοστά απορρόφηση στο φρόντ ουόλ είμαι ΟΚ ; Αλλά δεν θα έχω τις στάθμες μάλλον ε χα χα. Φτου πρέπει να πάρω σάμπ ;
Agapoula, poula.
Σου είπα , δεν θα πουλήσω εγω ποτέ. Αυτά τα κάνουν αυτοί που δεν ξέρουν χα χα. Ισα ισα εγω έχω προμηθευτεί και ανταλλακτικά για τα πάντα, όπως κάθε σωστός Χαι Φας. Τόσο (σ)κατασταλαγμένος είμαι. ;) :D
Υπάρχει ενδεχόμενο ο επεξεργαστής υπό αυτοματοποιημένη λειτουργία στο λογισμικό να μην εκτελεί απόλυτη εξομάλυνση στην Κρουστική ,επειδή οι σχεδιαστές θα ήθελαν ν'αποφευχθούν άκρως δυσάρεστα κατά την ακρόαση φαινόμενα πρόωρου κωδωνισμού από υπερβολική εφαρμογή φίλτρων διόρθωσης ιδίως στις χαμηλές οκτάβες.

Αυτό το ενδεχόμενο πάντως δεν αφορά τόσο στην εναλλαγή καλωδίων τροφοδοσίας στα sub , αλλά διατυπώνεται περισσότερο για την ανάγκη να διαπιστωνόταν μέσω Spectrogram ο βαθμός εξισορρόπησης στην ανταπόκριση από το χώρο στις πρώτες οκτάβες υπό την τρέχουσα χωροταξία ανεξαρτήτως καλωδίων.
Α, έτσι τα κάνεις να κατεβαίνουν και χαμηλότερα απο ότι λένε τα ηχεία. :D

Last edited:

Reaction score
18.347
55 εκ απορρόφηση ?
Και μια τεράστια (όχι αστεία) σόφιτ στον πίσω τοίχο ψηλά. Και 15 εκ πίσω μου (ξανά στο πίσω τοίχο) και δεξιά και αριστερά του, διαχυτές. :D Και δεν φαίνεται τίποτε, ε.

Εδιτ: μονο οι διαχυτες αλλά είναι ωραίοι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.564
Κάτσε αποφάσισα να βάλω φώτο απο το σύστημα μου. Ορίστε. :D :D

View attachment 266366

Τι καλωδια της φορας?????

τελικα τα καλωδια ειναι μεγαλη -ΚΑΥΛΑΝΤΑ-

Μας φερνουν ποιο κοντα ρε χαζουλιδες..... :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

Reaction score
2.826
Άμα τους βάζω δύσκολα όπως λες,αυτό αποτελεί ένδειξη για το βαθμό εκτίμησης που τους έχω,αφού θα τους λογαριάζω ικανούς να τα διαχειρίζονται.
Τα σλίβς χρειάζονται και πρέσα αν δεν έχεις κάνε το με την πένσα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.171
Νεότερο μέλος
GBOUGAS