Αναβάθμιση καλωδίων ρεύματος σε REL Subwoofers

Reaction score
19.591
Ποιό transistor? :p
Α, εγω δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί. Αυτά είναι νέες τεχνολογίες, ακόμη υπο δοκιμή. :D

Τα μούσφετ έχω ακούσει είναι καλά, μοιάζουν και λίγο στις λάμπες :D

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.128
Αυτό είναι το πρόβλημά τους , ότι πάνε να προσομοιάσουν λάμπες με όλα τους τα μειονεκτήματα .
Το αυτό ίσχυε και για τα χαρακτηριστικά τους . Υποτίθεται ότι ήταν γρήγορα τα Mosfets αλλά είχαν μόνιμα έναν λασπώδη ήχο.

Reaction score
19.591
Αυτό είναι το πρόβλημά τους , ότι πάνε να προσομοιάσουν λάμπες με όλα τους τα μειονεκτήματα .
Το αυτό ίσχυε και για τα χαρακτηριστικά τους . Υποτίθεται ότι ήταν γρήγορα τα Mosfets αλλά είχαν μόνιμα έναν λασπώδη ήχο.
Τα αργά ήταν στην αρχή, μετά γινανε γρήγορα, πολυ γρήγορα.
Όλοι την λάμπα προσπαθούνε να προσομοιάσουν. (στα καλά της). Αμ δε .... χα χα.

Last edited:

Reaction score
4.113
Α, εγω δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί. Αυτά είναι νέες τεχνολογίες, ακόμη υπο δοκιμή. :D

Τα μούσφετ έχω ακούσει είναι καλά, μοιάζουν και λίγο στις λάμπες :D
Ποια μούσφετ; νέα τεχνολογία είναι αυτη; :idk:

Reaction score
19.591
Ποια μούσφετ; νέα τεχνολογία είναι αυτη; :idk:
Ναι καλά έγραψα τα μούσφετ. χα χα.

Μου θυμίζει ενα κομικ με τον Τορπέντο, που διάβαζα νέος, που έλεγε "του έριξα την χαριστική βουλή" . Του απαντάει ο άλλος "την χαριστική βολή" θα εννοείς Τορπέντο ; και ξαναπαντάει ο Τορπέντο. "¨οχι βουλή καλά το είπα".
:D :D :D

torpedo comic

Reaction score
2.031
Ότι νά' ναι διαβάζεις. Το ότι μπορεί να είναι καλό το φθηνά dac δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από το ακριβό. Ούτε το αντίθετο. Κατάπιν δοκιμών θα φανεί.
Α, και κάτι άλλο επειδή μπερδεύεσαι μάλλον. Επειδή στο σύστημα σου μπορεί να παίζει καλά δεν σημαίνει ότι θα παίζει και στο δικό μου. Οπότε bye bye amir. :gotcha:
Aν ενα DAC που μετραει σωστα (πρακτικα αυτο σημαινει οτι ειναι "διαφανο" δηλαδη δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο απο το να μεταφραζει τα 0 και τα 1 σε αναλογικο σημα) παιζει σωστα σε ενα συστημα και δεν παιζει σωστα σε ενα αλλο, τοτε το συστημα στο οποιο δεν παιζει σωστα εχει 1) πολυ σοβαρα προβληματα στην ηχητικη αλυσιδα, και 2) το DAC το οποιο θα του"ταιριαξει" θα ειναι σιγουρα ενα κακο DAC με το αναποδο προβλημα απο αυτο της υπαρχουσας προβληματικης ηχητικης αλυσιδας.

