Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.824
Ποιό transistor?Dual mono transistor;
View attachment 266461
Ποιό transistor?Dual mono transistor;
View attachment 266461
Α, εγω δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί. Αυτά είναι νέες τεχνολογίες, ακόμη υπο δοκιμή.Ποιό transistor?
Τα αργά ήταν στην αρχή, μετά γινανε γρήγορα, πολυ γρήγορα.Αυτό είναι το πρόβλημά τους , ότι πάνε να προσομοιάσουν λάμπες με όλα τους τα μειονεκτήματα .
Το αυτό ίσχυε και για τα χαρακτηριστικά τους . Υποτίθεται ότι ήταν γρήγορα τα Mosfets αλλά είχαν μόνιμα έναν λασπώδη ήχο.
Ποια μούσφετ; νέα τεχνολογία είναι αυτη;Α, εγω δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί. Αυτά είναι νέες τεχνολογίες, ακόμη υπο δοκιμή.
Τα μούσφετ έχω ακούσει είναι καλά, μοιάζουν και λίγο στις λάμπες
Ναι καλά έγραψα τα μούσφετ. χα χα.Ποια μούσφετ; νέα τεχνολογία είναι αυτη;
Aν ενα DAC που μετραει σωστα (πρακτικα αυτο σημαινει οτι ειναι "διαφανο" δηλαδη δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο απο το να μεταφραζει τα 0 και τα 1 σε αναλογικο σημα) παιζει σωστα σε ενα συστημα και δεν παιζει σωστα σε ενα αλλο, τοτε το συστημα στο οποιο δεν παιζει σωστα εχει 1) πολυ σοβαρα προβληματα στην ηχητικη αλυσιδα, και 2) το DAC το οποιο θα του"ταιριαξει" θα ειναι σιγουρα ενα κακο DAC με το αναποδο προβλημα απο αυτο της υπαρχουσας προβληματικης ηχητικης αλυσιδας.Ότι νά' ναι διαβάζεις. Το ότι μπορεί να είναι καλό το φθηνά dac δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από το ακριβό. Ούτε το αντίθετο. Κατάπιν δοκιμών θα φανεί.
Α, και κάτι άλλο επειδή μπερδεύεσαι μάλλον. Επειδή στο σύστημα σου μπορεί να παίζει καλά δεν σημαίνει ότι θα παίζει και στο δικό μου. Οπότε bye bye amir.
Ok, σίγουρα υπάρχουν dac φθηνά με καλές προδιαγραφές. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκουμε ένα με τελείες μετρήσεις στα 250 ευρώ. Τι παραπάνω από το τέλειο πρεπει να έχει ένα άλλο που κοστίζει 5000; να είναι υπερτέλειο; lol. Βρίσκεις λογικό ένα οικονομικό μηχάνημα να βρίσκεται στην κορυφή. Στην κατηγορία του ναι αλλά πιο πάνω υπάρχουν αλλά. Μήπως παίζουν ρόλο στην απόδοση/πιστότητα και άλλα πράγματα; λέω εγώ..Aν ενα DAC που μετραει σωστα (πρακτικα αυτο σημαινει οτι ειναι "διαφανο" δηλαδη δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο απο το να μεταφραζει τα 0 και τα 1 σε αναλογικο σημα) παιζει σωστα σε ενα συστημα και δεν παιζει σωστα σε ενα αλλο, τοτε το συστημα στο οποιο δεν παιζει σωστα εχει 1) πολυ σοβαρα προβληματα στην ηχητικη αλυσιδα, και 2) το DAC το οποιο θα του"ταιριαξει" θα ειναι σιγουρα ενα κακο DAC με το αναποδο προβλημα απο αυτο της υπαρχουσας προβληματικης ηχητικης αλυσιδας.
ΧαχαχαχαχαχαχαΓεμίσαμε οπαδούς του Αμίρ.
¨Εχει ήδη βρεθεί. Κάνει 99.99 euro. Παραπάνω δεν θες. (κατά Αμίρ Ευαγγέλιον).Ας υποθέσουμε ότι βρίσκουμε ένα με τελείες μετρήσεις στα 250 ευρώ.
Η στέγη του Αμίρ , τους χωράει όλους τους καλούς απο κάτω. Είναι λίγο πρίν την αγιότητα.υπό την όποια στέγη
Άνευ πλάκας ο amir είναι καλός και βάζει δύσκολα σε αυτά που δοκιμάζει. Αλλά τουλάχιστον εγώ πότε δεν θα τον συμβουλευτώ για να αγοράσω. Κανέναν! Ενημερωτικά διαβάζω τι γράφει. Επιλέγω με άλλους τρόπους τι θα αγοράσω.¨Εχει ήδη βρεθεί. Κάνει 99.99 euro. Παραπάνω δεν θες. (κατά Αμίρ Ευαγγέλιον).
Μα καλά τι κάνεις, Αμίρ δεν διαβάζεις, τα μούσφετ δεν τα ξέρεις , τι ξέρεις ;
Τιποτα. Παιρνεις αυτο με τα 250 και δεν χρειαζεται να δωσεις 4750 ευρω παραπανω σε εναν φιδεμπορα.Τι παραπάνω από το τέλειο πρεπει να έχει ένα άλλο που κοστίζει 5000;
Ναι, όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες, σκευωρία φίλε μου.Βρίσκεις λογικό ένα οικονομικό μηχάνημα να βρίσκεται στην κορυφή.
Να μην λές.Μήπως παίζουν ρόλο στην απόδοση/πιστότητα και άλλα πράγματα; λέω εγώ..
Που κολλάει το καλώδιο; για dac μιλάμε.Τιποτα. Παιρνεις αυτο με τα 250 και δεν χρειαζεται να δωσεις 4750 ευρω παραπανω σε εναν φιδεμπορα.
Σπυρο Ζαχαρακη απο Κρητη, εσυ; Η κανω λαθος;Τιποτα. Παιρνεις αυτο με τα 250 και δεν χρειαζεται να δωσεις 4750 ευρω παραπανω σε εναν φιδεμπορα.
Εγώ προσωπικά τον θαυμάζω!¨Εχει ήδη βρεθεί. Κάνει 99.99 euro. Παραπάνω δεν θες. (κατά Αμίρ Ευαγγέλιον).
Μα καλά τι κάνεις, Αμίρ δεν διαβάζεις, τα μούσφετ δεν τα ξέρεις , τι ξέρεις ;
Η στέγη του Αμίρ , τους χωράει όλους τους καλούς απο κάτω. Είναι λίγο πρίν την αγιότητα.
Εμείς τώρα , άσε μας, είμαστε σκ@τάνθρωποι.
Με κανά δύο ακόμα στην.κουβέντα θα χάσουμε την μπαλλά. Ποιός απάντα σε ποιόν και για ποιο θέμα.Εγώ προσωπικά τον θαυμάζω!
Για τον χαμίρ λέω!Με κανά δύο ακόμα στην.κουβέντα θα χάσουμε την μπαλλά. Ποιός απάντα σε ποιόν και για ποιο θέμα.
Και το άλλο το παππούδι επίσης.Για τον χαμίρ λέω!
Και εγώ ..... αλλά άλλο θέμα αυτό.Εγώ προσωπικά τον θαυμάζω!