Reaction score
4.113
Aν ενα DAC που μετραει σωστα (πρακτικα αυτο σημαινει οτι ειναι "διαφανο" δηλαδη δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο απο το να μεταφραζει τα 0 και τα 1 σε αναλογικο σημα) παιζει σωστα σε ενα συστημα και δεν παιζει σωστα σε ενα αλλο, τοτε το συστημα στο οποιο δεν παιζει σωστα εχει 1) πολυ σοβαρα προβληματα στην ηχητικη αλυσιδα, και 2) το DAC το οποιο θα του"ταιριαξει" θα ειναι σιγουρα ενα κακο DAC με το αναποδο προβλημα απο αυτο της υπαρχουσας προβληματικης ηχητικης αλυσιδας.
Ok, σίγουρα υπάρχουν dac φθηνά με καλές προδιαγραφές. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκουμε ένα με τελείες μετρήσεις στα 250 ευρώ. Τι παραπάνω από το τέλειο πρεπει να έχει ένα άλλο που κοστίζει 5000; να είναι υπερτέλειο; lol. Βρίσκεις λογικό ένα οικονομικό μηχάνημα να βρίσκεται στην κορυφή. Στην κατηγορία του ναι αλλά πιο πάνω υπάρχουν αλλά. Μήπως παίζουν ρόλο στην απόδοση/πιστότητα και άλλα πράγματα; λέω εγώ..

Reaction score
6.815
Γεμίσαμε οπαδούς του Αμίρ. :D
Χαχαχαχαχαχαχα
Μαμίρ και τα μυαλά στο μίξερ.

Εντάξει χώρια την πλάκα όλοι θέλουν κάπουν να πιστεύουν.
Αισθάνονται πιο safe υπό την όποια στέγη!

Reaction score
19.591
Ας υποθέσουμε ότι βρίσκουμε ένα με τελείες μετρήσεις στα 250 ευρώ.
¨Εχει ήδη βρεθεί. Κάνει 99.99 euro. Παραπάνω δεν θες. (κατά Αμίρ Ευαγγέλιον).

Μα καλά τι κάνεις, Αμίρ δεν διαβάζεις, τα μούσφετ δεν τα ξέρεις , τι ξέρεις ; :D
υπό την όποια στέγη
Η στέγη του Αμίρ , τους χωράει όλους τους καλούς απο κάτω. Είναι λίγο πρίν την αγιότητα. :D
Εμείς τώρα , άσε μας, είμαστε σκ@τάνθρωποι. :D

Reaction score
4.113

Μα καλά τι κάνεις, Αμίρ δεν διαβάζεις, τα μούσφετ δεν τα ξέρεις , τι ξέρεις ; :D
Άνευ πλάκας ο amir είναι καλός και βάζει δύσκολα σε αυτά που δοκιμάζει. Αλλά τουλάχιστον εγώ πότε δεν θα τον συμβουλευτώ για να αγοράσω. Κανέναν! Ενημερωτικά διαβάζω τι γράφει. Επιλέγω με άλλους τρόπους τι θα αγοράσω.

Reaction score
19.591
Βρίσκεις λογικό ένα οικονομικό μηχάνημα να βρίσκεται στην κορυφή.
Ναι, όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες, σκευωρία φίλε μου. :D
Μήπως παίζουν ρόλο στην απόδοση/πιστότητα και άλλα πράγματα; λέω εγώ..
Να μην λές. :D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.178
Τιποτα. Παιρνεις αυτο με τα 250 και δεν χρειαζεται να δωσεις 4750 ευρω παραπανω σε εναν φιδεμπορα.
Σπυρο Ζαχαρακη απο Κρητη, εσυ; Η κανω λαθος;

Reaction score
6.815

Η στέγη του Αμίρ , τους χωράει όλους τους καλούς απο κάτω. Είναι λίγο πρίν την αγιότητα. :D
Εμείς τώρα , άσε μας, είμαστε σκ@τάνθρωποι. :D
Εγώ προσωπικά τον θαυμάζω!

Reaction score
6.815
Με κανά δύο ακόμα στην.κουβέντα θα χάσουμε την μπαλλά. Ποιός απάντα σε ποιόν και για ποιο θέμα. :prankster:
Για τον χαμίρ λέω!
Για τον χαμίρ λέω!
Και το άλλο το παππούδι επίσης.
Αυτόν που είχε κάτι δορυφόρους πάνω στο τζάκι κάτι άλλα δαπέδου ανάποδα και όλα αυτά τα διαφορετικά τα πρωτοπόρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.103
Members
38.288
Νεότερο μέλος
gakis147